| ||||||||||
| |
| Kitaplar Kitap Önerileri |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Matrix'e Hükmedin "önemli alıntılar" Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Tırtıl gibi Sürünerek mi yaşamaya devam etmek istersin yada sende benliğinin farkına varıp kelebekler kadar özgür mü olmak istersin arkadaşlar yüce yaradan bize çok güzel bir ötnek vermiş değilmi tırtıl ağaç yapraklarında dallarında sürünerek bir yaşam sürüyor ve yaradanına tüm ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi
Matrix'e Hükmedin "önemli alıntılar" | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #3 (permalink) |
| Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 33 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | Tırtıl gibi Sürünerek mi yaşamaya devam etmek istersin yada sende benliğinin farkına varıp kelebekler kadar özgür mü olmak istersin arkadaşlar yüce yaradan bize çok güzel bir ötnek vermiş değilmi tırtıl ağaç yapraklarında dallarında sürünerek bir yaşam sürüyor ve yaradanına tüm benliğiyle özgür olmayı diliyor yani kendinin farkına varıp bir koza örüyor taki gerçek benliğini bulana kadar işte gerçek dileği uçmak ve özgür olmaktı ve inancı bunu ona yaptırdı o sadece küçücük bir tırtıl o başarabiliyorsa bizler insanlar neleri başaramayız bir düşünün kendini farket tek şartla sonzuz güven duy ve yaratıcına inan Allaha..
__________________ HAYATIM BENİM |
| | |
| Bookmarks |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Matrix'e Hükmedin "önemli alıntılar" Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Tırtıl gibi Sürünerek mi yaşamaya devam etmek istersin yada sende benliğinin farkına varıp kelebekler kadar özgür mü olmak istersin arkadaşlar yüce yaradan bize çok güzel bir ötnek vermiş değilmi tırtıl ağaç yapraklarında dallarında sürünerek bir yaşam sürüyor ve yaradanına tüm ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi