Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/)
-   -   İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/14051-icimizdeki-kapilari-acmak-eileen-cady.html)

Pamukk 26-02-2009 07:56 PM

http://i187.photobucket.com/albums/x...t/duguay11.jpg



http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif



26 Şubat: "Bazı zamanlar vardır ki değişim yavaş yavaş gerçekleşir ve sen bu değişimin farkına bile varmazsın ve bir gün birden bakarsın ki tümü sen hiç farketmeden gerçekleşivermiş. Diğer zamanlarda ise değişimler adım adım senin gözünün önünde gerçekleşir. Başka bir zaman ise değişim bir gecede gerçekleşir. Bir kış gecesi, yatağına yattığın zaman dışarıda her şey normaldir ve sabah uyandığında bir de bakarsın ki her yer karla kaplıdır. Bunun için bir şey yapman gerekmez, tümü mucizevi bir şekilde oluverir. Yeni oluşumların ortaya çıkması için pek çok değişik yol vardır. Tek yapacağın buna uyum göstermek, akışla birlikte akmak ve değişime direnmemek. Değişimin acı verici olması gerekmiyor. O kaçınılmazdır, çünkü hiçbir şey aynı kalamaz; ve yüreğinin derinlerine bakarsan görürsün ki sen de zaten aynı kalmasını istemezdin."


Pamukk 26-02-2009 11:15 PM

http://www.arthurdouet.com/gallery/s...el_500x378.jpg




http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif



27 Şubat: "Özgürlüğünün farkına varmalısın ki ruhsal olarak muazzam yüksekliklere çıkabilesin. Yoksa, kafesinin kapısı açıldığı ve gitmek istediği her yere gidebilecek kadar özgür olduğu halde, özgürlüğünün farkına varamayıp, kafesinin içinde uçmaya çalışan ve hiçbir yere gidemeyen bir kuşa benzersin. Eğer, özgür olduğunu farketmez, özgürlüğünü kabul etmez ve özgürlüğünü Tanrının seni engelleyecek hiçbir sınırının, kısıtlamasının ve engelinin olmadığı Krallığında, kullanılması gerektiği gibi kullanmazsan, tüm yaşamını o kuş gibi geçirebilirsin. Tüm insanlar özgürdür, eğer ki özgür olduklarını farkederler ve bu özgürlüklerini kabul ederlerse. Bu özgürlük sana sunuluyor, ancak onu kullanman için önce kabul etmen lazım. Neden, hiçbir şeye ve hiç kimseye bağlı olmadığını ve yapmak istediğin her şeyi yapabileceğini farkederek, özgürlüğünü şimdi kabul etmeyesin?"


ebbb 27-02-2009 02:07 AM

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
TEŞEKKÜRLER,TEŞEKKÜRLER,TEŞEKKÜRLERRRRRRR......... ................................

Pamukk 28-02-2009 09:49 AM

http://i469.photobucket.com/albums/r...100_planet.jpg


http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif


28 Şubat: "Kendini akışa bırak ve daha fazla ruh tarafindan farkedilmeyi, kabul edilmeyi ve yerlerini almalarını bekleyen o krallıkta yerini almak için kendine izin ver. Benim Krallığımın artık yeryüzünde oluşabilmesi için dua ediyorsun, yeryüzünde Benim irademin gerçekleşebilmesi için dua ediyorsun; artık dua etmeyi bırak ve o Krallığa sahip çık. İçinde inanç olmayan dualar boştur. Tüm kalbinle, ruhunla ve aklınla inanarak dua etmelisin ki duaların, her ne olurlarsa olsunlar gerçek ve somut olsun. Ve en ufak bir şüphe duymadan bil ki tüm duaların cevaplanmaktadır. Hiçbir şeyi sınırlama. Benim krallığımda sınır yoktur. Benim Krallığım yeryüzünde oluşuyor ve Benim Krallığımda her şey mümkündür. İnsani sınırlamalarının ve kendinin ötesinde yaşamayı öğren. Benimle birlikte her şeyi gerçekleştirebileceğin o Tanrı'nın diyarında yaşa. Seni güçlendiren ve destekleyen Benim, o nedenle Benim daima seninle birlikte olduğumu bil. Bunun tersi nasıl olabilir ki, Ben zaten sendeyim..."





Pamukk 01-03-2009 01:01 AM

MART

Bana bir yeldeğirmeni gösterildi.

Rüzgar kuvvetli esiyordu ve yeldeğirmeninin kanatları

Büyük bir hızla dönüyordu.

Sonra rüzgar azaldı ve kanatlar durdu.

Çünkü onların tüm hareketleri tamamen rüzgara bağlıydı.

Şu sözleri duydum:

"Güvencen bu dünyadaki maddiyata bağlı olmasın;

Onun yerine güvencen Bana,

Tüm gücün ve içindeki kuvvetin kaynağı olana dayalı olsun."



http://fc02.deviantart.com/fs29/i/20...rBergstrom.jpg









Pamukk 01-03-2009 01:04 AM

http://www.arthurdouet.com/gallery/goddess_463x600.jpg



http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif



1 Mart: "Bir mucize bekle. Mucize üstüne mucize gerçekleşmesini bekle ve hiçbir şekilde bir sınır koyma. Sen ne kadar açık olursan o kadar iyi olur, çünkü o zaman Benim yasalarımın akışını durduracak hiçbir engel olmaz. Mucizeler yalnızca benim gerçekleşen yasalarımdır. Ak o yasalarla ve göreceksin ki her şey gerçekleşebilir! İlahi planımın gerçekleşmesine tanık ol. Telaşa ve aceleye gerek yok. Bir şey gerçekleştiğinde o son hızla gerçekleşebilir ancak bu gerçekleşme, büyük bir huzur ve sükunet içinde, mükemmel bir zamanlamada ve en doğru şekilde olur. Hiçbir şeyden korkma çünkü Bana inanıp güvendiğinde korkacak hiçbir şey yoktur. Ben sendeyim, senin içindeyim, işte o yüzden bil ki Benim ilahi planım senin içinde ve dışında gerçekleşiyor. O tümüyle içeriden başlar ve dışarıya yayılır; o yüzden içindeki hiçbir şeyin işleyişi engellemesine izin verme. Bırak her şey aksın, gerçekleşsin; ve yeni cennetin ve yeni dünyanın oluşmasına tanık ol."



Pamukk 01-03-2009 10:15 PM

http://www.artservingspirit.com/work...-13%2013:47:55


http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif

2 Mart: "Pek çok ruh inançtan sözeder ancak aslında inançla yaşamayı başaramaz. Aynı ruhlar, Beni sevmekten de sözederler ama sevgi hakkında bilmeleri gereken ilk şeyi bilmezler. Sen çevrende senin sevgine, bilgeliğine ve anlayışına ihtiyacı olan ruhları sevmekten yoksunken, görmediğin birini sevmekten bahsetmek vakit kaybıdır. Önce etrafına yerleştirdiğim o ruhları sevmeyi öğren, ancak ondan sonra Beni gerçekten sevmeyi öğrenirsin. Neden Benim seninle birlikte olduğumu bilip rahatça yaşamın içinde güven ve inançla yürümek varken el yordamıyla yolunu bulmaya çalışasın? İşte Ben buradayım, sana muhteşem ve mükemmel hediyelerimi sunuyorum; ancak eğer sen onları kabul etmezsen onlardan faydalanamazsın. Sana onları özgürce sunuyorum; sen de onları özgürce kabul etmelisin ve sonra da bütünün hayrına olacak şekilde bilgelikle kullanmalısın."


yeni bir hayat 02-03-2009 01:21 AM

Alıntı:

Pamukk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310818)
"Pek çok ruh inançtan sözeder ancak aslında inançla yaşamayı başaramaz. Aynı ruhlar, Beni sevmekten de sözederler ama sevgi hakkında bilmeleri gereken ilk şeyi bilmezler. Sen çevrende senin sevgine, bilgeliğine ve anlayışına ihtiyacı olan ruhları sevmekten yoksunken, görmediğin birini sevmekten bahsetmek vakit kaybıdır."


Tasavvuf yolunu merak edenlere önce kul aşkını yaşayıp yaşamadığını sorarlarmış..yaratılanı sevmek yaratandan ötürü bu olsa gerek..Leyla ile Mecnun'un hikayesinde de Mecnun'un "Leyla" sözünün "Mevla" sözüne dönüşmesi böyle değil miydi..

Pamukk 02-03-2009 08:49 PM

Evet kesinlikle katılıyorum canım ,yani Beni sevmenin yolu yanındaki insanları sevmeye başlamaktan gecer,(hatta sevmediklerini de) diyor,Yani istediğin kadar Beni sevdiğini zikret,ibadet et,Bana yönel ama sen etrafındaki insanları,yaratılan herşeyi,bir otu,bir böceği bile sevmedikten sonra Ben bu sevgiye sevgi demem ve gerçek sevgi bu değildir diyor..Zaten bu içi boş bir sevgi olur hakikaten de düşününce mantıksız bir sevgi..Bunu göremeyen ve hatta hayvanlara ve doğaya zarar veren ancak Yaratıcıyı çok sevdiğini söyleyen insanların bunları düşünebilmesini ,anlamasını +kafa yormasını isterdim..

Pamukk 03-03-2009 09:49 PM


3 Mart: "Altın Çağda gerçekleşecek harika değişimler için hazırlanmalısın. Eğer o değişimleri kabul eder ve kurutma kağıdının suyu içine çektiği gibi değişimleri içine çekersen, değişimler senin içinde ve çevrende büyük bir huzur ve uyum içinde gerçekleşir. Gereksiz etkilenimler yaşamadan o değişimlerle değiştiğini görecek ve tıpkı bir balığın suyun içinde olduğu kadar doğal bir şekilde sen de onlarla birlikte nefes alıp, onlarla yaşayıp, onlarla ileyleyeceksin. Bir çocuk anaokulundan ilkokula, ilkokuldan orta okula zorluk yaşamadan geçer çünkü, bu adım adım ve kolayca gerçekleşen, her dersi ve düzenlemeyi kabul ederek oluşan bir ilerlemedir. O, anaokulundan orta okula direkt olarak geçemez çünkü o zaman tamamen kafası karışıp kargaşa yaşar. Endişeye kapılma; Ben seni aşırı hızlı ilerletmeyeceğim. Her şey Benim mükemmel zamanlamam dahilindedir."





Pamukk 04-03-2009 11:39 PM

http://www.arthurdouet.com/gallery/s...el_400x498.jpg


http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif



4 Mart: "Sırf sakin kalıp çözümü Bende aramak için zaman ayırmaya zahmet etmediğin için, ne kadar çok zaman ve enerji kaybı yaşanmakta! Sakin kalarak çözümü Bende aramak, her durum için çözümün sırrıdır. İşe yaradığını görmek için bunu uygulamaya koymaya ne dersin? Bir şeyi sen sınayarak doğruluğunu görene kadar o teori olarak kalır. Bu yaşam son derece gerçek, son derece pratik bir yaşamdır; hareket ve eylemler yaşamıdır. Onun hakkında teorik hiçbir durum yoktur aslında ama onun gerçekliğini kanıtlamak için onu sınamak ya da sınamamak senin seçimine kalmış. Gün ışığı oradadır ancak, sen perdeleri açana kadar, karanlıkta da kalabilirsin. Su musluğun içindedir ancak, sen musluğu açıp suyun akışını başlatana kadar o orada öylece durur. Yiyecek tabağında öylece duruyordur ancak, sen onu ağzına alıp yiyene kadar onun sana hiçbir faydası dokunamaz. O yüzden şimdi eyleme geç ve onu hayata geçir."




http://img263.imageshack.us/img263/7739/k523cv.gif


Pamukk 04-03-2009 11:41 PM

http://www.arthurdouet.com/gallery/i...ce_406x600.jpg


http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif



5 Mart: "Bütünü düşün, bütün ol ve yaşamında bütünlüğü sağla. Bütün bir kişi olmak için kendini bilmen gerek, nereye gittiğini, ne yaptığını bilmen gerek; ondan sonra güvenle ilerleyip bütünlük içinde, muhteşem ve dolu dolu bir yaşam yaşayabilirsin. Hiçbir zaman kendin hakkında ya da bütün olma becerinle ilgili endişe duyma. Bütünlüğü oluşturmayı engelleyen, endişeler, şüpheler ve korkulardır. O yüzden endişelenmeyi bırak, Benim daima seninle olduğumu ve Benimle birlikte her şeyin mümkün olduğunu bilerek tüm korkularını ve şüphelerini uzaklaştır. Ve hatırla ki, daima Bana, yani Tanrı'na, içindeki İlahiliğe, güvenmeli ve inanmalısın. Benimle elele yürü; Bana tüm zamanlarda danış; ve bırak Sana rehberlik edeyim ve seni yönlendireyim. Ben sendeyim, o yüzden dışarıdan hiçbir şey bizim direkt iletişimimizin arasına giremez. Bu bilgiyle kendini güven içinde ve rahat hisset. Güvencen Bana dayalı olduğunda, her şey çok çok iyi olur."




Pamukk 05-03-2009 11:04 PM

http://www.spiritandflesh.com/14-spl...y_art_work.jpg




http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif




6 Mart: "Her seferinde yalnız tek bir düşünce düşünebilirsin. O yüzden bu düşüncenin yapıcı, olumlu ve sevecen olmasına dikkat et ve ondan sonra sen kendini yapıcı şeyler söyler ve sevecen bir şekilde davranır halde bulacaksın. Aslında tüm görüşün olumlu olacak ve yaşamın sevgi, neşe, mutluluk, sağlık, başarı ve uyumla dolacak. Sen alıngan olduğunda, olumsuz ve yıkıcı düşüncelere sahip olduğunda, onlar tüm varlığının temelini sarsar. Görüşün karamsar bir hale gelir, depresif hissedersin ve hatta fiziksel olarak hastalanırsın. Kendi düşüncenle kendi durumunu oluşturduğunu anlamaya çalış. Onu değiştirirsen her şeyi değiştirirsin. Etrafının zorluklarla çevrelendiğini zannediyor olabilirsin ve bu olumsuz ruh halin için bu zorlukları suçlayabilirsin, ama bu acaba öyle midir? Senin düşüncelerin kendine ait degil mi? Sen bilincini yükseltmekte ve kendi sağlığını ve olumlu durumunu oluşturan sevecen, olumlu, yapıcı düşünceleri yaratmakta özgür değil misin? Seçim daima senin ellerindedir."




http://i63.photobucket.com/albums/h1...og/ping221.gif


Pamukk 07-03-2009 11:42 AM

http://i187.photobucket.com/albums/x...t/duguay12.jpg



http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif

7 Mart: "Kendi içinde huzur ve uyumu bulmadan önce dünyada huzur ve uyumu yaratmayı bekleyemezsin. Önce işe kendinle başlamalısın. İşe küçükten başlayıp sonra onu büyütüp geliştirmen gerek. Koca bir meşe ağacı küçücük bir meşe palamudundan başlar ve o küçücük palamut ise her şeyi kapsar. Sen içinde tüm dünyanın huzurunu taşımaktasın, o yüzden, onun büyüyüp gelişmesine ve sonra içinde taşınamayacak duruma gelip taşmasına ve tüm dünyaya huzur ve uyum getirmesine neden izin vermeyesin? Asla geride durup, dünyanın durumu için başkalarını suçlama; eyleme geç ve sen kendin bunun için bir şeyler yap. Şimdi, Benim irademi yerine getirip, Benim yolumda yürüyerek, Beni yüceltirken, mutlak bir huzur içinde ol."



sanemce 07-03-2009 12:56 PM

çok önemli bir nokta pamuğum.. iç huzuruma dikkatimi çekmemi sağladı..

şükürler olsun, huzurluyum mutluyum..

çok teşekkürler kiss3


Alıntı:

Pamukk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 311400)


7 Mart: "Kendi içinde huzur ve uyumu bulmadan önce dünyada huzur ve uyumu yaratmayı bekleyemezsin. Önce işe kendinle başlamalısın. İşe küçükten başlayıp sonra onu büyütüp geliştirmen gerek. Asla geride durup, dünyanın durumu için başkalarını suçlama; eyleme geç ve sen kendin bunun için bir şeyler yap."


Pamukk 08-03-2009 11:25 AM

http://www.arthurdouet.com/gallery/i...ht_450x600.jpg




http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif


8 Mart: "Sen bu dünyaya iyilikler getirmek için buradasın. Sen, ihtiyacı olan tüm ruhlara sevgi, ışık ve bilgelik yaymak için buradasın. Bunu gerçekleştirebilmek için çalışman lazım ve sen bu çalışmayı ancak, kendini temizler, düzenlersen gerçekleştirebilirsin; ve ne zaman ki kendini bütünden ayrı bir yere koymaz, eleştirmez ve bütünden ayırmazsan, bütünle bir hale gelebilirsin. Çevrendeki tüm ruhlarla bir olduğunu hissediyor musun? Dünyayla barış içinde olduğunu hissediyor musun yoksa düşüncelerin ayrılıkçı, eleştirel ve yıkıcı mı? Her zaman şunu hatırla: sevgi, neşe ve mutluluk doğru atmosferi yaratır ve aynı fikirde olan ruhları birbirine çeker. O yüzden kendini gözle ve hemen şimdi kendine en hayırlısını çekmeye başla. Tüm davranış tarzın ve bakış açın göz kırpıp açana kadar değişebilir. Bunu neden yapmayasın? Tüm yaşamla uyum içine gir ve tüm anlayışların da ötesindeki o huzura kavuş."




daada 08-03-2009 11:48 AM

Tüm güzel paylaşımların için ,içindeki güzel sevgin için,emeğin için çok ama çoook teşekkürler Pamuk..Sizleri seviyorum.Mükemmelsiniz!

Sevgimle.

Pamukk 08-03-2009 12:17 PM

Alıntı:

daada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 311485)
Tüm güzel paylaşımların için ,içindeki güzel sevgin için,emeğin için çok ama çoook teşekkürler Pamuk..Sizleri seviyorum.Mükemmelsiniz!

Sevgimle.


Herşey bir yana , "içimdeki sevgi için" bana teşekkür etmen bu ana kadar duyduğum en güzel teşekkür sebeplerinden biri..
Canım benim ben de seni çok seviyorum,ve teşekkür ediyorum beni anlayabildiğin için kiss3

Pamukk 08-03-2009 10:58 PM

http://www.arthurdouet.com/gallery/t...ng_500x423.jpg




http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif



9 Mart: "Başkalarına hizmet etmek senin yüreğinin kapılarını açar ve onların açık kalmasını sağlar. Sen karşılık beklemeden ve neşeyle daha çok verdikçe, sevgi de senden o kadar çok yayılır ve sen de kendine daha çok sevgi çekersin. Ne kadar sevgi verirsen, o kadar alırsın. Bu yasadır. Eğer sevgi sana hemen geri dönmezse bu yüzden cesaretin asla kırılmasın. Sadece bil ki er ya da geç bu gerçekleşecek, o yüzden sen sevgini akıtmaya devam et çünkü `hayır' hiçbir zaman sevgi için geçerli cevap değildir. Sevgi asla yenilmez. Sevgi bir salyangoz gibi değildir; o, geri çevrilip, reddedildiği zaman içine kapanmaz. O, öbür yüzünü döner ve yine sevmeye ve sevmeye devam eder. Sen bunu yapabilir misin? Bunu kendi gücünle yapamazsın, ancak her şeyi Benimle birlikte gerçekleştirebilirsin. Tüm zamanlarda Benim yardımımı iste ve Ben seni asla yanıltmayacağım. Göreceksin ki sen sevebilir, sevebilir ve hiçbir zorluk duymadan sevmeye devam edebilirsin."




http://img530.imageshack.us/img530/3...8jj8030nh2.gif


daada 09-03-2009 09:12 AM

Alıntı:

Pamukk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 311578)
http://www.arthurdouet.com/gallery/t...ng_500x423.jpg




http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif



9 Mart: "Başkalarına hizmet etmek senin yüreğinin kapılarını açar ve onların açık kalmasını sağlar. Sen karşılık beklemeden ve neşeyle daha çok verdikçe, sevgi de senden o kadar çok yayılır ve sen de kendine daha çok sevgi çekersin. Ne kadar sevgi verirsen, o kadar alırsın. Bu yasadır. Eğer sevgi sana hemen geri dönmezse bu yüzden cesaretin asla kırılmasın. Sadece bil ki er ya da geç bu gerçekleşecek, o yüzden sen sevgini akıtmaya devam et çünkü `hayır' hiçbir zaman sevgi için geçerli cevap değildir. Sevgi asla yenilmez. Sevgi bir salyangoz gibi değildir; o, geri çevrilip, reddedildiği zaman içine kapanmaz. O, öbür yüzünü döner ve yine sevmeye ve sevmeye devam eder. Sen bunu yapabilir misin? Bunu kendi gücünle yapamazsın, ancak her şeyi Benimle birlikte gerçekleştirebilirsin. Tüm zamanlarda Benim yardımımı iste ve Ben seni asla yanıltmayacağım. Göreceksin ki sen sevebilir, sevebilir ve hiçbir zorluk duymadan sevmeye devam edebilirsin."




http://img530.imageshack.us/img530/3...8jj8030nh2.gif


Sevgili Pamuk,
Bugunu okuyunca işte bu demişsindir sende benim gibi !!bu kadar olur !!Pamuğun sevgisi dağılıyor hissediliyor.Ve farkettiler dedirtmiştir sana bu mesaj dimi ;)
Sevgimle..

Pamukk 09-03-2009 09:04 PM

Canım utandırıyorsun beni çok teşekkür ederim,

Daadacım sen ve aynı sevgi frekansında olan buradaki güzel insanlar,hepimizin sevgisi ışığı yayılıyor burada

Çok sevgilerimle tatlımkiss3

Pamukk 09-03-2009 09:06 PM

http://www.arthurdouet.com/gallery/r...ce_500x383.jpg



http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif


10 Mart: "Neden senin olanı kullanmayasın? Eğer ışığı açmayacak ve odanı ışıkla doldurmayacaksan, odanda bir lambanın olmasının ne faydası var? Yardım ve kuvvet için yüzünü Bana dönmeye ve senin için bekleyen o muhteşem hediyeleri kullanmaya ne dersin? Kendi başına mücadele vermeyi bırak çünkü, Beni bilir ve Beni seversen, sonsuza dek Benim ve Benim ilahi varlığımın farkında olmayı isteyeceksin. Ve ışıkta yürümeyi isteyeceksin, çünkü ışığın olduğu yerde, karanlık yoktur artık. Işığı kendi olumlu, yapıcı yaşamınla ve varlığınla ortaya çıkaracaksın; o nedenle içindeki hiçbir olumsuzluğun ışığını karartmasına izin verme. Bunu senin, sen tüm olumsuzluktan arınıp her zaman olumlu yaşamayı öğrenene kadar, farkında olarak yapmaya ihtiyacın olabilir. Başlangıçta bunu gerçekleştirmek, gerçekten büyük bir çaba gerektirebilir ancak, yavaş yavaş bu senin için nefes almak gibi doğal bir hale gelecektir."




Pamukk 10-03-2009 08:48 PM

http://www.spiritandflesh.com/fine-a...y_art_work.jpg



http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif


11 Mart: "Benim yasalarımla birlikte hareket et, onlara karşı değil. Sen onlara karşı hareket ettiğin zaman hiçbir yere varmayacak, kaybedilecek bir savaş vermiş oluyorsun. İçinde gerginlik olduğunda, içine dönüp araştır ve o gerginliğin nedenini oluşturan, karşı koyup savaştığın şeyi bul. Emin olabilirsin ki orada, senin ilerlemeni durduran ve en yüce hayrına ulaşmanı engelleyen bir şey vardır. Tek arzun Benim irademi yerine getirmek ve Benim yolumda yürümek olsun ve bunun gerçekleşmesini engelleyecek hiçbir şeye izin verme. Aramak için zaman ayırdığında, senin için İrademin ne olduğunu bileceksin ve ondan sonra da ona hiç teredddütsüz itaat etmek sana kalmış. Sen uyum içinde yaşarken ve çalışırken, gerçek özgürlüğün, kalp, zihin ve ruh özgürlüğünün anlamını bileceksin. Senden tarifsiz bir bilgeligin ve anlayışın aktığını göreceksin. Sen bu bilinç düzeyindeyken, seni, yeni cennet ve yeni dünyanın aşağıya indirilmesinde kullanabilirim."




Pamukk 12-03-2009 09:24 PM

http://www.arthurdouet.com/gallery/spiral_2_395x600.jpg



http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif



12 Mart: "Hiçbir şüphen olmadan Benim mükemmel olduğum gibi senin de mükemmel olduğunu bil; sen kusursuzsun. Şu andan itibaren kendinin en iyi yanını görmeye başla ve en iyi yanını ortaya çıkar. O senin içinde ancak, o kadar iyi saklanmış durumda ki onu görmek zor. Bizim bir olduğumuzu farkettiğinde, kendinin en iyi yanını göreceksin ve kendini küçük görmeyi bırakacak, gerçek kimliğinle ilgili tüm yanlış imajı kafandan uzaklaştıracaksın. Kendine sürekli şunu söylemeye devam et: "Ben ve Sevgili Tanrım, Biriz"; ta ki o sana bir şey ifade edene kadar... Kendini düşkün bir halde hissettiğin zaman, bunu sessizce kendine söyle ve yavaş yavaş o ümitsizlik çukurundan ve kendine acıma duygusundan sıyrılıp çıktığını gör. O kelimelerin gerçekliğinin bilincine varana kadar ve yaşamın bütünlüğünü ve senin de o yaşamın bir parçası olduğunu görene kadar bunu tekrar etmeye devam et."


Pamukk 12-03-2009 09:26 PM

http://sl.glitter-graphics.net/pub/1...mr3zvjpdqf.gif



http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif


13 Mart: "`Zihninin yenilenmesi ile dönüşüme uğra.' Bir yılan eski derisini bırakmadan büyüyemez. Bir civciv kabuğunu kırmadan kabuğundan çıkamaz. Bu doğal işlemler değişimi oluşturmak için gerçekleşmelidir. Onlar adım adım gerçekleşirler ve hiçbir şey onları durduramaz. Eğer civcivin kabuğundan çıkacak gücü yoksa, civciv ölecektir. Her şey için uygun bir zaman vardır. Olduğun yerde güvenli ve rahat hissettiğin için değişimlerin gerçekleşmesini önlemeye çalışabilirsin ve bilinmeyene doğru ilerlemektense, bildiklerinin sınırları içinde kalmayı tercih edersin; ancak o sınırlar içinde sen, boğulup ölürsün. Bu zamanda yer alan her şeyin değişim ihtiyacını anlamaya ve kabul etmeye çalış. Yüreğini neşe kaplasın ve bu değişimler için şükret ve onların bir parçası haline gel."


Pamukk 13-03-2009 11:40 PM

http://www.arthurdouet.com/gallery/a_waters_470x600.jpg




http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif


14 Mart: "Yapman gereken yeni cenneti ve yeni dünyayi yaratmak. O yüzden sorunlara ve çalkantılara, hastalık ve acıya, dünyadaki savaş ve çatışmalara takılıp kalma. Onları üstlenme, eğer üstlenirsen, çözümden çok hastalığın bir parçası haline gelirsin. Bilincini yükselttikçe dünyadaki sorunlara bağışıklık kazanırsin ve onlarla yaşarken o sorunların çözümü için yaşamınla bir bütünlük içerisinde çabalarken, onlar sana hiçbir şekilde ulaşıp seni etkileyemez. Bir doktor ya da hemşirenin salgın hastalıklarla uğraşırken özgürce çalışabilmeleri için önce aşı olmaları ve korku taşımamalari gerekir. Dünyanın gidişatının kötüleştiğini izlerken hiç korku duyma. Asla umutsuzluğa kapılma. Sadece umuduna tutun, aklın Bende olsun ve her şeyin çok ama çok yolunda olduğunu bil."




Pamukk 15-03-2009 11:17 AM

http://www.arthurdouet.com/gallery/i...ce_479x600.jpg



http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif



15 Mart: "Yeni olana doğru ilerledikçe, Benim ve Benim ilahi varlığımın her zaman farkında ol ve aklın daima Ben'de olsun. Bu, zorluk yaşamadan ilerleyebilmen için senin yüksek bir bilinç seviyesinde kalmana yardım eder. Yaptığın, söylediğin ve düşündüğün her şeye Beni kat. Sahip olduğun her şeyi Benimle paylaş. Saklayacak bir şeyin olmadığında gerçek ruhsal özgürlüğü anlarsın. Sen özgür olmalısın ki, senin içinde onları engelleyecek hiçbir şey olmadan mucizelerim gözünün önünde gerçekleşsin. Gerçekleşmeyi bekleyen pek çok şey var; her şey daha yeni başlıyor. Henüz hayal bile edilemeyen ve ortaya çıkmayı bekleyen güzellikleri ve mucizeleri düşün! Bu, yeni yöntemleri, yeni yasaları, yeni düşünceleri olan yeni bir dünyaya adım atmak gibi olacak. Ufkunu geniş tut. Yeni Çağın hayali hep gözünün önünde olsun. Kendini son derece doğal bir şekilde Yeni Çağ'a doğru ilerliyor olarak bulacaksın ve o senin bir parçan haline gelecek."




Pamukk 15-03-2009 09:11 PM

http://www.arthurdouet.com/gallery/u...ng_479x600.jpg



http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif



16 Mart: "İçinde rekabet duygusuna yer verme. Herkesin, bütüne sunduğu kendine özgü, belirli bir rolü olduğunu farkettiğinde tüm o rekabet ruhu kaybolacak ve rahatlayıp kendin olabileceksin. Yaşam, aslında olmadığın bir şeyi olmaya çalışmayı bıraktığın zaman ne kadar daha yalın hale gelecek... Senin bütünün içinde kendine ait gerçeklestirmen gereken bir rolün var, onun için bu rolünü yapabileceğin en iyi şekilde gerçekleştirmelisin. Size birbirinizi sevmenizi söylüyorum. Bunu yapıyor musun, yoksa kendine, bazı ruhlarla zıt kutuplarda olduğunuz için uyumla bütünleşemeyeceğini söyleyerek kendin için bahaneler bulup, sadece toleranslı mı davranıyorsun? Sizler hepiniz Benim kıymetli sevdiklerimsiniz ve bunu ne kadar çabuk farkedersen, o kadar iyi olur çünkü, hepiniz Benim gözümde birsiniz ve Benim sevgim hepinize aynı derecede akar. Benimle bir olduğunu kabul ettiğinde, herkesle bir olduğunu da kabul edebileceksin."




http://img205.imageshack.us/img205/7...3966334ng5.gif


Pamukk 16-03-2009 11:21 PM

http://www.arthurdouet.com/gallery/a...ia_500x380.jpg



http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif


17 Mart: "Bilgi ve bilgelik, senin içinden yavaş yavaş dışarı çıkmadıkça, tüm bilgiye ve bilgeliğe sahip değilsindir. Yaşam sürekli bir oluşumdur. Küçük bir çocukken öğrenmen gereken temel derslerin vardı. Elini dokunmak için ateşe uzattığında sana ateşin sıcak olduğu ve seni yakacağı söylendi. Oysa sen itaat etmeyip kendi yoluna gittiysen ve ateşe dokunduysan, elin yandı ve sen bunu çok acı verici buldun. Ancak, bu sana ateşe tekrar dokunmamayı öğretti. Bu ruhsal yaşamda, öğrenmen gereken belli temel dersler var ve eğer bu derslere rıza göstermezsen, bunun sonuçlarını da yaşaman gerekir. Bazı insanlar büyük bir hızda öğrenirler ve artık daha büyük derslere doğru ilerlemeye hazırdırlar ve sonunda kendilerini yaşamla o kadar uyum içinde bulurlar ki artık öğrenmeleri gereken bir ders yoktur; yaşamın mükemmel uyumuyla ve her şeyle bir olarak akarlar... Bu, herkes tarafından ulaşılması gereken en yüksek bilinç seviyesidir."




Pamukk 17-03-2009 09:01 PM

http://www.arthurdouet.com/gallery/e...ht_400x480.jpg



http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif


18 Mart: "Yaptığın işe yüreğini katıyor musun? Eğer yaptığın iş sevginin ve kendini adamanın izlerini taşımıyorsa yeni cennet ve yeni dünyayı yaratamazsın. Yaptığın iş her ne olursa olsun Benim için ve Benim uğruma yapıldığını farket. O zaman onu mükemmel yapmak isteyeceksin. Unutma ki bir işi asla, sırf yapılması gerektiği için yapmamalısın. Eğer tutumun bu yöndeyse, henüz işini yapmaya başlamadan önce gidip kendi kendine kalarak, Tanrı'nın lütfunu bekleyip, kendini akışa uyumlu hale getirmelisin. Tutumun değiştiğinde ve kendini huzurlu ve uyum içerisinde hissettiğin zaman da gidip işini yapmalısın. Tutumunun uygun olduğunu gördüğün zaman, sadece işini mükemmel bir şekilde yapmakla kalmayıp, onu daha da hızlı bir şekilde yaptığını da göreceksin. Yapılması gerekeni uygun ruh haliyle yapabilen ruhlar ne kadar artarsa, Benim cennetimin dünyaya indirilmesi de o kadar çabuklaşacaktır."





Pamukk 18-03-2009 09:32 PM

http://www.spiritandflesh.com/zenerg...y_art_work.jpg




http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif



19 Mart: "Hiçbir şey saklamadan, her sayfası herkesin okumasına açık bir kitap gibi ol. Saklayacak bir şeyin olmadığında, gerçek anlamda özgür ve prangalarından kurtulmuş olmanın nasıl bir şey olduğunu anlarsın. Yüreğinde ne varsa paylaş ve seninle alay edilmesinden korkma. Benim ve Benim ilahi varlığımı daima farkındalığında tut ve küçük bir çocuk kadar yalın ol. Yalınlık bu ruhsal yaşama damgasını vurur; ruhsal yaşam karmaşık değildir. Eğer onun karmaşık olduğunu düşünüyorsan onu karmaşık hale sen getiriyorsun demektir. O yüzden bu tutumunu değiştir ve ne olacağını bekleyip gör. Artık gökkuşağını kovalayarak vakit kaybetme. Tum ihtiyacın olan, içinin derinliklerinde olanın dışa çıkarılması ve ortaya konması. Tek yapman gereken, sakinleşmek ve içine dönmek için vakit ayırmak; aradığını orada mutlaka bulacaksın. Cevap orada. Sabırlı ol, Bana dua et ve her şey sana doğru zamanda sunulacak."





Pamukk 19-03-2009 08:38 PM

http://dl3.glitter-graphics.net/pub/...s2ntuuenix.gif



http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif



20 Mart: "Düşündüklerinin, yaptıklarının ve davranışlarının dünyanın durumu üzerinde çok büyük bir etkisi olabilir. O nedenle şimdi, gerçekleşen her olayın en iyi yanını görmeye çalışarak, yaşama iyi tarafından bakmaya başla. Eğer gerçekten derinlere bakarsan, olayın iyi yanını bulursun; o oradadır ancak, zaman zaman o kadar iyi saklanmıştır ki kaybolmuş gibidir. Şunu bil ki, olan ne varsa, her şeyde önce Beni gören ve Beni gerçekten seven ruhların hayrına çalışır. Güvenin ve inancın güçlü ve sarsılmaz olmalıdır. Durum ne kadar karanlık ya da kasvetli görünürse görünsün, dayanmaya istekli olmalısın. Hatta daha iyi hale gelene kadar durumun daha da kötüleştiğini görmek bile gerekebilir. Sadece şunu bil ki, her şey en uygun zamanda mükemmel bir şekilde gerçekleşir; ve her şey Benim elimdedir. Benim her şeyde ve her yerde olduğumun, Benim varolmadığım hiçbir yer olmadığının ve en yüksek hedefin mükemmellik olduğunun farkında ol."




Pamukk 20-03-2009 08:31 PM

http://www.artservingspirit.com/work...-13%2013:46:01



http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif


21 Mart: "Bahar geldi. Yeni Çağ geldi. Uykundan uyan ve bu zamanların getirdiği mucizelere tanık ol çünkü, bu yaşadıkların gerçekten harika zamanlar. Gerçekleşen her şeyin en iyi yanını gör. Değişimleri bekle ve içindeki hiçbir şeyin onları engellemesine izin vermeden, değişimlerle birlikte hareket et. Asla yeniden korkma, bilinmeyenden korkma, tam tersine daima Benim seninle olduğumu ve seni hiçbir zaman bırakmayacağımı ve terketmeyeceğimi bilerek, korkusuzca yeni olana ve bilinmeyene adım at. Her şeyde Benim varlığımı farket, Benim büyüklüğümü gör ve Beni yücelt. Bil ki Altın Çağ'a doğru ilerliyorsun o nedenle, yer alan değişimler yüzünden endişelenme ve onlarla mücadele etme. En karanlık saat, muhteşem şafak vaktinden öncedir. Şafak vakti geldi; o mükemmel bir ritimle oluşmaktadır ve hiçbir şey onun gelişini engelleyemez. Bütün evren o mükemmel ritim içinde çalışıyor, neden sen de çalışmayasın?"




tiriniti 21-03-2009 09:06 AM

hoşgeldi bahar, hepimize iyilikler güzellikler getirdi...demet demet ışık demet demet çiçek ,barış ,huzur ve sevgi getirdi.......bereket getirdi....

Pamukk 22-03-2009 12:00 PM

http://i0903.hizliresim.com/2009/3/22/1312.jpg



http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif


22 Mart: "Doğru olanı yapmayı ve doğru yolda olmayı gerçekten istersen, bunu gerçekleştireceksin. Senin yolunu şaşırtmak isteyen ve yolunu kuşatan baştan çıkarıcı şeylere karşı koyabilmek ve onların farkına varabilmek için güçlü olmalısın. Her yolunu şaşırtmak isteyen baştan çıkarıcı şeyin üstesinden gelişin, sana çok daha büyük içsel bir güç ve dayanıklılık katar ve senin her şeyi sendelemeden karşılayabilmeni sağlar. Benim yollarım çok tuhaftır ancak unutma ki sen resmin küçük bir parçasını görürken, Ben tamamını görürüm. Ben yaşam oyununda tüm oyuncuları görürken sen yalnız en yakınındakini görürsün. Tek tek onlara yolu gösteririm ve onlar da takip ederler ve bu büyük planda yerlerini alırlar; böylece plan mükemmel bir şekilde gerçekleşir. Onun gerçekleşmesini izle ve onun ihtişamıyla sevin ve gurur duy. Tüm olanı şükran dolu bir kalple kabul et ve gerçekleşen her şeyde Benim elimi farket."






YESHAPPY 22-03-2009 02:22 PM

22mart... teşekkürler pamukkO0

Pamukk 22-03-2009 08:40 PM

http://www.artservingspirit.com/work...-13%2012:13:53



http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif



23 Mart: "Neden hemen şimdi bolluğu düşünmeye başlamıyorsun? Fakir olmanın bir meziyet olmadığını farket. Şunu anlamanı istiyorum ki para iyi ya da kötü değildir; o neyse odur. Para, kullanmak içindir ve onun biriktirilip saklanması değil, devinim içinde olması gerekir. O güçtür ve bilgece ele alınmalıdır. Elektrik güçtür ve elektriği akılsızca kullanmazsın, çünkü öyle yaparsan o sana zarar verir. Peki neden parayı sorumsuz bir şekilde kullanasın? Sen gerçek ruhsal özgürlüğü kabul ettiğinde tüm sınırlayıcı duygu ve düşünceleri ve yokluk bilincini de kaldırıp atabilirsin. Sana sunduğum armağanları Benim için ve Benim uğruma kullanman ve tüm bu mükemmel armağanlarım için iyi bir idareci olman gerektiğini farkederek, sahip olduğun her şeyi gerçek bir bilgelikle kullanmayı öğren."


sincered 23-03-2009 01:01 AM

çok teşekkürler bu kitabı bizimle paylaştığın için.
ben bu paylaşımını bir hediye olarak hergün yakın birkaç arkadaşıma mail olarak gönderiyorum.
her yeni gün için yeni bir mesaj, benimle birlikte bu güzel paylaşımdan pay alabilmeleri için.
yani sana birkaç teşekkür borçluyum pamuk:)

Pamukk 23-03-2009 08:57 PM

Alıntı:

sincered Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 331545)
çok teşekkürler bu kitabı bizimle paylaştığın için.
ben bu paylaşımını bir hediye olarak hergün yakın birkaç arkadaşıma mail olarak gönderiyorum.
her yeni gün için yeni bir mesaj, benimle birlikte bu güzel paylaşımdan pay alabilmeleri için.
yani sana birkaç teşekkür borçluyum pamuk:)


Canım benim kiss3


http://img504.imageshack.us/img504/9...blurose4gk.gif

Pamukk 23-03-2009 09:01 PM

http://www.spiritandflesh.com/cosmic...y_art_work.jpg




http://img254.imageshack.us/img254/9166/linha2yh2.gif


24 Mart: "İleriyi görmek için çok fazla çabalama veya uzun dönemli planlar yapmaya çalışma çünkü, bunların hepsinin değişmesi gerekebilir. En uygunu her şeyi oluruna bırakman; o zaman her şeyin hayal edebileceğinden çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştiğini göreceksin. Bu konuda sabırsızlanma; sadece her şeyi Bana bırak ve tümünün muhteşem bir şekilde ortaya çıkmasına tanık ol. Ancak zamanlamanın doğru olması gerekiyor. Kışın son dönemlerinde sen kış hiç bitmeyecekmiş gibi bir duyguya kapılırsın ama, daha sen ne olduğunu anlayamadan neredeyse kaçınılmaz bir şekilde bahar kapıya dayanır. Yenilikle ilgili işte olan biten de budur. Yenilik, tıpkı bahar gibi buradadır ve kış, yani eski olan da geçip gitmiştir. Ama sen bunu henüz tam olarak farketmiş ya da kabul etmiş olmayabilirsin ve de öyle oluncaya kadar, gönul gözün bu mucizeye açılmamış olacak. Gönül gözünü aç ve bu dönemde gerçekleşen hiçbir şeyi kaçırma."






WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:57 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.