Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kişisel Gelişim Siteleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kisisel-gelisim-siteleri/)
-   -   üyeliğimi nasıl silebilirim? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kisisel-gelisim-siteleri/622140-uyeligimi-nasil-silebilirim.html)

blackstarr 23-10-2012 06:05 PM

üyeliğimi nasıl silebilirim?
 
üyeliğimi nasıl silebilirim?

blackstarr 23-10-2012 06:18 PM

Cevap: üyeliğimi nasıl silebilirim?
 
actionsmile

bumbada 23-10-2012 07:07 PM

Cevap: üyeliğimi nasıl silebilirim?
 
siteye girmezsin olur biter . silip napcan .

ßyKuS 23-10-2012 07:16 PM

Cevap: üyeliğimi nasıl silebilirim?
 
belki biraz ileriye gidicem ama haklıyım. Forumda yorumlarını okuduğum kadarıyla işde...

ne yapmayı düşünüyorsun blackstar. Hayatının geriye kalan yıllarını acı çekerek, üzüntü öfke pişmanlıkla mı geçirmek istiyorsun ?


Herkes üstüne üstüne geliyor ve kimse seni anlamıyorsa bunun sorumlusu sensin. Sorunlardan belki bunalmış olabilirsin. Şimdi hesabını sildirebilirsin ailene boyun eğebilirsin berbat bir hayat da sürebilirsin ama birşeyleri değiştirmezsen hep böyle kalmaya devam ediceksin.


Ailen seni anlamıyorsa korkaklık edip kabullenme derdini anlat onlar ağzına gelen her kelimeyi acımasızca sana söylüyorlarsa ve sen bu durumu kabulleniyorsan sorumlusu sensin. Herkes kendi hayatından sorumludur. Kendi adına kararlar almaya başlayabilirsin. Ailenin veya başkalarının senin adına karar almalarına izin verme

-Elya- 23-10-2012 08:30 PM

Cevap: üyeliğimi nasıl silebilirim?
 
Üyeliğini sildirmekte ki amacını anlayamadım ben.
Çok istiyorsan girmezsin, ama malesef bu sitedeki bilgilerden faydalanmış olmayacaksın. Faydalanmanı isterim ben. Yine de senin kararın, karışmak gibi olmasın.

blackstarr 25-10-2012 12:50 AM

Cevap: üyeliğimi nasıl silebilirim?
 
sevgili bykus ve diğer arkadaşlar teşekkür ederim hepinize.. evet bykus biraz ağır olmuş ama farkettim ne yapdığımı ve ne yapmam gerektiğini sonuçta anladım bu benim hayatım ve iyisiyle kötüsüyle benim kararlarım olması gerektiğini telkinlere devam ediyorum aşmam lazım bu sorunları...gerçekten bu çok iyi oldu gerçekler acıdır ama sorun tamda bende artık bu karmaşıklıktan kurtulmalıyım yoksa hayatım böyle geçecek ve ot gibi gelmiş .... gibi gitmiş olacağım :(

ßyKuS 25-10-2012 05:22 PM

Cevap: üyeliğimi nasıl silebilirim?
 
arada herkes yoldan çıkıp alakasız yollara sapabilir. Önemli olan hedefin doğrultusunda yoluna devam edebilmen. Ani kararlar verirsen bu seni yıpratır. Beni yıpratan şey ise iç konuşmalarım. Değişmeyi en az bende senin kadar istiyorum ama rahat davranıyorum bu konuda o kadar rahatım ki anlatamam smil56 Daha çok değişimimin önündeki engelleri bulmaya çalışıyorum. Bu arada Herkese iyi bayramlar :)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:13 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.