![]() |
the secret Arkadaşlar eni bir kitap aldım tam olarak okuyamadım ama,the secreti (çekim yasasını 5 basamakta nasıl aktive edeceğimizle ilgili 1= neyi istemediğinizi belirleyin.(hasta olmak istemiyorum,parasız kalmak istemiyorum, erkek/kız arkadaş,/ eşimle kavga etmek istemiyorum istiyorum vs.) 2=neyi istediğinizi belirleyin(sağlıklı olmak istiyorum,zengin olmak istiyorum/maddi açıdan bana doyum veren maaş aldığım işte çalışmak istiyorum.erkek/kız arkadaşımla/eşimle sevgi dolu bir beraberlik istiyorum) 3=net olun sağlıklı zinde bir bedenim olmasını istiyorum,her gün yataktan büyük bir enerjile kalmak,günlük işlerimi kolayca hallederek, saglıklı bedenim olduğu için mutlu olmak istiyorum..bu amaç üzerine odaklandım ve tüm yanlış düşünceleri uzaklaştırdım.. sayısal lotodan servet kazandım..bu amaç üzerine odaklandım ve tüm yanlış düşünceleri uzaklaştırdım.. bana doyum veren maaşla çalıştığım bir işim var,bu amaca odaklandımtüm yanlış düşünceleri uzaklaştırdım.. erkekve kız arkadaşvede eşlerinizi nasıl istiyorsanız öyle yazın..ve tüm yanlış düşünceleri uzaklaştırın 4= kendinizi amacınıza ulaşmış olarak hissedin,bunu görün hayal edin.. kendinizi spor yaparken hayal edin..paralarınızı sayın, harcayın, sevgilinizle eşinizle yan yana cana gezdiğinizi hayal edin ne bileyim işte kendinizi nasıl görmek istiyorsanız..öyle hayal ediin 5= akışına bırakın..bu düşünceyi zihninizden uzaklaştırmak için bulaşık yıkayın,kitap okuyun +gezmeye gidin,böylece isteğinizin maddeleşmemiş enerjisini serbest bırakınki...isteğiniz maddeye dönüşerek hızla geri gelsin. kitabın adı..ÇEKİM YASASI SIRRI YAZAR JOE VİTALE birde RUHSAL BÜYÜME DİYE BİR KİTAP VAR,kitabın ismini hatırlayamadım..kitabıda hani o hemen okuyup getirenler varya,onlardan birine verdim herhalde, bulamadım..bu kitaptada isteklerimizin maddeleşmemiş enerjisi ile bağlantı kurarak onu kendimize çekebileceğimiz bir meditasyon var..hadi kolay gelsin..lotodan kazandığınız paralara ortakım haberiniz olsun.. |
Ynt: ÇEKİM YASASI SIRRI ruhsal buyume cok guzel bır kıtap bende vardı o da ıstanbulda kalmıs, hangı yayınevı cıkarmıstı hatırlamıyorum, okumanızda cok fayda var, tavsıye ederım, hayalayazcım ben senı cok ıyı anlıyorum, nolur sakın ol, sıkıntın stresın sana zarar verecek dıye korkuyorum, hayır da serde allahtan , boyle de dusunmek lazım, en azından annenın tedavısı baslamıs, cok gecmıs olsun tekrar , tresor |
Ynt: ÇEKİM YASASI SIRRI ruhsal büyüme kitabı akaşa yayınlarının bir kitabı sanaya roman yazmış bende okudum fena bi kitap değil arkadaşlar çekim yasasıyla ilgili bir kitap listesi yayınladım sitede orda bu iki kitabıda önerdim diğerlerinide okuyun derim sevgiler |
Ynt: ÇEKİM YASASI SIRRI the secret(sır) kitabıda benzerşeyler anlatıyor.bence bir kısmı saçmagibi, fakat doğru olanlar çoğunlukta. pozitif düşüncenin birçok soruna çözüm olduğunaçok kere şahit oldum. iyi düşünün,iyi şeyler gelsin başınıza.. Olumlu düşünerek sorunların tümü aşılamaz belki,fakat en azından bir yol katedildiği kesin. smiliyface smiliyface |
the secret secret kitabını defalarca okudum ve buna benzer bir çok kitap inceledim anlatmaya çalıştıkları olay çok basit fakat şu bilinç altı denilen şey işi bozuyor bu 5 basamağı uygulamadan önce bilinç altımızda yatan olumsuzlukları onarmamız lazım bu biraz zaman alıcak gibi görünüyor kolay değil çocukluğumuzdan itibaren zihnimize kazınan tüm sorunlar olumsuzluklar bilince yerleşiyor ve bir yerde ortaya çıkıyor yani kısaca öyle göründüğü kadar kolay bir şey değil bu konuyu deşeledikçe başka şeyler çıkıyor karşıma ama ben araştırmalarım a devam ediyorum en güzelide enerji olayı gerçekten bu önemli biraz dikkatli davranmak gerekiyor aa34 aa34 aa34 |
Ynt: the secret haklisin ben de okudum bu kitabi tamam ne olmasi gerektigi ortada ama bu olmasi gerekeni yapacak yontemler lazim yoksa havada kaliyor hersey ve gecmis yasadiklarimiz ogrendiklerimiz o kadar guclu ki kitapta soylenileni yapmak oyle kolay olmuyor ama biseyler yapmak lazim.bu kitap tamamen yanlis bile olsa bence bir dogru varki ne kadar iyi duusnursek dunya o kadar guzlelsir ve kolaylasir.o yuzden olumlu duusnmeyi denemeli.elbette birbirimizi enerjimizle etkiliyoruz.ben bazen yolda yuruyen bir insandan bile farkli bir duygu alabiliyorum yada otobuse binerken soforun gulumseyisi tum gunumu degistirebiliyor.bunlar zaten hayat icinde yasadiklarimiz bildiklerimiz ama benim bilmedigim bunu hangi yontemle yapacagimiz |
Ynt: the secret smiliyface |
Ynt: the secret Alıntı:
elbette bu işden kazanç sağlanmıştır ama iyi yazılmış ve kitleleri etkilemiş bi kitap bence. masum insanların zaaflarıyla oynamaksa sadece o masum kişinin buna izin vermesiyle olabilir.. sevgiyle kal... |
Ynt: the secret Alıntı:
bence ilk başta dinimizin, tasavvufun yada atalarımızdan bildiğimiz ve suzzy nin dediği şeyleri zaten biliyorsak bu kitaba da olumlu bakmamız gerekmez miydi? "zaten bildiğimiz şeyleri bize öğretiyor" bence parayı onlar götürdü diyerek bildiğimiz şeyi sandığımızı aslında bilmediğimizi göstermez mi? tüm bu bildiğimiz ve the secret da bize hatırlatılan şeyleri eğer uygularsak zaten the secret'a da daha olumlu yaklaşmış oluruz... unutmayalım.... 1 . kural herşeye olumlu yaklaşmak, hatayı tadını çıkartmak ve teşekkür etmek... kitap bize bldiğimiz şeyleri de hatırlatsa, sahibi booollllll paralar da kazansa teşekkür ederim.... kiss3 |
Ynt: the secret merhaba arkadaşlar,evet haklısınız biraz katı konuştum ama bu secret`a inanmama falan değil bende bunun doğruluğuna inanan biriyim,ilk olarak the secret kitabı piyasaya çıktı ve kitapta köşkler, saraylar ve bol para dediler ve inanılmaz dikkat çektiler ve daha sonra bu tip kitapların değişik versiyonlarını farklı yazarlar defalarca yazdılar. 4897 4897 insanlar daha bunu uygulamayı bile öğrenemeden farklı görüşler ortaya attılar ,olumsuz düşündüğümü sanmayın her kesin hayatı güllük gülistanlık değil,bir kere çoğu insanın geçmişinde karmakarışık olmuş bir bilinçaltı ile o,dedikleri beş basamağı uygulamak öyle kolay olmuyor işte anlatmak istediğim budur coffe2 her şeyi bu kadar kolaymış gibi anlatmalarından dolayı bu katılığım, ama onun içinde bilinç altı çalışması yapıyoruz,düzelicek inşallah sizlere paylaşımlarınızdan dolayı çooook teşekkür ederim umarım çabalarımız boşa gitmez ve hayatta her isteğimiz gerçek olur sevgiler saygılar s456 s456 s456 |
Ynt: the secret suzzyciğim, gerçekten olumlu düşünce işte buna denir s456 seni tebrik ediyorum... söylediklerin çok doğru... ama sadece eklemek istediğim bir şey var... gerçekten secret'i uygulamak kolay.... kolay olduğunu düşündüğün zaman kolaylaşıyor... ha bu arada tabiiki bilinçaltı çalışmalarını yapıyoruz ve devam edeceğiz, işimizi daha da kolaylaştırmak için.... biz bu sitede olumlu düşünmeye devam ettikçe (ki sen gerçekten çok güzel bir yoldasın seni taktir ediyorum) secret daha da kolaylaşacak...hedeflerimize daha kolay ulaşacağız.... sevgiler, saygılar... kiss3 |
Ynt: the secret izumi beni anlayan biri çıktı diye çok sevindim,sağol cevaplar biraz tepkili olduğu o,yazıyı sildim ama hata bende sanırım detayıyla yazmaya üşendim. ve kısa olsun diye kabaca bir şeyler yazdım, ayrıca benim için söylediklerin çok hoşuma gitti 96 96 96 gerçekten sana teşekkür ederim s456 s456 s456 hepinizi çok sevdim ve söylediklerini daha dikkatli uyguluycam seni çok çok öpüyorum saygılarımla |
Ynt: the secret ben de hepinizi seviyorum kiss3 |
Ynt: the secret arkadaşlarııım beniiiim, ben sitede ne arıyordum nerelere geldim...bilinçaltını devreye sokmanın bir çok kolay yolundan biride şarkı söyleyin.. lüküs hayat lüküs hayat oh ne rahat yan gel yat sen keyfine bak diye.. benim yan gelip yatmak işeme gelmediği için, sadece ilk bölümü söylüyorum ve gerisini kendim uyduruyorum..bakın bakalım..şarkılı türkülü neşeli olumlamalar nasıl işe yarıyor..ne kaybedersiniz ? deneyiiin..saygılı sevgiler.. |
Ynt: the secret bravo ablacım, harika fikir 956k 956k 956k kiss3 |
Ynt: the secret Şarkılı olumlamalar süper gerçekten ve eğlenceli bir de duruma uygun şarkılar bulunca insan öyle bir diline doluyor ki sormayın |
Ynt: the secret Çok tatlısınız... Yorumları tek tek okudum. Ben The Secret ı hayatımın belki de en kötü zamanında okuduğum için çok sevdim ve gerçekten faydalandım. İlk kez bir kitaptan faydalandım(ders kitapları hariç b456 ) Okuduklarımı hayatıma geçiriyorum yavaş yavaş zaman alıyor tabiki ama artık en azından doğru şeyler istemeyi öğrendim. Kesinlikle okunması, hatta evde bulundurulması gereken kitaplardan biri. |
Ynt: the secret "SECRET" ÇEKİM YASASI - EKSİK PARÇA "Secret" Çekim Yasası eksik bir yasadır. Evrende her yasanın oturduğu bir zemin ve bir neden vardır. Nedeni bilinmeyen veya gönül gözüyle zemini algılanmayan yasa eksiktir. Çekim Yasasının yavaş işlemesi veya bazı insanlarda işlememesi zemini ve nedeni anlaşılamamış olmasındandır. Çekim yasasının bazı insanlarda dilediğini kendine çekmesi olarak tezahür etmesi, bunu uygulayan insanların bir şekilde Çekim yasasının zemini ile uyumlu olmalarından ve nedeni bilmeseler de nedene göre doğal olarak hareket ediyor olmalarındandır. Çekim Yasasının zemini, diğer yasalarında temel nedenidir. Hepsi birbirini tetikleyerek harekete geçerler. Temel anlaşılmadan uygulanırsa yasaların bazısı harekete geçer bazısı geçmez. Yasaların hepsini tetiklemek için zemindeki, temel nedenle etkileşim içinde ve onun bilincinde olmanız gerekir. Aslında tek yasa vardır. Diğerleri hepsi onun içindedir. Temel nedeni algılayabilirseniz hepsine bilirsiniz. Herkes kendi bulunduğu bilinç seviyesine göre yasaları hareket geçirebilir. Bilmediğiniz ve farkında olmadığınız bir bilincin yasasını nasıl harekete geçirebilirsiniz ki? Evren bu kadar muhteşem bir sistemi hiç bilmeyenlerin eline bırakabilir mi? Bilenlerle bilmeyenler bir olabilir mi? Çekim Yasasını uygulayıp istediği ve arzu ettiği nesnelere ve durumlara sahip olamayan veya sahip olup ta memnun olmayanlar veya görünüşe çıkma uzadığı için vaz geçenler; bütün bu zihin kaynaklı enerjiyi kısa bir süre devam ettirebilmekteler. Zihnin kapasitesi gerçek Yaratım için sınırlı olduğundan enerjisi bir süre sonra tükenir. Yaratımınız eksik olur. Gerçekleşmez. Ya da sizin o nesneye karşı arzularınız kaybolur. Yaratım coşku demektir. Zihin biraz maymun iştahlı olduğundan coşkuyu uzun süre belleğinde besleyemez. İmajları tutamaz. Acele eder. Morali bozulur. . Öfkelenir. Bunların hepsi biziz. Bu yaratımın zihinden yapıldığını gösterir. Halbuki Yaratım sürekli bir dinginlik ve coşku halidir. Siz bir bilgisayarda çalışıyor olsanız ikide bir elektrik kesilse işinizi yapabilir misiniz? Zihin de işini bir türlü kesintiler yüzünden gerçekleştiremez. Coşkusunu yitirir, hevesini yitirir, dikkati dağılır, imajlarını kaybeder. Çekim Yasasının temel zemini ve ilk nedeni VERMEKTİR. Ya da AKMAKTIR. Vermenin Bilgeliği her yasayı kapsar, içerir. Ve ilk nedendir. Evren verme sistemi üzerine kurulmuştur. Bilinmeyen sürekli olarak bilinene bir akış halindedir. Evren verme eğilimindedir. Çiçekler büyür. Yağmurlar yağar. Güneş doğar. İnsanlar verir paylaşır. Bütün evrende doğal olanı VERME eylemidir. Çekim yasası, Verme bilgeliği olmadan kullanıldığında nefsi büyütür, arzuları keskinleştirir. Geçici bir süre verme Bilgeliği olmadan yapıldığında rahatlarsınız, her şey iyi gidiyor gibi görünür. Ama sonra birden her şey eski halini alır. Her şey gelir yine eskisi gibi hayatımızda yerini alır. Ve tekrarlar ile Kaderiniz gerçekleşir. Çünkü siz her gün aynı sizsiniz. Değişmediniz. Değişim yok. Arzuların değişmesi değişim değildir. Benlik oluşumunuzun ve algınızın değişmesi değişimdir. Ego değişmez sürekli makyaj yeniler ama yine eskisidir. Ego sahte, benlik sınırlı bir var oluşa sahiptir. Ve arzularına akıtacağı yaratım enerjisi de sınırlıdır. Arzuların kimisi gerçekleşir kimisi gerçekleşmez. Çekim yasası alma üzerine kurulu bir sistemdir. Bilinç alma bilincidir. Ev isteriz, araba isteriz, para isteriz. Kariyer, iş, dostlar, sevgili isteriz. Hepsini birden yaşadığımız fiziksel realitede sahip olmak isteriz. Yani almak isteriz. Her şeyi her zaman almak isteriz. Bütün bu düşündüklerimiz ve zihnimizde imajine ederek yaşamımıza çekmek istediklerimiz, fiziksel evrenden bize gelecek olan nesneler ve durumlardır. Bunları fiziksel evrenden almak isteriz. Sürekli almak isteyen egodur. Siz bütün bunları isterken egoyla çalışıyorsunuz. Egoyla çalışınca sistemde devreye girecek olan fiziksel yasalardır. Şu anda kendinize çekmek istediğiniz bütün o güzel şeyleri çekememenizin nedeni sizin ego tabanlı almaya dayalı yaratma eyleminde bulunmanızdır. Çekim Yasası Amerika topraklarında, yani Küresel sermayenin başşehrinde başlatılmış bir oyundur. Çekim Yasası zemini ve nedeni, yani VERME Bilgeliği anlaşılmadan uygulanırsa bütün insanlık bilincini, egoları süptil düzeyde körükler. Keskinleştirir. İnsanoğlunu açgözlülüğün karanlığında bırakacak dualistik bir yaklaşımdır. Ve zihnin ince bir oyunudur. Sahip olma hedefli ve alma eğilimli bir oyun. Gerçek An'da yaratmak verme sanatını öğrenebildiğinizde ve Sevgi Bilincine evrilebildiğiniz de mümkündür. Evren verme ve akma üzerine kurulu muhteşem bir sistemdir. Sonsuz sınırsız yaratıcı Güç, fiziksel realiteye Verme Bilgeliğini bilenlerden ve verenlerden akar. Nasıl ki havaya taş attığınızda yere düşüyorsa yerçekimi kanuna göre. Yaratıcı Güçte verenlerden akacaktır. Ruh Yaratır. Yaratım Ruhun Yasalarına göre işler. Ruh verme zemininde ve ilk prensipte, nedende çalışır. Çünkü Ruh ayrılık bilmediği için her şeyi Tek görür. Ve her şeyde kendini görür. Yeter ki Ruhun önü, nefs tarafından kesilmesin. Yeter ki siz, SİZİN önünüzden çekilin her düşünüz gerçek olur. Zihin Yaratamaz. Sadece yaratıcılık oyunu oynayabilir. Siz ne kadar çok verirseniz Ruh, yaratım enerjisi sizden, o kadar çok akar. ( Her şey içerden gelir.) Evrenin fiziksel realiteye aktığı kanal olursunuz. Siz sonsuz sınırsız potansiyelle o kadar dolarsınız ki akarsanız. Taşarsınız. Ve Evrensel yaratım enerjisi sizden aktığı için yani yaratım enerjisi sizin vizyonlarınızın bulunduğu yüreğinizden aktığı için, kalbinizde olmasını istediğiniz niyetlerinizin tezahürü olarak görünüşe çıkar. Bir başka şekli mümkün değildir. Niyetleriniz fiziksel realiteye ektiğiniz tohumlardır. Ne ekerseniz onu biçersiniz. Evren muhteşem bir sistem olduğu için, Verme Sanatını öğrenmeden sizden akmaz. Akamaz. Verme Sanatını öğrenen, bilen, idrak eden bir kişi zaten bilge bir kişi olduğu için yüreğindeki niyetleri de herkesin hayrına olacaktır. Ve hepsi gerçek olacaktır. Ve Bilge kişinin de fiziksel realiteye ekeceği tohumlarda onun biçecekleri olacaktır. Egodan gelen yaratımlar düşük titreşimli olduğundan yüksek titreşimli nesneleri ve objeleri yaratamaz. Yüksek titreşimleri nesneleri yaratmak için Ruhunuzdan yaratmanız gerekir. Ruhtan yaratmanın yasası da Vermenin Bilgeliğidir. Fiziksel Evrende hiçbir şeyi vermeden alamazsınız. Her şeyin bir bedeli vardır. Ya da alacaklarınız verecekleriniz kadardır. İstediğiniz kadar beyninizde imaj tutun. Hiçbir işe yaramaz Verme sanatını öğrenmeden, verme ve sevgi bilincine yükselmeden hiçbir şey olamaz. Olsa bile eksik olur. Olsa bile bir süre sonra kaybolur. Ve verme sanatının püf noktası "Koşulsuzluktur". Sizin koşullarınız var ise sizden akan yaratım enerjisi engellenir. Engel egodur. Egonun koşulları vardır. Mutlaka vereceğinin bir karşılığı vardır. Ego dulaistik çalışır ve bu sistemde vermenin karşılığı almaktır. Nefsi arındırmak yaratıcı kanal olarak sizi arındırmaktır. Koşulsuzluk vermenin koşulsuzluğudur. İhtiyaçsızlık vermenin ihtiyaçsızlığıdır. Zararsızlık vermenin zararsızlığıdır. Şimdiki insan bilincinde dünyada kıtlığın açlığın ve sefaletin savaşın olmasının nedeni de alma sistemi üzerine kurgulanmış olmasıdır. Yaratıcı kanal olarak insanlar karşılıksız vermeyi bilmediği için yaratıcı enerji dünyaya bolluğu ve refahı yaratacak şekilde akamamaktadır. Herkes bir şeyler istiyor Herkes bir şeyler almak istiyor. Herkes isterken kim kime ne verecek? Kimin kime verecek neyi var? İstediğiniz her şeyi vererek yaratabilirsiniz. Ruhsal alemde ruhsal kurallar işler. Fiziksel alemde fiziksel kurallar vardır. Ruhsal kurallar tekliktir ve Bir yasasına göre çalışır. Fiziksel kurallar dualistiktir. Ve ikilik üzerine çalışır. Ruhun Teklikten çıkan Tek eylemi vardır. Akmak. Ruh için her şey Bir'dir. Ve her şey Kendisidir. Fizikselin kuralı sınırlamaktır. Her şeyi ayrı bilir. Ayrı bildiği içinde hep almak ve sadece kendisine almak ister. Birlik bilincini taşıdığınızda ruhun yasalarına tabi olursunuz. Sürekli akarsınız. Yani verirsiniz. Herkese ve her şeye. Fiziksel olarak bu boyutta olmanız hiçbir şeyi değiştirmez. Çünkü ruhun kuralları fiziksel kuralların üstündedir. Yüksek titreşim devreye girdiği zaman düşük titreşim sistem dışı olur. Ruhun kurallarının fiziki evrende tezahürüne de Mucize denir. Birlik bilincinde olanların etrafına mucizelerin olmasının nedeni de Ruhun yüksek yasaları ile çalışıyor olmalarıdır. Ruhun yasaları fiziksel kuralları iptal eder. An'da mucizeler ve yaratım gerçekleşir. Ruh sınırları yoktur. Çünkü Ruh sonsuz sınırsız potansiyeldir. Ve bu da Yaratmaktır. Çekim Yasası vardır. Ama eksiktir. Gerçek çekim yasasının sırrı VERMENİN SIRRIDIR. Vermenin bilgisi ve bilgeliğidir. Sır; sır elinizden geleni, gönlünüzden geleni hiçbir koşula bağlamadan ve sizden istenilmeden vermektir. Bu arada imajlarınızı ve niyetlerinizi yüreğinizde tutmaya devam edin. Hissedin. Siz koşulsuzca verirken ( ne verebiliyorsanız mutlaka her zaman verecek bir şeyler vardır.) yaratıcı enerji sizin yüreğinizden akarak hepsini tezahür ettirecektir. Verdiklerinizi, yüreğinizdekilerin olması için vermeyin. Koşulsuz olun. Bir elinizin verdiğini diğer eliniz görmesin. Onlar zaten olacaktır. Başka çaresi yoktur. Yaratıcı enerji sizin yüreğinizden yeryüzüne akarken kalbinizdekiler sizin fiziksel evreninize yansıyacak ve görünüşe çıkacaktır. Yağmurun yağması çiçeğin kokması insanın sevmesi kadar doğal olan şey budur. Başkası mümkün değildir. Siz enerjiyle birlikte yaratacaksınız. VERMEK, birlikte yaratmaktır. Vermek, almaktır. Vermeye başlayınca almaya da başlarsınız. Ve aldıklarınız sonsuza kadar siz de kalır. Şükür etmek ise verebildiğinize şükretmektir. Koşulsuzca verebiliyorsanız Kendinizsinizdir. Sizin sunduğunuzu alabilecek birilerini bulduğunuza şükretmektir. Şükür ettikçe daha çok verme kapasitesine kavuşursunuz. Daha çok verdikçe yaratıcı enerjiyi daha fazla çekersiniz. Daha fazla yaratıcı enerji yüreğinizdeki arzuların daha çabuk ve daha kısa sürede gerçekleşmesi demektir. Dünya gezegeninde almak isteyen çok varlık vardır. Herkes almak ister. Koşulsuzca veren ise hemen hemen hiç yoktur. Verenler var ise de karşılığında bir şeyler bekleyerek verenledir. Hatta alamadıklarında sizi yalnız bırakan veya bir şekilde cezalandıran insanlardır. Vermenin bilgeliği tam bir yaratım sistemidir. Koşulsuzca Vermek, gerçek İNSAN olmaktır. Koşulsuzca vermek güvende olmaktır. Evrende tek güvence "Kendini Bilmektir". Sonsuz sınırsız Evrende Kendini Bilmekten başka hiçbir güvence yoktur. Sırrı bilmek aynada Kendini görmektir. Yazan Nilgün Nart __________________ |
Ynt: the secret alk78 Budur işte yaa hele şükür ! Kitabı ilk defa şu meşur kitapçılardan birinde bir bilinçaltı kitabı ararken hemen yanımdaki rafta(yani kasanın hemen yanında o kadar albenili bir şekilde dünyada çok satan kitap diye) gördüğümde onu da almıştım.İsmi de Sır-Secret zaten nasıl almıcaksın..neyse.Sonra kitabı 1 yada 2 günde bitirdim.Hele de bizim gibi kişisel gelişim ve ruhsal arınmayla felan ilgilenenler için o kadar ama o kadar yüzeysel bir kitaptı ki şaşırdım.Kitabı görmeden baya bir önce zaten Ne Biliyoruz ki? filmini izlemiştim.Oradaki bilimsellik ve tutarlılıkla kitabın hiç alakası yok.Gerçi yaklaşımları farklı ama..Evet Secret bişeyler söylemek istiyor belki ama kitabın hayranları kusura bakmasın, kitapta o kadar yüzeysel şeyler anlatılıyorki tek bir cümleyle neredeyse ifade edilebilecek şeyler var.'Ne olmak istiyorsan olmuş olduğun andaki gibi tamamen hisset düşün yaşa ve sen bunları yaptığını zannettiğin anlarda da aslında bilmeden sana engel olan düşüncelerini ya da engellerini ortadan kaldır'.Bu mudur yani hepsi bu kadar kolaymıdır.E dolayısı ile burada ister istemez eksikler olabilir bunlardan birini de Bülent Altınkaya anlatmıştı.En azından eleştirel bir alıntı koyduğun için teşekkürler güneş.Tekrar ediyorum tabi bu secret in yanlış olması değil ama belki eksik parçalarının olduğunu gösterir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:50 PM. |