![]() |
uzun süredir kitap okuyamıyorum merhabalar ben okumayı çok seven biriyim fakat çok uzun süredir çok istediğim halde kitap okuyamıyorum kitaba veya okuduğum bi yazıya konsantre olamıyorum buda çok rahatsız ediyor beni tekrar okuma alışkanlığımı kazanmak istiyorum bu konuda konsantrasyonumu arttırıcı telkinle varmı ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olurmusunuz çok teşekkür ederim.lütfen yardım edin. |
Cevap: uzun süredir kitap okuyamıyorum Bence azar azar başla bugün 1 yarın 1-2 sayfa derken umarım en kısa zamanda alışkanlığını kazanırsın geri. Bir de farklı okuma saatleri dene belki yorgun olduğunda isteksizleşiyorsun. Ya da konsantre olmana engel olan neyse onu bulup ona göre bir çözüm üretmelisin. Sevgiler... |
Cevap: uzun süredir kitap okuyamıyorum Okuma isteği ve heyecanına sahipken bunu kolaylıkla başarabilirsiniz. Beğendiğiniz konular hakkında fikir sahibi misin? bununla ilgili bi liste olustur ve arasından sana en çekici olanıyla başla. eger ki elinde bu konuyla ilgili kitap yoksa araştırma yapmanı önerebilirim bu senin isteğini bir kat daha arttıracaktır. Kendine en yakın buldugun kitabı seç ve başla. Bir diğer hususta kitaplar hakkında konusmayı seven arkadaşlarından kitap önerileri alman, motive olmana yardımcı olur. |
Cevap: uzun süredir kitap okuyamıyorum ben de içinde hikayeler olan kitaplar okumanı tavsiyee ederim,romanı bırakıyorsun ama deneme tarzlarını merak edip 2-3 sayfa ne de olsa diyerek başlıyorsun.. |
Cevap: uzun süredir kitap okuyamıyorum sevgili dotlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim ben çok kitap okuyan hatta bazen kitabı bitirmek için uykumdan bile feragat eden biriydim şimdi nasıl böyle oldum bilmiyorum ilgimi çeken ve okumak üzere aldığım çeşit çeşit kitaplarım var hatta okumam gereken ders notlarım.fakat okumaya konsantre olamıyorum çok çabuk sıkılıyor bunalıyorum okuduğumdanda bişey anlamıyorum bu durumda.bende ters giden bişey var buna çözüm arıyorum bu konuda telkin varmıdır acaba hangi telkini dinlemeliyim konsantrasyonumu arttırmak için bilen varsa lütfen bana söylesin teşekkürler. |
Cevap: uzun süredir kitap okuyamıyorum Selamlar Sizde sonradan olan bende hiç yoktu,Sıfır alışkanlık :S Bugün iki kitap hediye ettim kendime :) Ayrıca burada kitap öneren diğer arkadaşlarada teşekkür ederim. Dün yazınızı okudum. Okumam gerektiğini hissettim. Almak için gitmedim ama çekti sanırım beni öyle düşünüyorum Sizede teşekkür ederim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:28 PM. |