![]() |
3 kitap önerisi 1-Adı-İyi Hissetmek Yazar-David Burns Psikonet yayınları Arka kapak yazısından alıntı-Endişe,suçluluk, kötümserlik, erteleme, düşük benlik saygısı ve depresyonun diğer dipsiz kuyularından, kendinizi ilaçsız kurtarabilirsiniz. okudum, beğendim onayi 2-Adı-Evinizdeki Terapist Yazar-Dennis Greenberg ve Christine A. Padesky Altın Kitaplar okudum, beğendim onayi 3-Adı-Sosyal Zeka Yazar-Daniel Goleman Varlık Yayınları okudum, beğendim onayi |
Cevap: 3 kitap önerisi bugün bir psikiyatristin sitesinde dolanırken İyi Hissetmek'i önerdiğini gördüm. En kısa zamanda alıp okuyacağımmm =) |
Cevap: 3 kitap önerisi ben de 3 kitap öneriyorum.henüz okumadım ama dünyaca ünlü kitaplar oldukları için faydalı olacaklarına eminim. Antony Robbins'in; 1. Bir Dosttan Pusulalar 2. İçindeki Devi Uyandır 3. Sınırsız Güç bende word olarak var ama uzun oldukları için malesef yüklenemiyor... |
Cevap: 3 kitap önerisi 1) umberto eco gülün adı 2) serdar tuncer satırarası hikayeler 3) tibetin gençlik pınarı 1.kitap |
Cevap: 3 kitap önerisi çok güzel oldu buu ben de kendi önerilerimi yazayım bu başlığı canlı tutalımm =) 1. Paulo Coelho - Elif 2. Tanrılar Okulu 3. Dört Anlaşma - Don Miguel Ruiz |
Cevap: 3 kitap önerisi 1- Albert J. Bernstein- Duygusal vampirler (İyi hissetmek'i okuyanalar bunuda okumalıdır bence ikisi psikolog önerisidir.) Siz farkında olmadan kanınızı emen insanlarla başa çıkma yolları. Mutlaka okuyun dışarıyı geçiyorum en yakınlarınızın hatta kendinizin bile bir duygusal vampir olduğunuzu görünce çok şaşıracaksınızooo67 2- Aykut oğut- Evrenden torpilim var ve 2. aynalı kitap 3- Sandra Anne taylor - Kuantum başarı ve 28 günde kuantum ve hatta Cazibenin sırlarıgirlhaha 6 oldu amay789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:46 AM. |