Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kişisel Gelişim Siteleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kisisel-gelisim-siteleri/)
-   -   Başka siteden telkin aldım... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kisisel-gelisim-siteleri/623811-baska-siteden-telkin-aldim.html)

Mehmet1 05-12-2013 11:30 PM

Başka siteden telkin aldım...
 
sitenin ismini yada telkinleri yapan kişinin ismini vermem doğru olurmu bilmediğim için yazmak istemedim . Aldığım telkinler Alfa erkeği olun , ve Daha iddialı olun bu ikisini satınaldım BFT ile hazırlanmış alfa frekansıyla , oyüzden günde en az 1 kere 21 gün dinlenmesi ve 3 kere 21 günlük periyot(arada7 gün) uygulandıktan sonra tam olarak kalıcı etkili oluyomuş . Bence güvenli yapılan telkinler zaten yapan kişi ismiyle cismiyle 3 tane site kurmuş bir çok alanda uzman , Unesco onaylı sertifikaları filan var , ve bana en çok güven tarafıda kendi video çekip paylaşmış telkinler hakkında filan açıklama yapıyo . Aranızda bu BFT telkinlerinden alıp kullanan oldumu yorumlarınızı bekliyorum, umarım başka bi siteyle ilgili bilgi paylaşmam yanlış bi durum değildir.

sweeet 05-12-2013 11:43 PM

Cevap: Başka siteden telkin aldım...
 
Site adı veya linki vermeyerek doğru bir şey yapmışsınız. Diğer sitelerdeki telkinlerin güvenilirliği ile ilgili yorum yapamam buradaki telkinleri ilk başta çok temkinli ve güvenemeyerek dinlemiştim ama forumdaki yorumlar ve yaşadığım değişimler fikrimi değiştirmeme sebep oldu. Güvenilirlik çok önemli. Temkinli olmakta fayda var.

Sevgiler.

mehtap1606 06-12-2013 11:19 AM

Cevap: Başka siteden telkin aldım...
 
ben denedim başka sitelerden çok etkililerdi.fakat bıraktığımda dinlemey, etkisi anında geçmişti. buradakiilerin etkisi geçmiyor.bu nedenle burada kalıcıyım artık;)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:35 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.