![]() |
Bir kaç kitap tavsiyesi de benden kiss3 selam değerli yüce gönüllü insanlar.Bu sitede bulduğum farkındalığım ile bugün kendimi sevindirdim ve bir kaç kitap aldım uy897.Bunları sizlerlede paylaşmak istiyorum 12389 ilk kitap:beynin gizli güçleri 2.si:BEN O'YUM 3.Mükemmelliğin rehberi 4.Hizmetkar 5. Akışa teslim olmanın sırrı ve son kitap:The key bu sitede dolaşırken hislerimize güvenmemiz ve onları dinlememiz gerektiğini ;çünkü onların bizlere doğruyu göstereceğini algıladım.D&R da dolaşırken hiç aklımda yokken gittim oraya ve bu kitapları alıp çıktım.ve biliyorum ki bu kitaplarda tıpkı bu site,sizler ve telkinler gibi kişiliğimin gelişimine yardımcı olacaklar..önce elimdekileri bitireceğim "matrixe hükmedin" ve"sigarayı bırakmanın kolay yolu" ondan sonra sabredebilirsem sırayla geçeceğim bunları okumaya sizleri sevgi ile selamlıyorum.iyi geceler.... hismiley |
Ynt: Bir kaç kitap tavsiyesi de benden 25889 kitap dostlarıyla aynı çatı altında olmanın verdiği hazzın tarifi ne mümkün ttli3 merak ettim bende araştıracağım aldığın kitapları thumbsanim keyifli okumalar hismiley |
Ynt: Bir kaç kitap tavsiyesi de benden smiliyface teşekkürler ve evet şiddetle tavsiye ederim ,bence kişiliğini geliştirmek isteyen herkes okumalı... hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:53 PM. |