Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/)
-   -   İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/14051-icimizdeki-kapilari-acmak-eileen-cady.html)

Pamukk 11-12-2008 12:19 PM



http://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gifhttp://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gif

11 Aralık: "Yaşamına sevgi, varlık ve saadet getirmenin en iyi yolu her şeyi kutsamak ve karşına çıkan her bolluk için, ki onlar Benim hediyelerimdir, şükran duymaktır. Sen her şeyi kutsamayı ve her şey için şükretmeyi öğrendiğin zaman, aslında varlık, saadet ve bollukla ilgili en yüce yasayı uygulamaya koyuyorsun demektir; çünkü bolluk, sevgi ve kutsama ile gelir. Bir çocuğa sevgi verildiği ve o nimetlerle kutsandığı zaman, onun güzellik içinde büyüdüğünü ve geliştiğini görebilirsin. Bitkilerin, çiçeklerin ve hayvanların sevgiye ve kutsanmaya cevap verdiklerine tanık olursun. Sana da sevgi aktığı zaman ve nimetlerle, lütuflarla kutsandığında sen de kendinin buna cevap verdiğini zaten hissediyorsun. Şimdi sen de gidip iletişimde olduğun herkese aynı şekilde davranmalısın. Sen ne kadar çok bu şekilde davranırsan, bunun bir o kadar daha kolaylaştığını, kalbini çok daha kolaylıkla açtığını göreceksin; ve ondan sonra senden sevgi ve ilahi kutsanmışlık her zaman akıyor olacak, yaşam coşkun içinde kabarıp taşıp senden dünyaya akacak."






the desert 11-12-2008 12:56 PM

super ya saol pamukk gercekten super..bende en ksıa zamanda alacagım bu kıtabı..cok saol canım paylaşımalrın için.

Pamukk 12-12-2008 05:51 PM


http://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gifhttp://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gif


12 Aralık: "İyi bir piyanistin, süper bir konser öncesinde her gün egzersiz yapması gereken saatleri anladığın zaman, neden bu spirituel hayatı yaşanması gerektiği gibi yaşayabilmek için devamlı uyanık ve hazırlıklı olman gerektiğini de anlamaya başlarsın. Bu herhangi bir zorluk olmayacak anlamına gelmez, bu sen devamlı hazırlıklı ve olanın farkında olmalısın demektir, özellikle de en başında. Zor bir parçayı çalışırken, piyanistin tam bir tatmin duygusuna ulaşana kadar, mükemmellik için egzersiz yapması gibi, senin de aynı zeminde tekrar tekrar çalışman gerekir. Aynı dersleri, onlar senin artık bir parçan olana ve sen kendini onlardan ayıramayana kadar öğrenmen gerekir. Çünkü onlar ayrılmaz, bütün parçalardır. Unutma, kimse bu yaşamı senin için yaşayamaz. Hiç kimse senin adına senin uygulamanı yapamaz. Yalnızca sen yapabilirsin. O zaman, neden şimdi yapmaya başlamayasın?"



Pamukk 13-12-2008 12:09 PM

http://dl4.glitter-graphics.net/pub/...s1q89jxtk5.jpg




13 Aralık: "En muhteşem olaylar, Ben açık ve istekli kanallar sayesinde oluşları gerçekleştirdiğimde meydana gelir. O olayları gören tüm ruhlar, Benim elimin olayların üstünde olduğunu ve kendi kendilerine o olayları gerçekleştiremeyeceklerini bilirler. Onlar bilirler ki, Ben onların içinde ve onlar vasıtasıyla oluşları gerçekleştiriyorum ve bu sayede onlar Beni bilirler ve Beni severler. O nedenle, yaşamında gerçekleşen her şey için şükretmeyi ihmal etme. Kalbini açık tut ve zihninde de negatif düşüncelerin kargaşa oluşturmasına izin verme çünkü, yeninin oluşumunu engelleyebilecek eski düşünce kalıplarını temizlemek için kaybedecek vaktin yok. Daima hatırla ki sadelik Benim işaretim ve damgamdır. O yüzden yaşam senin için çok karmaşık hale geldiğinde bil ki, sen yanlış yöne doğru gidiyorsun ve bir an evvel doğru yöne dönmen gerekiyor. Küçük bir çocuk gibi ol, basit ve yalın. Ve yaşamı dolu dolu yaşa."



Pamukk 14-12-2008 11:21 AM


14 Aralık: "Her şeyde bir hayır olduğunun bilincinde ol ve de bil ki, her deneyim senin büyümene ve olgunlaşmana yardımcı olması için sana verilmiştir. Sen, deneyimlerini ilk elden bizzat yaşamasan, insanları anlayamaz, onlara kalbini açamazdin. Tam tersine, onlara mesafeli durur, onları yargılar ve kınardin. Ne kadar zor ya da garip olsalar da deneyimler, sana belli bir amaçla verilmiştir; o yüzden, o amacı bulmak için kendine zaman tanı. Her şeyin içinde Benim elimi görmeye gayret et. Hiçbir şeyin tesadüf olmadığını ve şans ya da güzel rastlantı diye bir şeyin bulunmadığını anlamaya çalış. Kendine en iyiyi ya da en kötüyü çekebileceğinin farkında ol. Kendine çektiğin huzur, berraklık, rahatlık ya da kaos ve kargaşa olabilir. Bu senin içinden gelir, senin bilinç seviyenden gelir. O yüzden etrafındakileri suçlamamalısın. Bir salyangoz her şeyini kendiyle beraber taşır, evini bile. Sen de her şeyini içinde taşıyorsun ve de dışarı yansıyan da budur."






Pamukk 15-12-2008 08:10 PM

15 Aralık: "İlahi kıvılcım her bireyin içindedir ancak birçok ruhta, onun dışarı çıkartılıp bir aleve dönüştürülmesi gerekiyor. Uykundan uyan ve içindeki ilahiliğin farkına var. Onu besle ve büyüyüp gelişmesine izin ver. Bir tohumun büyümeden önce toprağa ekilmesi gerekiyor. O, içinde tüm potansiyeline sahiptir fakat bu potansiyel, büyümesi ve gelişmesi için uygun şartlar kendine verilene kadar uykuda kalır. İçinde cennetin krallığı var ancak sen gerçeğe uyanıp, aramaya başlayıncaya kadar onu bulamazsın ve o orada öylece kalır. Bu yaşamda bu gerçeğe uyanmayacak birçok ruh vardır ve onlar, cepte duran tohumlar gibidirler. Özgür olmak için sınırlarını yıkmalısın. Bunun için istek olduğunda, sana mümkün olan her şekilde ve yolda yardım gelecektir. Ancak öncelikle bunun için senin isteğinin olması gerekiyor."







Pamukk 16-12-2008 08:12 PM

http://th02.deviantart.com/fs7/300W/...by_judazfx.jpg

http://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gifhttp://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gif


16 Aralık: "`Zihninin yenilenmesi ile dönüşüme uğra.' Ne kadar önemli sözcükler bunlar! Bunları defalarca duymuşsundur, peki bu konuda ne yaptın? Sana ne ifade ediyorlar? Onlar senin yaşamında canlı, enerjik sözcükler olana ve sen zihninin yenilenmesiyle dönüşüme uğrayana dek o sözcüklerin üzerinde düşünmek için vakit ayır. Sen, huzurdan, barıştan ve uyumdan, yeni cennetten ve yeni dünyadan, Benim irademden, dünyaya yayılan sevgiden ve ışıktan, yeniye geçmekten bahsediyorsun, peki tüm bunlar için gerçek anlamda ne yapıyorsun? Tüm bunları hayata geçirecek şekilde mi yaşıyorsun? Sana hiçbir anlam ifade etmeyen sözcükleri tekrarlayan bir papağan haline gelme. Durmaksızın daha derin ve berrak bir anlayış için dua et, olana şükret ve devamlı daha yükseğe doğru devam et. Tüm bunların da ötesinde, yaşamı yaşa ve yaşamını dönüştürmesi için oluşumlara, olaylara izin ver."






Pamukk 17-12-2008 08:13 PM

http://imagecache2.allposters.com/im...al-Posters.jpg

http://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gifhttp://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gif

17 Aralık: "Sen benimle iletişim halinde olduğunda ve senin en büyük arzun Benim irademi gerçekleştirmek olduğu zaman, attığın her adımın kendin için değil, bütün için olması gerektiğini göreceksin. Bu yaşam, kendi benliğini bırakıp, bütünün parçası olmaya istekli, kendini tamamen adayacak ruhlar içindir. İnsanlığın büyük bir bölümü için bunu yapmak kolay değildir ve pek çok ruh kendi benliğini bırakmaya istekli değildir. Onlar, kendilerinin "hakları" dediklerine tutunmak isterler, başkalarını düşünmeden tam olarak kendi istediklerini yapmak isterler. O yüzden, eğer bir şekilde yaşamının senin istediğin gibi gitmediğini, bütünle uyum içinde olmadığını hissedersen, içinde bu uyumsuzluğa neden olan şeyin ne olduğuna bir bak. Bunun için etrafında bir günah keçisi arama. Sen, buna neden olan şeyin senin kendi içinde olduğunu farkettiğinde, gecikmeden onu düzeltebilirsin."





Pamukk 18-12-2008 08:01 PM

http://th03.deviantart.com/images2/3...RE_FALLING.jpg



18 Aralık: "Bir şeyin peşinde aşırı çabalamayı bırak ve sadece olayların kendiliğinden gerçekleşmesine izin ver. Endişenin seni bağlamasına ve körleştirmesine izin verme, tam tersi tüm yüklerini Bana devretmeyi öğren ki sen, Benim irademi gerçekleştirebilmek ve Benim yollarımda yürüyebilmek için özgürleşebilesin. Eğer sen kendi içinde karışmış ve bağlanmış ve ağaçlardaki odunu göremez haldeysen seni kullanamam, o yüzden rahatla ve bırak. Sakin ol ve yaşamın getirdiği muhteşemlikleri yaşamaya devam et. Zihnin Benimle olsun. Gözlerini aç ve Beni her şeyde gör ve şükret. Beni her şeyde görebildiğin zaman, kalbin o kadar doludur ki şükretmemene imkan yoktur; şükran duygusu içinde köpürür kabarır ve dışarı taşar. Sen sevgi ve şükran dolu bir kalbi saklayamazsın, o herkesin görebileceği şekilde yansır. Sen canlı ve neşeli bir ruh halinde olduğun zaman herkesi kendine çekersin. Herkes sevgiyle taşan bir ruhla birlikte olmaktan hoşlanir, çünkü sevgi sevgiyi çeker."



rak_star_21 18-12-2008 08:11 PM

pamukcugum 17 aralik taki fotoraf ve yazi beni etkiledi.Bir yerde de Mevlana dan soz etmissin.Onun eserlerini okudugunu dusunuyorum.Onun eserlerini okuyan mutlulugu buluyor.Ruhun bir pamuk tanesi kadar temiz,beyaz ve saf olmasi dileklerimle

Pamukk 18-12-2008 08:47 PM

Alıntı:

rak_star_21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 95142)
pamukcugum 17 aralik taki fotoraf ve yazi beni etkiledi.Bir yerde de Mevlana dan soz etmissin.Onun eserlerini okudugunu dusunuyorum.Onun eserlerini okuyan mutlulugu buluyor.Ruhun bir pamuk tanesi kadar temiz,beyaz ve saf olmasi dileklerimle

merhaba canım beğendiğine çok mutlu oldum :) Tasavvufla ilgili eserleri okuyorum ancak sevgi bakış açısısını esas alan,objektif ve öğretici eserleri :)Evet Mevlana ile ilgili uzun süredir herkesin bildiği kadarıyla olan bir bilgim vardı, ancak tam olarak incelemeye ve ciddi anlamda eser okumaya "tam dipteyken" geçen sene başladım hatta bu güzel siteyle tanışmadan birkaç ay önce Mesnevi ye başlamıştım, ancak çok yavaş ilerliyor ,çok iyi bir tercüme ama Mesnevi anlam itibariyle kendisi ağır ve yüksek bir bilinçle okunması gereken bir eser,Ben o zaman okumaya ara verdim ,şimdi tekrar baştan başlayacağım sanırım şu anki bilincimle ve bakış açımla görmek istiyorum :)
Tam da onun rahmete kavuşmasından 1 gün sonra konuşmamız ne güzel denk geldi,O'nu anlayabilmek çok başka bir duygu ,yani bir gizemi keşfetmek ,arkası ışık olan bir kapıyı aralamak.O'nu ve eserlerini çok daha fazla anlayabilmek istiyorum.
Dileğin için çok teşekkür ederim canım, bu kadar güzel ve değerli bir dileği çok güzel farkındalıkları ve ruhu olan biri yapabilir,anlamını bilerek ..

Kalpten sevgilerimle http://www.seslidilay.com/index/gul_...1112175955.gif

Pamukk 19-12-2008 07:55 PM

19 Aralık: "Bu, bir eylem yaşamıdır, bir değişim yaşamıdır. Atalete izin verme, çünkü sen atıl olduğun zaman durgun bir kısır döngünün içine kolayca girebilirsin. Senin kendi ruhsal işini yapıyor olman gerekiyor. Kendi yolunda kendi kişisel arayışını gerçekleştiriyor olman gerekiyor. Nerede değişim gerektiğine bak ve o değişimi oluşturabilmek için gereken eylemi gerçekleştir. Eğer değişim rahatsızlık veriyorsa bil ki, ne kadar çabuk gerçekleşirse o kadar kolay olur. Bir bandajı hızla çekmek, yavaşça çekmekten daha az acı vericidir. O nedenle, ne yapılması gerekiyorsa, çok fazla düşünerek vakit kaybetmeden yap. Yeniye doğru o adımı tereddüt etmeden at ve sadece bil ki yenide, arkanda ve geçmişte bıraktığından çok daha harika şeyler olacak. Değişimle birlikte yaşam da gelir, dolu dolu ve muhteşem bir yaşam. Bu sana uzatılıyor. Onu al ve onun için sonsuz şükran duy."




aysegul_tirtil 19-12-2008 10:29 PM

Galiba en önemlisi degişimi istemek ve vazgeçmemek,cok kolay oldugunu söyleyemiycem,ilk başlarda zihniniz sizi delirdiginize inandırmaya calısıyor ben ilk zamanlarda kendime tamam işte sonunda delirdin diyodumy789 bir catışmanın ortasında kaldım ve yeniyle eskinin arasında savaşta yeninin yanında yer aldım ve inanın cok yol kat ettim.hersey niyetle başlıyor.ilk iş degişmeye niyet edin.pamukcum bugünki yazı beni ilk basladıgım zamanlara götürdü.kendime kocaman bir aferinnpartysmiley

Pamukk 20-12-2008 10:19 AM

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/...oarct2cyzq.jpg





20 Aralık: "İlk önce krallığı ara, her şeyde önceliğe Beni yerleştir ve ondan sonra her şey sana gelecektir. Bu sözleri biliyorsun ama onlar için ne yapıyorsun? Onları yaşıyor musun? Tanrı'nın yolları yaşamında öncelikli mi? Benimle başbaşa geçirdiğin zaman sana her şeyden daha anlamlı geliyor mu? Sükunet içinde kalmaktan hoşlanıyor musun, sükunet sana rahatlık mı rahatsizlık mı hissettiriyor? Her zaman bir şeylerle meşgul olmayı mı istiyorsun, zihnini ve bedenini sakinleştirmek sana zor mu geliyor? Sessizliğe tahammül edemeyen milyonlarca ruh var bu dünyada. Onların etrafında devamlı hareket ve gürültü var. Onlar, ilk aramaları gerekenin Benim krallığım olduğunu, yaşamlarında öncelikli yere Beni koymaları gerektiğini bilmeyenlerdir. Onlar içte ve dışta huzursuz ve kıpır kıpırdırlar. Sana söylüyorum, birlikte olduğumuz zamanlardaki huzur ve sükunet gürültülü bir dünya için çok kıymetlidir. Onları ara, bul ve o anların içinde kal."



Pamukk 21-12-2008 11:14 AM

http://imagecache2.allposters.com/im...ry-Posters.jpg
http://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gifhttp://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gif

21 Aralık: "Kendinin, kendi gücünün ve becerinin ötesinde yaşamayı öğren ki diğer insanlar da senin içinde ve senin aracılığınla çalışanın Ben olduğumu gözleriyle görebilsinler. Böylelikle, inancı ve imanı olmayan ruhlar da kelimelerle değil, direkt olarak sergilenen bir yaşamın kendisiyle Beni öğrenecekler. Sen bu şekilde yaşamadıkça, Benim senin rehberin ve yoldaşın olduğumu, yaşamını Bana ve Benim hizmetime adadığını gösteriyor ve bildiriyor olamazsın. Ayağını yerden çekip, Benim seninle olduğumu ve hiçbir zarar görmeyeceğini bilerek, mutlak inanç ve güvenle derin sulara yüzmelisin. Sen bu konuda bir şeyler yapmaya istekli olmadıkça bunun böyle olup olmadığını bilemezsin. Kolayına kaçmaktan ve güvenli oynamaktan vazgeç ve sen Bana teslim olduğunda, idareyi Benim almama izin verdiğinde neler olacağını sana göstermeme izin ver."





manyaklik 22-12-2008 02:04 AM

uzun süredir hissetmek istediklerimi hissettim paylaşım için teşekkür ediyorum .. bu sitedeki herkesi çok seviyorum .. haa bu aada resimler ve gifler çok hoş anlatıma farklı bir renk katmış .. hepsini kopyaladım :d

Pamukk 22-12-2008 08:08 PM

http://img.freecodesource.com/myspac..._541_13896.jpg



22 Aralık: "'Verdikçe alırsın' Bunlar yalnız sözcük değil. Bunlar kanundur. Sen onları yaşadıkça ve onları eyleme döktükçe, ne kadar iyi işlediklerini de göreceksin. Sen sahip olduklarından vermeye başladıkça, sana çok daha fazlasının verildiğini göreceksin. Hiçbir şeyden korkma, hiçbir şeyi tutma, yalnızca ver ve yaşamaya devam et. Açık, cömert bir kalp her şeyin en iyisini sana çeker. Bırak kalbin açık olsun, cömert olsun ve hiçbir şeyi tutma ki vermenin ruhu daima orada olabilsin. Vermen gerekenin kıymetini takdir et ve sonra da ver, ne olursa olsun ver, çünkü her hediye verildiğinde, bu bütünün tamamlanmasına yardımcı olur. Başka birinin hediyeleri senden almasını bekleme, sen sahip olduklarını vermek için hevesli ol. Sen bunu yaptıkça, puzzle'ın parçalarının yerine oturup bütün resmi oluşturması gibi bunun da bütünün içinde uygun olan yerine yerleştiğini göreceksin."



yeni bir hayat 22-12-2008 11:24 PM

Alıntı:

Pamukk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 95461)


22 Aralık: "'Verdikçe alırsın' Bunlar yalnız sözcük değil. Bunlar kanundur. Sen onları yaşadıkça ve onları eyleme döktükçe, ne kadar iyi işlediklerini de göreceksin. Sen sahip olduklarından vermeye başladıkça, sana çok daha fazlasının verildiğini göreceksin. Hiçbir şeyden korkma, hiçbir şeyi tutma, yalnızca ver ve yaşamaya devam et. Açık, cömert bir kalp her şeyin en iyisini sana çeker. Bırak kalbin açık olsun, cömert olsun ve hiçbir şeyi tutma ki vermenin ruhu daima orada olabilsin. Vermen gerekenin kıymetini takdir et ve sonra da ver, ne olursa olsun ver, çünkü her hediye verildiğinde, bu bütünün tamamlanmasına yardımcı olur. Başka birinin hediyeleri senden almasını bekleme, sen sahip olduklarını vermek için hevesli ol. Sen bunu yaptıkça, puzzle'ın parçalarının yerine oturup bütün resmi oluşturması gibi bunun da bütünün içinde uygun olan yerine yerleştiğini göreceksin."




Shamanic de dünkü seminerde bu konuyu anlattı,gerçekten de verdikçe kat kat size geri döndüğüne tanık oluyorsunuz..
Teşekkürler pamukk...

Pamukk 23-12-2008 08:09 PM

http://dl7.glitter-graphics.net/pub/...ovsu1kek0e.jpg



23 Aralık: "Bana, muhteşem ve harika oluşumlarımı senin içinde ve senin aracılığınla gerçekleştirebilme şansını ver. Sınırsız sevgimin, sınırsız bolluğumun, muhteşem ve harika oluşumlarımın, mucizelerimin gerçekleştiğinin vizyonu daima gözünün önünde dursun. Yeni cenneti ve yeni dünyayı, Benim irademin gerçekleştiğini, dünyada huzurun ve barışın, uyumun ve herkese karşı iyi niyetin olduğunu hayal et. Oradan dünyaya ışığın taşıp yayıldığı, huzurun ve barışın hüküm sürdüğü büyük şehirleri hayal et. Bu vizyonu hiçbir zaman kaybetme, çünkü sen bu vizyonu net ve berrak bir şekilde gözünün önünde tutarak, onun eterik plandan dünyaya inmesine yardımcı olabilir ve dünya planında, bütünün tanık olacağı şekilde, muhteşem oluşumların gerçekleşmesini sağlayabilirsin. Bu vizyon ne kadar berrak olursa gerçekleşmesi de o kadar çabuk olacaktır. Gözlerin açıldığı ve ne yapman gerektiğini bildiğin icin sonsuz şükran duy. Şimdi, onu düşünmeyi bir kenara bırak ve gidip gerçekleştir!"

http://i63.photobucket.com/albums/h1...7-aosjgody.gif

Pamukk 24-12-2008 08:18 PM

http://th02.deviantart.com/fs31/300W..._by_Aeires.jpg




24 Aralık: "Değişimlerin gerçekleşme hızı seni çok şaşırtacak. Çok uzun zamandır bu değişimler için hazırlanıyorsun. Çağlar boyu, gün gün, ay ay, yıl yıl, bu değişimlerin gerçekleşebilmesi için sahneyi büyük bir sabırla hazırladım. Değişime uyabilmen ve hazırlanabilmen için sana her fırsat verildi o yüzden kolayca ilerleyebilmen lazım. Bu bir bilinçlilik ve gerçekleşen her şeye uyum meselesidir. Mesih bilincinin farkındalığında olan ruhlar birbirlerine çeliğin mıknatısa çekilmesi gibi çekiliyorlar. Bunun farkına zamanında varamasalar bile zaman ilerledikçe bu onlar için netleşecektir. İşte ruhları devamlı çoğalarak birbirine çeken bilinçlilik budur ki böylece siz hepiniz içinizdeki Mesihin farkına varabilirsiniz. Bu farkındalık için sonsuz şükran duy."






Pamukk 25-12-2008 08:44 PM

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/...wjndekhrk8.jpg

http://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gifhttp://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gif



25 Aralık: "Her gün biraz daha Mesih bilinciyle doluyor ve birleşiyorsun. İçinde karanlık bir yer kalmayana dek ışığın içinde yürüyebiliyorsun ve bu işlem gerçekleştikçe, sen dünyaya daha çok ışık yayıyorsun. Her şeyin senin içinde başladığının bilincine varman lazım. Önce kendi evini düzene sokman lazm, bunu yapabileceğine dair güvenin ve inancın olmalı ki yapabilesin. Dışarı yayılan, içinde olandır. Bu çabalanması uğraşılması gereken bir şey değildir, o sadece onun gerçekleşmesine izin verilerek gerçekleşir. Kalbini ve zihnini sevgi ve anlayışla doldur. Her aldığın nefeste bu yükselmiş bilinçlilik var. Derin nefes al ve onun tüm varlığını doldurmasına izin ver. O, o kadar büyüktür ki sen onu içinde taşıyamazsın, o yüzden onu dışarı üfle ve büyümesine ve yayılmasına izin ver."


http://sl.glitter-graphics.net/pub/9...zei914d07l.gif


Pamukk 26-12-2008 09:06 PM

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/...vm68mzdfb0.jpg



26 Aralık: "Yaşamdan ne bekliyorsun? En iyiyi mi bekliyorsun yoksa, hep en kötünün olmasından, bir şeylerin ters gitmesinden korkan ruhlardan mısın? Eğer öyleysen, başına geleni hakediyorsun demektir, çünkü sen kendine ya sevdiğini ya da korktuğunu ve nefret ettiğini çekersin. Bilincin negatif bilinçse, çeliğin mıknatısa çekilmesi gibi sen de kendine negatifliği çekersin ve hayatında da seninle aynı zihniyette olan ruhları kendine yoldaş olarak tutarsın, çünkü benzer benzeri çeker. Bilincin sevgi bilinciyse, yaşam neşesi ve coşkusuyla dolup taşıyorsan, kalbin herkese ve her şeye karşı şükranla doluysa, kendine de nereye giderlerse gitsinler sevgi ve neşe saçan, neşeli, mutlu ruhları çekersin. Yaşamın, yaşamın sunabileceği en iyi şeylerle dolacaktır. Her olayda neden o olayın en iyi yanını görmeyesin ki? Şimdi, kendine en iyi şeylerin çekildiğini gör."


http://i63.photobucket.com/albums/h1...og/ping264.gif






Pamukk 27-12-2008 12:03 PM

http://dl6.glitter-graphics.net/pub/...tm7r81fj6f.gif

27 Aralık: "Attığın adımın tam olarak nedenini göremesen bile, çoğu zaman gerçek bir sadakat ve güvenle devam etmen gerekebilir. İçsel olarak doğruluğunu bildiğin zaman bu adımı atmak için tereddüt etme. Bilinmeyene adım atabilmek için güven duygunun olması gerekiyor çünkü, sen kendini parça parça hissedene dek, seni oraya buraya çeken dış etkenler olabilir. İşte bu gibi zamanlarda içine dönmeyi öğrenip, mutlak bir bilişle, yaptığın her şeyin Benim tarafımdan yönlendirildiğini ve her şeyin mükemmel bir biçimde gerçekleşeceğini bilmen gerekiyor. İçinden gelen bilgi ve sezgilerini izlemek için gerçek bir güven ve cesaret gereklidir. Özellikle de gerçekleştirdiğin eylem başkaları tarafından aptalca olarak nitelendiriliyorsa... İşte o yüzden bunu mutlak bir sadakat ve içsel biliş olmadan yapamazsın. Seçim her zaman ellerindedir; o nedenle, ellerin Benim elimde olarak en uygun seçimi yap. Seni hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmayacağım ve yüzüstü bırakmayacağım. Tam tersine, senin her adımını daima yönlendiriyor olacağım."





Pamukk 28-12-2008 11:30 AM

28 Aralık: "Ayrılık içinde Birlik olsun. Kaynağa, yani Bana giden tüm yolları görmelisin; her biri farklı ancak yine de hepsi aynı yöne gidiyor. O yollar merkeze ne kadar yaknlaşırsa Birlik de o kadar büyüyecektir ve ondan sonra onlar Bende birleşecek, Bir olacaklar ve artık ayrılık kalmayacak, mutlak bir Birlik olacak. Tüm dünyadaki birçok ışık merkeziyle, sen bunun daha çok gerçekleştiğini göreceksin. Dünyanın durumu daha da kötüleştikçe ve karanlığa doğru gittikçe, onların daha da çok parladığını görebilirsin, ta ki tüm dünyada ışık karanlığı kaplayana dek... Gerçekleşenin daha büyük resmini görmek tabi ki daha iyidir, ancak her şeyin senin içinden başladığını farketmek çok önemlidir. Bir bireyin içinde gerçekleşenin, tüm dünyaya yayıldığını ve dünya şartlarına yansıdığını anlamalısın. İşte o nedenle kalbindeki ve zihnindeki huzur bu kadar önemli ve gereklidir. İşte o nedenle herkesle aranda uyum, anlayış ve içten sevgi akmalıdır."




Pamukk 29-12-2008 10:00 PM

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/...qyh8jhbce0.jpg

29 Aralık: "Kalbini aç ve harika hediyelerimi kabul et. Onlar orada seni bekliyor, oysa ne yazık ki pek çok ruh kalplerini açmayı, ellerini uzatıp onların en doğal haklarını kabul etmeyi ihmal ediyorlar. Ya bunu yapmaktan korkuyorlar, ya da değersiz olduklarını düşünüyorlar veya basitçe onun orada olduğuna inanmıyorlar. Böylece de almaları için orada onları bekleyeni geri çeviriyorlar. Bankada paran varsa ve onun orada olduğunu kabul etmiyorsan ve inançsızlığın yüzünden o paradan çekemiyorsan yokluğu çeken sen olursun, ve de parasız yaşaman gerekir. Benim depolarım dolup taşıyor, ve sahip olduğum ne varsa senindir; ama bunun için bir şey yapman gerekiyor; senin olana sahip çıkman gerekiyor. Bu ruhsal yolculuğu senin olana inanmadan ve onu almadan yaşayamazsın. Yeni cennet ve yeni dünya şimdi buradadır."


http://sl.glitter-graphics.net/pub/1...jn50xa77yt.gif






Pamukk 30-12-2008 09:07 PM

http://dl.glitter-graphics.net/pub/9...j8egsn33wl.gif

http://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gifhttp://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gif


30 Aralık: "Sen benim ellerim ve ayaklarımsın. Mucizelerimin ortaya çıkması için hem sende hem de senin vasıtanla çalışmam gerekiyor. Krallığımı, yeni cenneti ve yeni dünyayı meydana getirebilmem için seni kullanmam gerekiyor. Sen, sana ihtiyacım olduğunu farkedene kadar, bu harika yeni cennet ve yeni dünya hakkında duyumlar almaya devam edeceksin, ancak onun gerçekleşmesine tanık olamayacaksın, onda yaşayamayacaksın, onun sende ve senin etrafında çalışmasını göremeyeceksin. Ütopik bir düşün neye yararı var ki? Onun gerçekleştirilmesi lazım. Ve bu da ancak sen ondan bahsetmeyi bırakıp, onu yaşamaya başlarsan olabilir. Boğulan birini gördüğün zaman, kıyıdan ona seslenerek nasıl kurtulacağını tarif etmen pek bir işe yaramayacaktır. Suya atlayıp yardım etmek için çaba sarfetmen gerekir. O nedenle, yeni cenneti ve dünyayı yaratmakla ilgili bir şeyler okumanın, öğrenmenin pek faydası olmaz. Onu gerçekleştirmek için onu yaşamaya başlaman gerekiyor."





Pamukk 31-12-2008 04:40 PM

http://th03.deviantart.com/fs39/300W...y_Kendra21.png



31 Aralık: "İleriye güvenle bir adım attığın zaman asla geriye bakma ya da arkanda bıraktıkların için pişmanlık duyma. Sadece harika bir gelecek bekle ve onun gelişine tanık ol. Eski olan ne varsa geçmişte bırak; o bitti artık. Öğrendiğin dersler için şükran duy. Olgunlaşmana yardımcı olan ve sana daha derin bir anlayış kazandıran deneyimlerin için şükran duy. Fakat asla bu deneyimlerine tutunma. Seni ileride bekleyen, geride bıraktığından çok daha harikadır. Sen yaşamını Benim direk yönlendirmeme ve rehberliğime bıraktığın zaman, yanlış giden ne olabilir ki? Sen bir adım attığında ve doğru yapıp yapmadığından emin olmadığın zaman, endişe ve korkularına izin verdiğinde, her şey senin için karışık hale gelmeye başlar ve verdiğin kararın yükü altında ezilirsin. Bu yüzden, lütfen geçmişi bırak ve sevgi ve şükran dolu bir kalple geleceğe ilerle."


http://img262.imageshack.us/img262/7...z1802awws2.gif


Pamukk 31-12-2008 10:21 PM

OCAK

Bana , karların ortasına yerleştirilmiş bir kap yemek gösterildi..

Ve karların üzerinde pek çok kuşun ve çevredeki diğer hayvanların ayak izlerini gördüm.

Onlar,orada yiyecek olduğunu biliyorlardı.

Şu sözleri duydum:

"Yalnız ekmekle yaşayamazsın.

Ruhsal beslenmen ve yaşamını devam ettirebilmen için Bana gel ki,ben seni besleyip tazelenmiş,yenilenmiş ve gerçekten memnun kalmış bir şekilde göndereyim."

http://th03.deviantart.com/fs9/300W/..._by_Solkku.jpg


Pamukk 01-01-2009 01:08 AM

http://dl6.glitter-graphics.net/pub/...ob376sabnv.jpg

http://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gifhttp://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gif




1 Ocak: "Kalbini sevinçle doldur ve yeni yıla, harika bir yılın seni beklediğini bilerek gir. Her şeyde en iyinin gerçekleşmesine tanık ol. Sana ne kadar harika bir yıl olacağını söyleyebilirim. Ancak sen, şükran dolu bir kalple söylediklerimi kabullenip, sözüme olan inanç ve sadakatinle en iyiyi bekleyene kadar, o gerçekleşmeyecektir. Onun gerçekleşmesine yardım etmen gerek. Harika vaatlerime ve inancıma bağlı kalmalısın. Sezgilerine, o en yüksekten, Benden gelen, içsel bilişe inanmalısın. Benim senden önce gidip ön hazırlıkları yaptığımı hayal et. İmkansız gibi görüneni olanaklı hale getirdiğimi hayal et. En iyi, mükemmel olan, yalnızca her şeyde Beni en ön plana koyan ve Beni gerçekten seven ruhlar içindir."


http://img265.imageshack.us/img265/3...2000592ht8.gif


tiriniti 02-01-2009 11:44 AM

muhteşem bir dizi olmuş
 
25889258892588925889258892588925889258892588925889 25889258892588925889258892588925889258892588925889 25889 Süpersin pamukk' cuğum süpeeeerrrr

Pamukk 02-01-2009 08:03 PM

http://dl9.glitter-graphics.net/pub/...aw9mx38e7u.jpg


2 Ocak: "Eğer bu ruhsal yoldaki başlangıcın küçükse bundan kaygı duymamalısın. Tüm iyi şeylerin başlangıcı küçük olur. Meşe ağacı bir küçük meşe palamudundan başlar. Minik bir tohumdan, harika bitkiler ve çiçekler oluşur. Küçücük bir sevgi tohumuyla pek çok yaşam değişebilir. Küçük bir inanç düşüncesinden mucize üzerine mucize doğabilir. Küçük şeyler çok büyük oluşumlara dönüşebilir. Yaşamdaki tüm küçük şeyler için şükran duy; onlar büyüdükçe sen her biri için şükran duyacaksın ve bu şükran duygunu sözlerin ve hareketlerinle göstereceksin. İçinde olanın dışarıya çıkarak kendini ifade etmesine izin ver. Şunu daima hatırla ki şükran dolu bir kalp, açık bir kalptir ve Benim için açık bir kalple çalışmak her zaman daha kolaydır. Teşekkür et; ve devamlı teşekkür etmeye devam et ki Ben de daima seninle ve senin vasıtanla, herkes için mucizelerimi gerçekleştirmek üzere çalışabileyim."


http://img255.imageshack.us/img255/4...0000964tg3.gif


Pamukk 02-01-2009 08:05 PM

Alıntı:

tiriniti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 164480)
25889258892588925889258892588925889258892588925889 25889258892588925889258892588925889258892588925889 25889 Süpersin pamukk' cuğum süpeeeerrrr


Canım asıl siz okuduğunuz ve beğendiğiniz için harikasınız ,siz algıladıkça yazdıklarım anlam ve değer kazanıyor

kiss3

Pamukk 03-01-2009 12:26 PM



http://www.picturerealm.co.uk/pics/4...projection.jpg



3 Ocak: "Sevdiğin zaman, tüm kalbinle sev ve sevgini göstermekten asla korkma. Sevgin, tüm ruhların okuyabileceği açık bir kitap gibi olsun. O dünyadaki en harika şeydir, o yüzden içindeki o İlahi sevginin özgürce akmasına izin ver. Sevgi kör değildir, tam tersine o sevilenin içindeki en iyiyi görür ve içinden en iyinin çıkmasını sağlar. Kimi seveceğin konusunda asla seçim yapmamalısın. Sadece yüreğini açık tut ve bırak sevgi tüm ruhlara aksın. Böyle yapmak, benim İlahi sevgimle sevmek demektir. Bu güneşe benzer ve tüm ruhların üzerinde parlar. Sevgi bir musluk gibi açılıp kapatılmamalıdır. Sevgi dışlayıcı ya da sahiplenici değildir. Ne kadar çok paylaşırsan, o kadar çok büyür. Ona tutunursan onu kaybedersin. Onu serbest bırakırsan, sevgi bin kez katlanarak sana döner ve onu paylaşan herkes için bir neşe ve kutsama olur."


http://img530.imageshack.us/img530/3...8jj8030nh2.gif


Pamukk 04-01-2009 11:56 AM

http://th05.deviantart.com/fs36/300W...magnusti78.jpg

4 Ocak: "İnançla yaşamak sana ne ifade ediyor? Güvencen nereden geliyor? İnsanlardan mı? Banka hesabından mı? Yoksa kuvvetli bir şekilde bu Benden, Tanrıdan, içindeki ilahilikten mi geliyor? Bu konuda oturup düşün; hiçbir şüphe duymadan bileceksin ki güvencenin kaynağı Benim. Hiçbir dış güvence olmadan yaşamında korkusuzca ve coşkuyla büyük bir adım atabilir misin? Bir şeyin doğru olup olmadığını bildiğin zaman onu hiç tereddütsüz gerçekleştirebilir misin? Elini emin bir şekilde Benim elime bırakıp, tüm kalbinle ve ruhunla "Senin İraden Olsun" diyerek, her ne gelirse kabul etmeye istekli olarak, bilinmeyene adım atabilir misin? İnancı güçlendirmenin tek yolu, önce küçük, sendeleyebileceğin adımları daha sonra da büyüklerini atmaktır; böylece inancın öyle güçlenir ki artık Benim daima seninle orada olduğumu bildiğin için, bilinmeyene o dev adımları rahatlıkla atabilirsin."


http://img135.imageshack.us/img135/4441/pkflr10sb0.gif


Pamukk 05-01-2009 08:19 PM

http://www.picturerealm.co.uk/pics/2...ngelic_sea.jpg

5 Ocak: "Değişmeye istekli misin? Kendine sakinleşmek için zaman tanı ve ondan sonra kendine çok dürüst ol. Kendinden memnun ve tatminkar mısın? Başkaları için değişimin uygun olduğunu ama senin yaşamının böyle yeterli ve tamam olduğunu mu düşünüyorsun? Eğer tutumun böyleyse, o zaman gerçek bir bahar temizliğinin ve düşüncelerinin değişmesinin zamanı gelmiş demektir; aslında tüm yaşamının tamamen alt üst edilip, tüm unsurlarının yeniden gözden geçirilmesi gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra, bir şeyin senin en yüksek hayrına olup olmadığına, ona gerçekten ihtiyacın olup olmadığına bakmadan onu yerine geri koyma. Ne kadar boşsan o kadar iyidir, çünkü o zaman seni doldurabilsin diye yeniye yer açıyorsun demektir. Sen ancak yalınken, hiçbir şeyin yokken ve tamamen boşken Ben içeri gelebilirim. Her şeyden mahrum kalmış gibi hissettiğin zaman üzülmemelisin. Bana dua et, yardım iste ve ben de sana krallığı vereceğim. Yardım ve Rehberliğimi gerçek bir alçakgönüllülük ve sevgiyle bekleyen ruhlardan sakladığım hiçbir şey yoktur."





Pamukk 06-01-2009 07:50 PM

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/...xo51g57agh.jpg




6 Ocak: "Bir başkasının ruhsal ilerlemesinden ve başarısından asla kıskançlık duyma. Bil ki sen de aynısını yapabilirsin. Ancak oturup yaşamından yakınmak yerine, bunun için bir şeyler yapmalısın. Her ruh yükseklere ulaşabilir. Her ruh Benimle direk iletişime geçebilir. Her ruh eğer isterse ve bu gerçeği kabul ederse, Benimle konuşabilir ve birlikte yürüyebilir. Bunun gerçek olabileceğine inanmalı ve yapmayı istemelisin; o zaman gerçekten buna ulaşacaksın. Bunu gerçekleştirmek yaşamlar boyu sürmez. Bunu gerçekleştirmek zaman almaz bile. Bunu yapmayı seçersen, bir göz kırpımı kadar zaman içinde değişebilirsin. Bir an eskide yürüyor olabilir, ve öbür anda muhteşem yenide olabilirsin. Bu, bu kadar çabuk gerçekleşebilir; özlemle istemen, kararlılığın ve mutlak inanç ve sadakat duyman dışında, senin hiçbir gayret göstermene de gerek yoktur. Bunu deneyip, Huzur ve Sevgimin seni doldurmasına ve kucaklamasına izin vermeye ne dersin?"





Pamukk 07-01-2009 07:44 PM

http://www.picturerealm.co.uk/pics/b...editations.jpg


7 Ocak: "Hiçbir zaman kalbini ve zihnini kapatma. Yeni olandan, değişik olandan, geleneklere uymayandan asla korkma. Sezgilerini ve ilhamı dinlemeye hazır ol; o ilham ki, sana bir madde ya da formu bile olmayan yepyeni bir şeyi gösterebilecek bir ilham olabilir ve sen onu kelimelere dökmek durumunda kalabilirsin. Bu ruhsal yolda entellektüel gurur bir dezavantaj olabilir ve gerçeğe bir engel oluşturabilir. İhtiyacın olan akıl değildir; ihtiyacın olan ilham ve sezgidir. Akıl dışarıdan gelir, oysa ilham ve sezgi içeriden gelmektedir ve dışarıdan hiçbir şey tarafından etkilenemez. Bilginin içinden gelmesine izin ver; içinde ne varsa onu al. Sahip olduklarını gördüğünde şaşıracaksın. İçinde olan sınırsızdır çünkü, o Benden geliyor ve BEN sınırsızım. Ve Bana ait ne varsa o da sınırsız ve sonsuzdur."


http://sl.glitter-graphics.net/pub/1...hom1seyrh0.gif


Pamukk 08-01-2009 08:24 PM

http://dl10.glitter-graphics.net/pub...qp789lf9vz.gif



8 Ocak: "Bilincinde ne tutuyorsun? Ben, senin için yalnızca en iyiyi ve senin en yüksek hayrına olanı istiyorum. Eğer özgür iradenle daha azını kendine çekmeyi seçiyorsan, daha azıyla tatmin oluyorsan Benim yapabileceğim hiçbir şey yok. En iyiyi beklemekten hiçbir zaman korkma. Kendini değersiz ya da en iyi için yetersiz hissetme. Sana bildiriyorum ki bu senin doğal mirasındır, hakkındır, ancak onu almalısın, onu kabul etmeli ve onu beklemelisin. O senindir; Benim sana hediyemdir. Onu şükran dolu bir kalple kabul edecek misin, yoksa onu geri mi çevireceksin? Gereksiz bir alçakgönüllülük, hakkın olanı almanda engel oluşturmasın. Ve onu sadece kabul etmekle kalma, onun kutsallığını bil ve sonsuz şükran duy. Değerinin bilincinde ol; ve yaşamında oluşan mucizeleri izle; hiçbir şüphe duymadan bilmelisin ki sahip olduğum her şey senindir."


http://i75.photobucket.com/albums/i3...ingente020.gif


Pamukk 09-01-2009 07:50 PM

http://www.picturerealm.co.uk/jpegs/...elic_magic.jpg



9 Ocak: "Bana dayanan ve Benim ışığımla ve sevgimle ilerleyen, yaşayan ve varlıklarını Işığımda ve sevgimde tutan ruhlar yıkıcı tüm güçlerden korunacaktır. O nedenle, dünyevi endişeler ve insan ırkının durumu sana yük olup, seni ezmesin. Eğer ezilirsen yardım edemezsin, çünkü o zaman kaosun ve kargaşanın bir parçası haline gelirsin. Dünyadaki karanlık büyürse, senin iç ışığının gücü artmalı ki dünyayı alt edip ebedi yaşam ve sevgiyi gösterebilesin. İçindeki hiçbir olumsuzluğun ışığı sönükleştirmesine izin verme, o ışık senin önünde ışıl ışıl yansın. İçerideki ışık, hiçbir dış güç tarafından söndürülemez, dünya şartları ne olursa olsun, o sonsuza dek parıldayarak yanacaktır. Sen yaşamınla örnek olarak, karanlığın ışığa dönüşmesine yardım edebilirsin. Daima Benimle iletişim halinde ol ve sana her şekilde ve yolda ilham vermeme izin ver."


http://dl8.glitter-graphics.net/pub/...qjr15emz7k.gif


Pamukk 10-01-2009 11:23 AM

http://th01.deviantart.com/fs35/300W...magnusti78.jpg



http://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gifhttp://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gif


10 Ocak: "Tüm cevapları içinde aramayı öğren. Sakinleşmek için zaman ayır ve cevapları sükunet içinde bul. Cevap hemen gelmezse ümitsizliğe düşme. Sen sadece Beni bekle ve bil ki zamanlamam daima mükemmeldir ve tüm yaratılışla mükemmel bir ritim içindedir. Yaşam kolay geçmediği zaman, sorumluluklarınla yüzleşip sessizlikten ve güvenden güç almak yerine, ümitsizce ellerini kaldırıp pes etmek ve kaçmak istemek çok kolaydır. Her şeyden önce Benim irademi bekle. Beni gerçekten sevdiğin zaman, irademi gerçekleştirmek istersin, çünkü sevgi Sevilen için her şeyi yapmak ister. O nedenle, içinde Benim küçük sesimi duyduğun zaman, Bana olan sevgin uğruna sana yapmanı önerdiğim yolu izle. Bil ki seni hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmayacağım ve yanıltmayacağım. Benim uğruma yaptığın her şey, yalnızca en iyi olanın gerçekleşmesini sağlayacaktır

http://i63.photobucket.com/albums/h1...blog/ping1.gif


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:01 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.