![]() |
Kuantum Başarı- Sandra Anne Taylor Bu kıtabı da aldım su an 50. sayfadayım katıyen onerırım,mutlak surette okunmalı okudukca bılgı verıcem,ama bence benı bekleyıp zaman kaybetmeyın ve mutlaka alın |
Ynt: Kuantum Başarı- Sandra Anne Taylor GeneL BağLamda Çok Açıklayıcı Bir Kitap FAkat SürükLeyicilik OLsaymış Biraz İyi OLurmuş.. smiliyface SevgiLer.. |
Kuantum Başarı/Zenginliğin ve Başarının Şaşırtıcı Bilimi yazarı:Sandra Anne Taylor Crea Yayıncılık Düşüncelerinizin ve bütün isteklerinizin gerçeğe dönüştüğünü görmek nasıl bir şey olurdu? Bu kitap isteklerinizi gerçeğe dönüştürmek için ihtiyacınız olan başarının bilimini anlatıyor. Kuantum fiziği ilkeleri üzerine kurulmuş olan formülle her bakımdan varlıklı ve başarılı bir yaşam sürmenin yolunu öğreniyorsunuz.Kuantum Başarı,parmaklarınızın ucundaki zenginlik ve bolluğun kapısını açmanızı sağlayacak dinamik stratejiler ve gözünüzü açacak bilgilerden oluşuyor.Bu evrensel kapıyı açmak için bir an bile durmayın.Oluşum ve çekim yasalarının bilimini öğrenerek mutluluğa,refaha ve başarıya doğru kuantum sıçrama yapabilirsiniz. |
Ynt: Kuantum Başarı- Sandra Anne Taylor her kitabı alamayız bu kitabı nerden indirebiliriz |
Cevap: Kuantum Başarı- Sandra Anne Taylor Arkadaşlar Bu kitapdaki olumlamaları nasıl yapmalıyız . ! Bi fikri olan varmı 2 yıldır bu kıtap bende ıkı kere okudum ama olumlamaları nasıl yapmalyım bilemedim ! |
Cevap: Kuantum Başarı- Sandra Anne Taylor Yazarak çalışabilirsiniz..Akşam yatmadan önce ve güne ilk başlarken yazarsanız etkisi daha çabuk olacaktır. Okuyabilirsiniz de ancak yazarak çalışmanın etkisi tartışılmaz.. Durumunuza uygun olan olumlamayı belirleyip en az 10 defa yazdığınızda ve süreklilik gösterdiğinizde, düşünce yapınız olumlamalara uyum sağlayacak ve hayatınızda yer aldığını göreceksiniz. sevgiler |
Cevap: Kuantum Başarı- Sandra Anne Taylor Alıntı:
bu kitabı daha önce okudunuzmu 23 tane olumlama var hepsını sırasıylamı yapmam lazım dedıgın gıbı bana yakın olanımı |
Cevap: Kuantum Başarı- Sandra Anne Taylor ihtiyacımıza yönelik olumlama belirleyip yapmalıyız.. hepsini birden yaptığımız da hem yorucu olur hem de yeterli zamanı ayıramayacağımızdan aynı verimi alamayabiliriz.. |
Cevap: Kuantum Başarı- Sandra Anne Taylor Çok teşekkür ederim İlgi ve alakan için |
Cevap: Kuantum Başarı- Sandra Anne Taylor olumlama cümlelerini burada paylaşırsanız çok iyi olur bizlerde faydalanmış oluruz teşekkürler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:07 PM. |