Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/)
-   -   Işık Habercileri - Terry Lynn Taylor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/13780-isik-habercileri-terry-lynn-taylor.html)

fgceker 21-08-2009 11:07 PM

Cevap: IŞIK HABERCİLERİ

SEVECEN İYİLİK MEDİTASYONU

Eğer birileri beni düşünceyle,sözle ya da hareketle bilerek veya bilmeyerek incitmiş ya da bana zarar vermişlerse,onları kolayca bağışlarım.

Ben de,eğer herhangi bir kimseyi düşünce,söz ya da hareketle incitmişsem ya da herhangi bir kimseye zarar vermişsem,aynı şekilde bağışlanmayı dilerim.

Mutlu olayım
Huzurlu olayım
Özgür olayım

Dostlarım mutlu olsunlar
Dostlarım huzurlu olsunlar
Dostlarım özgür olsunlar
Düşmanlarım mutlu olsunlar
Düşmanlarım huzurlu olsunlar
Düşmanlarım özgür olsunlar

Bütün varlıklar mutlu olsunlar
Bütün varlıklar huzurlu olsunlar
Bütün varlıklar özgür olsunlar

sanemce 21-08-2009 11:37 PM

harika bir paylaşım.. çok teşekkürler kiss3

Pamukk 24-08-2009 11:11 PM

Ben de bu kitabı okumuştum ve çok sevmiştim ;

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...nn-taylor.html

fgceker 26-08-2009 10:26 PM

Arkadaşlar meleklerin sınıflandırılmasıyla ilgili eklediğim metinler server değişimi yüzünden silinmiş.Yeni servera geçince onları tekrar ekleyeceğim buraya.Şimdilik siteye girmekte sorun yaşıyorum....Kısa sürede düzeleceğine eminim beny789

defnilaume 06-09-2009 01:34 PM

Arkadaşlar bu kitabı bende okudum,ama sanırım tam uygulayamadım ki bazıları olmadı.Bu yazıdan sonra daha dikkatli okumayı ve uygulamayı düşünüyorum.Teşekkürler.

tiriniti 12-09-2009 10:24 PM

aaaaa çok güzeeeelllllllll yaşasın teşekkürlerrr.

naz78 12-02-2010 03:34 PM

kitabı çok aradım ama bulamadım:(

fgceker 06-07-2010 08:45 PM

Cevap: Işık Habercileri - Terry Lynn Taylor

girlhahaCanıım kitabım;girlhaha

Nasılda ihmal etmişim seni böyle.İlk seferinde olduğu gibi gene en ihtiyacım olduğu anda karşıma çıkıverdin.Kendi kendime içimde bulunduğum bu kendimi affedememe durumundan kurtulmanın yollarını sorguladığım bir anda aniden aklımda görüntün beliriverdi girlhahagirlhahagirlhaha

Çoook sevdiğim bir dostumun aura dan bahsetmesiyle.

Cevaplar her zamanki gibi benim içimdeydi...Sadece ben gene yanlış yöne bakmaya başlamıştım utananadam
Ah bu akılsız kafamdunk56
Neyseki zararın neresinden dönülse kardırgirlhaha girlhaha
Hemen seni elime alıp kendimi senin kollarına bırakıyorum...
Tam ihtiyacım olduğu anda...İyi ki varsın girlhaha girlhaha girlhaha

inferius 18-07-2010 01:11 PM

bakın kitabı netten araştırırken ne buldum bir okuyucunun yorumunu buraya aktarıyorum...

ceysa73

Bu kitabı yaklaşık on sene once okumuştum,sonra bir arkadasıma hediye ettim we onda kaldı,çok aramama rağmen bulamadım,enteresan bir kitap.Orada yanlış hatırlamıosam bişey okumuştum,aklımda kalmıştı.Bir melek war,şimdi adını wermıyeyim :) onu çağırıyorsunuz we onun sağ elini alnınızın ortasına koymasını istiorsunuz.Çok kısa bir süre içinde o bolgede karıncalanma başlıyor..Psikolojikte olabılır bilmıyorum..Ancak ben bi çok kez denedim,mesela başım agrıoken,dişim ağrıyorken,yada herhangi bir yerimde ağrı warken.Çok enteresandr ki,yanıt alabıldım.

açıkçası oldukça ilgimi çekti ..
e-kitap şeklinde bulamadım fakat en kısa zamnda çarşıdan bulmayı ümid ediyorum
teşşkrler fgceker
956k

elisya 16-08-2010 11:30 PM

Ay bende merak ettim şimdi bu kitabı.. cahilliğimi mazur görün ama bu melekler dediğiniz üç harfli şeyler olmasın.. hiç bulaşmak istemem böle şeylere dusun2

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:45 PM.