Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/)
-   -   İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/14051-icimizdeki-kapilari-acmak-eileen-cady.html)

Pamukk 27-11-2008 08:27 PM

Ynt: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady
 
http://dl5.glitter-graphics.net/pub/...sntpb2jffl.gif

http://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gifhttp://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gif

27 Kasım:
"Birbirinize sevgi ve güven duyun, çünkü sevgi ve güven, bir ruhun gelişip çiçek açmasını sağlar. Böylece o ruh, sorumluluk alabilir, büyüyüp güçlenebilir. Bir çocuğun büyüyebilmesi için her şart yerine getirilmeden büyümesini bekleyemezsin. Ona, kendini düşünmesi, kendi kararlarını alabilmesi ve ebeveynlerine, onun yerine onların onu düşünmelerine, sırtını dayamaması öğretilmelidir. Sevdiklerinin hata yapmasını seyretmek kolay değildir. Ama zaman zaman bu yapilmasi gerekendir, ki onlar kendi derslerini öğrenebilsinler. Dersler kolay yoldan da öğrenilebilir, ama zor yoldan öğrenildiklerinde bir daha hiç unutulmazlar. Bu yüzden, aşırı korumacı olma; bakmakla görevli olduğun kişilerden, kaç yaşında olursa olsunlar, kim olursa olsunlar, ellerini çekmeyi öğren. Onların kendi sorumluluklarını ve daha da fazlasını üstlenmelerine izin ver. Bunu yaşarken tadını çıkarmalarına izin ver. Birbirinize yardım ederek büyüyün."


http://img263.imageshack.us/img263/1...ok42563yj1.gif

Pamukk 28-11-2008 10:08 PM

http://dl8.glitter-graphics.net/pub/...budigbotur.jpg

http://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gifhttp://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gif

28 Kasım:"Bugün yepyeni bir gün ve onunla ne yapacağın da sana bağlıdır. Sabah ilk uyandığın düşünceler gününü renklendirebilir. Onlar, neşeli, pozitif ya da karamsar, negatif düşünceler olabilir. Hava durumu gibi dış durumlardan hiçbir zaman etkilenmemelisin. Dışarıda sağanak yağmur yağıyor olabilir ama eğer senin kalbin sevgi ve şükranla doluysa, tüm davranışlarının kaynağı, güneş ışığı ve mavi gök olacaktır. Omuzlarında büyük bir sorumluluğu taşıdığının farkında mısın? Yaşam, ondan ne oluşturuyorsan odur, o yüzden içinde olduğun durum için kimseyi suçlamamalısın, bil ki o senin kendi meydana getirdiğindir. Davranış tarzını değiştirirsen her şeyini değiştirebilirsin. Yaşama karşı kendinde yapıcı bir tutum oluştur. Etrafında gördüklerinden yapabileceğinin en iyisini yarat ve gerisine aldırma; onlara yaşam gücünü vermezsen, yok oluşlarına şahit olacaksın. Bugün sükunetle ve güvenle Benimle birlikte ol ve bil ki bugün Benim kutsamamla doludur."


Pamukk 29-11-2008 10:58 AM



29 Kasım: "Yaşamdaki değerlerin neler? Eğer onlar, bugün varolup yarın gidecek olan maddi değerlerse, yaşamını kafeste oradan oraya koşturan bir sincap gibi koşuşturarak geçirebilirsin. Ama eğer senin aradığın Ruhun değerleri ise, onları içinde araman ve bulman gerekiyor. Bunun için de sükunet içinde kalıp, içindeki paha biçilmez hazineleri dışarı çıkartman gerekiyor. Sen onları dışarıda bulamazsın, senin içinde yaşamda önemli olan her şey var. Senin için önemli olana göre sen özgür iradenle seçimini yapabilirsin. Kimse seni etkilemeye çalışmayacak çünkü her ruhun özgür iradesi vardır. Senin, kendi yaşamını başarıya dönüştürmen ya da onu mahvetmen sana kalmıştır. Işık orada; neden onu takip etmeyesin? Sevgi orada; neden onu kabul etmeyesin? Sen tüm kalbinle, aklınla, ruhunla ve gücünle aradığında, hiçbir şey senden saklanıp, alıkoyulmaz."


melinaa 30-11-2008 02:30 AM

Bayılıyorumm yazılarınaaa gercekteeen ..Icım ne zaman kotu olsa kendımı ne zaman huzursuz hıssetsem hemen buraya okumaya baslıyorumm..Kurtarıcım gıbı bısı oldu bu yazılarınız

Pamukk 30-11-2008 12:12 PM



30 Kasım: "Sen tüm ilişkilerini halletmeden, başkalarıyla birlikte, öfke ve art niyet olmaksızın, sevgiyle, huzurla ve uyumla yürüyor olmadan daha büyük işlere yönelemezsin. Ayrıkotları, orada büyüyen bitkileri boğmadan, topraktan temizlenmelidir. Yaşamındaki tüm ayrıkotlarını, onlar içine saglamca yerleşip, içinde büyüyen o güzel bitkileri boğmadan önce temizlemeli, ayıklamalısın. Sen, kalbinde nefret, kıskançlık, hoşlanmama, toleranssızlık ve anlayışsızlığa yer verirken ruhsal olarak büyüyüp gelişemezsin. Farklılıklarını çabucak düzenle ve bırak sevgi hep aksın. Asla başka birinin önce adım atmasını bekleme. Sen bunun için daima bir şeyler yapabilirsin, neden yapmayasın ve neden şimdi yapmayasın? Bugün yapabileceğini asla yarına erteleme. Yapılmasi gereken çok şey yapılmayı bekliyor ama doğru zamanlamada, doğru atmosferde yapılması lazım; sevgi atmosferinde, sevgi ve daha çok sevgi..."




Pamukk 01-12-2008 08:08 PM

ARALIK

Bana büyük bir ışık topu gösterildi.

Toptan parlak ışınlar yayılıyor ,mat ve sönük ışınlar da ona geri dönüyordu.

Şu sözcükleri duydum:

Tam bir döngüyü tamamladığında

Bana döneceksin,tüm yaşamın kaynağına;

ve Benimle Bir olacaksın,

tıpkı başlangıçta olduğun gibi..




Pamukk 01-12-2008 08:11 PM





http://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gifhttp://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gif

1 Aralık: "Dünü arkanda bırak ve bu harika güne, onun senin için yalnızca en iyiyi taşıdığını bilerek, çabucak geç. Ve ondan en iyiyi bekle. Gerçekleşen her şeyde Benim elimi gör ve yeni cennetin ve yeni dünyanın doğuşunu gözlemle. Korkma, çünkü sana krallığı vermek Benim için büyük bir mutluluktur ve yarın değil, başka bir zaman değil, bugün. Bugün olacak herhangi bir şeyi kabul edebilir misin? En harika şeylerin oluşumunun gerçekleşmesine hazır mısın? Bu, oluşumların hızlanmasına yardım eder ve senin de her durum içinde en iyiyi görmeni saglar. Aslında, sen en iyiyi aradığın için, en iyinin gelmesine de yardım edersin. Bu olumlu hareketle sen, yeninin oluşumu için doğru şartları ve uygun çevreyi de yaratırsın. Sen, onun doğumu için her yolla yardıma hazır bir ebe gibisindir artık."






Pamukk 02-12-2008 08:38 PM




http://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gifhttp://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gif

2 Aralık: "Öncülere her zaman ihtiyaç vardır; onlar, yeniye ilerlemek için cesareti ve gücü olan ruhlardır. Onlar vizyonu olan ve o vizyonu daima gözlerinin önünde tutup gerçekleşmesini görenlerdir. Ancak herkes kendine özgüdür ve o yüzden herkes aynı kalıp içine konulamaz. Sen özgürce büyümeli, gelişmeli, senin varlığını harekete geçiren ve canlandıran o iç sesinin sözlerinden ilham almalısın. Yaşamını Tanrısal Enerjiyle birlikte sürdür. O sözler sana ne kadar aptalca gelse bile, içinden gelen Tanrısal sözlerle hareket et. Oturup, birinin ilk adımını atmasını, bilinmeyene girmesini beklemek her zaman daha rahat gelir. İlk adımı atmak cesaret, güven ve sadakat ister; eğer cesaretin ve güvenin yoksa, cesareti ve güveni olan öncüleri durdurmaya kalkma. Tam tersine sonsuz şükran duy, çünkü onlarsız Benim yeni cennetim ve yeni dünyam asla kurulamazdı."




Pamukk 03-12-2008 07:45 PM





http://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gifhttp://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gif

3 Aralık: "Sen bütünün bir parçasısın ve her ruh bütünün içinde kendine ait bir role sahiptir. Bu yüzden, başkalarına toleranssız ya da eleştirel olma, tam tersi, hiçbir zaman iki kişinin aynı olamayacağını anla ve mükemmel bütünü oluşturmak için pek çok farklı parçanın gerekli olduğunu bil. Sen hiç parçalara ayrılmis bir saat gördün mü? O saati oluşturan pek çok farklı parça vardır ve sen, onlar orada gözlerinin önünde dururken, onların nasıl olup, birleşip de mükemmel bir zaman parçası meydana getirebileceğini merak edersin. Oysa saatler hakkında bilgisi olan biri, her parçayı alıp doğru yerine yerleştirir ve sen de saatin sadece yerleşmekle kalmadığını ve üstelik de zamanı doğru olarak gösterdiğini görürsün. Her küçük parça doğru yerine yerleştiğinde, kendi rolünü oynadığında, her şey kolaylıkla yolunda gider. Şimdi artık sen, neden sana durmadan yaşamın bir bütün halindeki o engin planı içinde doğru yerini bulmanı söylediğimi biliyorsun. Ve sen onu bulduğun zaman, yapabileceğinin en iyisini yapmalısın."



Pamukk 04-12-2008 07:57 PM



http://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gifhttp://img152.imageshack.us/img152/6243/150jm8.gif

4 Aralık: "Sana verilmiş olanı takdir etmeyi ve önemsemeyi öğren. Bunu, ancak sahip olduğun her şeyin Benden geldiğini idrak ettiğinde yapabilirsin. Sen, vereni gerçekten sevdiğinde, hediyeyi de kutsarsın. Benim hediyelerime iyi bakmadığında, bu senin Bana, tüm hediyeleri verene karşı tutumunu yansıtır. Sevgi burada anahtardır. Sen sevginin anlamını bildiğin zaman, senin sorumluluğuna verilen şeyleri sevmemek ya da önemsememek gibi bir hataya düşmezsin. Bir çocuğa oynaması için çok değerli bir eşya veremezsin çünkü bilirsin ki o çocuk o eşyaya iyi bakamayacak ve muhtemelen ona zarar verecektir. Sana da senin için bekleyen tüm şeyleri, sen onlara iyi bakmayı ve onları kullanılması gerektiği gibi ve de sevgiyle ve ihtimamla kullanmayı öğrenene dek veremem. O nedenle, Benim sabırla senin hazır olmanı beklemem gerekiyor ki sana hediyelerimden daha çok ve daha çok verebileyim."





WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:57 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.