Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kişisel Gelişim Siteleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kisisel-gelisim-siteleri/)
-   -   İskân Nasıl Alınır (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kisisel-gelisim-siteleri/628262-iskan-nasil-alinir.html)

insaatburada 03-08-2021 12:27 PM

İskân Nasıl Alınır
 
İskân nasıl alınır sorusunun cevabı sıklıkla merak edilir. Ev alırken dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan biri oturma izninin olmasıdır. Oturma izni olan evler için iskân ruhsatı verilir. İskân belgesi aynı zamanda yapı kullanma belgesi olarak da kullanılır. Bu belge inşaatların eksiksiz bir şekilde tamamlanması halinde verilir.

İskân nasıl alınır sorusunun cevabı da budur. Yapı kullanma belgesi binaların daire sayısı, taşınmaz malın taban alanı, yapının inşaat alanı, binada yer alan toplam kat sayısı, binanın yüksekliği, birim maliyeti ve toplam inşaat maliyet gibi etkenler iskanın nasıl alınacağını ve belgeyi alma durumunu değiştirir. Yapı kullanım belgesi verilirken binanın teknik özelliklerine de dikkat edilir. Örnek vermek gerekirse binanın ısıtma sistemi, kullanılacak yakıt türü, su tesisatı durumu, kullanılacak ortak kullanım alanı, döşeme teknikleri ve duvar döşeme malzemeleri gibi etkenler bu konuda önemli faktörlerdir.

Kaynak: http://www.insaatburada.com.tr/iskan-nasil-alinir/


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:16 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.