Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kişisel Gelişim Siteleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kisisel-gelisim-siteleri/)
-   -   Düşünce Eğitim Platformu!!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kisisel-gelisim-siteleri/622171-dusunce-egitim-platformu.html)

UqUr 29-10-2012 06:35 PM

Düşünce Eğitim Platformu!!!
 
  • Düşüncelerinizin gücünün farkında mısınız?
  • Aklınıza gelen olumsuz ve rahatsız edici düşüncelerinize "Dur!" diyebiliyor, onların sizi ele geçirmelerine engel olabiliyor musunuz?
  • Bilinçaltı zihinle öğrenme tekniklerini uygulayabiliyor musunuz?
Düşünce Eğitim Platformu'nda pek çok farklı telkin ile farkındalık kazanırken, olumlu düşünmeyi de alışkanlık haline getirebilirsiniz. Hepsi ücretsiz paylaşım için hazırlanmış sürekli güncel ve kaliteli içeriğimizle, günlük hayatınızda yaşadığınız stres, korku, güvensizlik gibi pek çok sorununuzun üstesinden de rahatlıkla gelebilirsiniz.

BİZE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ßyKuS 29-10-2012 06:38 PM

Cevap: Düşünce Eğitim Platformu!!!
 
sayfanız güzelmiş etkilendim. :)

gülücan 01-11-2012 11:50 PM

Cevap: Düşünce Eğitim Platformu!!!
 
Gayet başarılı..Dahada geliştirisiniz sanırım..

UqUr 03-11-2012 07:35 PM

Cevap: Düşünce Eğitim Platformu!!!
 
Alıntı:

gülücan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 832780)
Gayet başarılı! Daha da geliştirirsiniz sanırım.

İstiyorum ki "olumlu düşünme alışkanlığı"nı toplumlumuzun geneline kazandırabilelim. "Düşünce eğitimi" okullarda bize öğretilmiyor. Anne ve babalarımız da bilmedikleri için bunu bize öğretmediler. Ancak tüm gerçeklerin önce zihinde başladığı görüşü günümüzde yaygınlaşarak kabul görüyor. Hepimiz iyi bir gelecek için hayatlarımızı değiştirmek istiyoruz. (Bu sitenin adı da hayatımdeğişti değil mi zaten?) Hayatımızı değiştirmenin en önemli yolu, düşüncelerimizi değiştirmekten geçiyor. Bunun için ücretsiz ve faydalı çalışmaların, tekniklerin, yazıların vs. olduğu bir platform oluşturdum ve geliştirmeye çalışıyorum. Çok değil sadece 1 sene öncesine kadar bilinçaltı çalışmalarına ilgi çok fazlaydı. Benim gözlemime göre bugün bu ilgi oldukça azaldı. Bunu ya herkesin kontrolsüz bir şekilde yazıp çizmesine, adım atmadan "İşe yaramıyor" diye eleştirmesine ya da konunun çok fazla ticaret aracı haline getirilmesine bağlıyorum. Hayatımdeğişti.com'u sevmemin nedeni, burada gerçekten çok samimi, çok sıcak ve bilgili insanların olması. Amacım burayı taklit etmek değil. Biz ne kadar bu tarz platformların sayısını arttırır ve geliştirsek, toplumumuzun da farkındalığının, düşünce yapısının o kadar gelişeceğine yürekten inanıyorum. İnsanlar üye olmuşlar, olmamışlar derdim bu değil gerçekten. 1 tek kişi bile bir şeyler okuyup faydalansa çok sevinirim.

FishTechEng 04-11-2012 02:18 AM

Cevap: Düşünce Eğitim Platformu!!!
 
İslamı hakkıyla tanıyanların düşünceleri değişir, dua edenin de hayatı değişir. İslam zaten özünde bizlere olumsuz düşünmeyi, karamsar ve ümitsiz olmayı yasakladığı için zaten İslamı hakkıyla yaşayan insanlar olumlu düşünmektedirler. Çeşitli telkinlerin, bilinçaltı yöntemlerinin, motivasyonların muhakkak ki bilinçaltına ve olumlu düşünmeye etkisi vardır. Dolaylı olarak olumlu düşünen insanın da hayatı önemli ölçüde değişir. Bu şekilde yöntemlerle bilinçaltını ikna edebiliriz ama zor olan bilinci ikna etmektir. Bilinci ikna etmeyi başarırsak zaten bilinçaltı ona uyum sağlayacaktır. Bilincimiz bilinçaltına uyum sağlamakta zorlanır ama bilinçaltımız bilincimize uyum sağlamakta zorlanmaz. Bu sebepten bu çeşitli bilinçaltı telkin yöntemleri bilincimizin açıkca kabullendiği islami kurallarla desteklenirse hayatınız değil herşeyiniz değişir. Sevgiler..

bariz 05-11-2012 03:19 PM

Cevap: Düşünce Eğitim Platformu!!!
 
Sevgili FishTechEng gerçekten çok güzel söylemişsin.İslam o kadar güzel bir şey ki ondan asla kopulmamalı..Tabii ki telkinlerde bir lütuf olarak kullanılabilir..Sağladığı faydalardan ötürü Allaha şükredilmelidir.Çekim yasasına ya da evrene değil :)Fakat para gibi bu telkinlerde kötü amaçlara hizmet edebilir.Reklamlarda vs. Allah bize her açıdan doğru yolu Kuran da bildirmiştir ..Kuranda hiç bir tıkanıklık yoktur psikolojik yada maddi manevi her açıdan insanı rahatsız eden..Bu arada sevgili uğur Uqur bu beyin dalgaları bende tuhaf şeyler yaşatıyo ayrıca siteniz çok gzzel ancak birçok telkine erişilemiyor..


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:22 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.