![]() |
ihtiyaç duyduklarım arkadaşlar bu konuyu acmamım sebebi şu ihtiyaç duydugumuz her şey bizden uzaklaşıyor eyer bir şeye ihtiyacımız varsa ona sahipmışız gibi düşünmek ve davranmak bakalım böyle davranınca neler olacak yaşadıklarımızı duygularımızı ve nasıl hissetmemiz gerektigini birbirimize burda anlatırsak sanırım isteklerimize arzularımıza daha kolay ulaşırız kolay gelsin hepimize |
Cevap: ihtiyaç duyduklarım şu ihtiyaç duydugumuz her şey bizden uzaklaşıyor ilk önce bence bu düşünceni değiştir :) hiçbirşeyin bizden uzaklaştığı yok :) herşey içinde gizli |
Cevap: ihtiyaç duyduklarım segili arkadaşım alice ben bu düşünce de degilim zaten cok şükür belki başlık yanlış oldu benim amacım burdaki paylaşımlarda arkadaşlar nerde yanlış yapıyoruz isteklerimize ulaşamıyoruz veya neden olmuyor diye sorular var benim amacım nasıl istememiz veya nasıl düşünmemiz gerektigi konusun da birbirimize yarsımcı olmak eyer bir şeyi istiyorsak ona sahipmişiz gibi düşünmek ve davranmak evrene vericeğimiz mesaj ihtiyaç degil varlık mesaji olmalı diye düşünüyorum sevgiyle kalkiss3 |
Cevap: ihtiyaç duyduklarım arkadaşlar kimse bir şey yazmamış bu konuyu açmamım sebebi aslında melda tunçel hanımın pırokramında konugunun söylediği bir sözdü evrenden torpilim var kitabının yazarı aykut oğut şöyle diyor unutmayın ve bu sözü cüzdanınıza aynanıza arabanıza çalışma masanıza yazın muhtaç olduğunuz hiç bir şeyi elde edemezsiniz çünki muhtaçlık duygusu sizi isteginizden uzaklaştırır eğer bir şeyi elde eymek istiyorsanız bu duyguyu unutun ve sahip olmayı istediğiniz her ne ise onu sahip olmuş gibi evrene meşaj yolayındüşünün sevgi para ev araba mutluluk bunlara zaten sahipmışız gibi davranmak ve mutlu olmak mutluluk enerjisi yaymak nasıl yapıcaz derseniz burdaki arkadaşlar eminim her kezin bir düşüncesi bir formülü veya bu sayede elde ettigi istekleri olmuştur bizimle paylaşırlarsa mutlu oluruz art56art56 |
Cevap: ihtiyaç duyduklarım Benim mesela yapmayı istediğim bir proje işyerim tarafından kabul edildi. Bu aşamaya gelinceye kadar kendimi projeyi almış gibi hissetmeye çalıştım ve başardım. Bir de yabancı dil öğrenme ve KPDS sınavını geçmemde işe yaradı, kendimi sınavı geçmiş, o belgeyi elime almış gibi hissetmeye gayret ettim ki yabancı dilim Fransızcaydı ve İngilizceyi ben nispeten geç bir yaşta öğrendim...Öğrenmenin sınırı ve yaşı yok aslında... |
Cevap: ihtiyaç duyduklarım [QUOTE=Berilce;797862]Benim mesela yapmayı istediğim bir proje işyerim tarafından kabul edildi. Bu aşamaya gelinceye kadar kendimi projeyi almış gibi hissetmeye çalıştım ve başardım. Bir de yabancı dil öğrenme ve KPDS sınavını geçmemde işe yaradı, kendimi sınavı geçmiş, o belgeyi elime almış gibi hissetmeye gayret ettim ki yabancı dilim Fransızcaydı ve İngilizceyi ben nispeten geç bir yaşta öğrendim...Öğrenmenin sınırı ve yaşı yok aslında...[/QUOTEberilce cok doğru öğrenmenin yaşı ve zamanı yok yeterkiher ne olursa olsun yürekten inanmak bence işin sırrı bu bende size başımdan gecen bir olayı anlatma ihtiyacı duydum bundan 13 sene önce cok sevdiğim bir teriyer köpeyim vardı bize yıllarca dostluk ettikten sonra ömrü son buldu tabi biz cok sevdigimiz köpeyimizi kaybedince deyim yerindeyse elinden cok sevdiği bir oyuncagı alınmış cocuk gibi ağlamaklı bir aile olduk cok üzüldük ve bir veteriner arkadaşımız bize tekrar bir köpek edinmemizi söyledi siz onun acısını ancak böyle unutursunuz dedi ve biz başladık aramaya tabi o zaman intenet felan bu kadar yaygın degil gitmedigim barınak kalmadı eş dost herkez seferber bende şöyle birşet istiyorum yalnız sıfır numara teriyer ya siyah yada beyaz olacak tabi duyanlar bana bir hayli öfkeleniyor nerden bulucan oldu marangoza ısmarlıyalım bir sürü söz işittim bu arada ve bir tane koruyucu aileden teriyer cinsi köpek aldım ve köpek daha eve geldiği gibi sokak kapısı aralıgından kaçtı neyse yakaladık eve getirdik 15 20 gün sonra tamamen kaçtı gitti ve biz yine bir üzüntü o gece oğluma dedimki üzülme bak göreceksin o kadar tatlı bir köpeyimiz olucakki bütün üzüntümüz son bulacak ya siyah ya beyaz olucak parayla almayı düşündüm oda olmadı ve aradan cok geçmede birgün sent pazarına gittik ve arabaya eşyaları koyup hareket edicektikki o ne karşıdan bir şey geliyo allahım o kadar tatlı ve o kadar güzel anlatamam beyaz tüyler kıvırcık sıfır numara önümüzden gecerken sahibiyle birlikte ya sen ne güzel birşeysin dedim tabi onlarda tepki sıfır oğluma dedimki işte böyle birşey alıcaz kadıncaz bana döndü ve istiyorsanız size verebilirim dedi nasıl yani inamadım her halde benim köpeyini beyenmeme kızdı dedim cıittimisiniz dedim evet kelimesi ni duydum ve derin bir sevinç bende ve o güzel kızla yılardır birlikte yaşıyoruz evimizin neşesi demem şu ki bir şeyi elde edicemize yürekten tüm içtenliğimizle inanırsak oluyorrrrrrrrart56art56 |
Cevap: ihtiyaç duyduklarım Birde ben ne zamandır şöyle düşünüyroum bilmem katılırmısınız? hani mesela bişey istiyoruz ama ne yardan geçiyoruz ne serden yani bazen kuruyo olabiliriz ben ......ya saahip olsam falan ne der, şimdi şunlar şunları yapmak zorunda kalırım vs vs gibi düşüncelerde engel oluyodur bence tamamen herşeyi göze alarak ve sahipmişiz gibi yaparak istemeliyiz inanç tabi en büyük faktör ayrıca tabi en ufak bir şüpheyede yer vermemek lazım hatta eft ya da benzeri yöntemlerle önce o dileğe dair kötü düşüncelerdende arınırsak tam süper olur bence.... |
Cevap: ihtiyaç duyduklarım canım arkadaşım hause bir dilege yogunlaştıgımız zaman şunu da demeliyiz eyer olursa harika hata olursa degil oldu gözüyle bakmalıyız ha olmazsa ne yaparız o zaman da hayatımıza alternatıf olarak hayatımızın aslında böylede güzel ve şükredecek bir cok şeyimizin oldugunu düşünüp devam kararı vemeliyiz yani cok ta ihtiyacımız yokmuş gibi eger ihtiyat ve muhtaçlık duygusu beslersek bingo istemekle ve dilemekle zamn gecer benim düşüncem bu yöndekahvesmiley |
Cevap: ihtiyaç duyduklarım Alıntı:
|
Cevap: ihtiyaç duyduklarım sevgili hause ben bundan 2 sene öncesine kadar kişisel gelişimden bi haberdim bircok kitap okudum bu konuda hatta öyleki yakın gözlüğü kullanmak zorunda kaldım şimdi nasıl dersen onuda düşünce güçümle aştığıma inanıyorum ve gözlerim nerdeyse normale döndü gözlük kullanmıyorum hep bu düşünce gücü konusun da bir ışık aradım işte bu diyebilecegim ve o ışığı yakaladıgımı düşünüyorum muhtaç olmamak hiç bir konuda bu enerjiyi eyer tutturabilirsek harika şeyler yaşayacamıza eminim benim gözlük ihtiyacım olmadıgını düşünmem gibi ne dersiny789 |
Cevap: ihtiyaç duyduklarım nlg sen süpersin ya aşmışsınnnn :)))) gözlüğü düşünce gücünle atman bence süperrr :)) bende bunu 20 yaş ve üzeri boy uzatmada da paylaşayım hatta bence sen yaz inancın gücüyle bilinçaltı zihnimizin iyileştirici ve vücudumuza hükmedici gücünü herkes anlasın istiyorum :)))) ben daha önce buna benzer bi konu açmıştım acaba hergün düzenli olumlama ve imgeleme yapmak mı yoksa bi defa ama çok kuvvetli bi inançla seçim yapıp ben zaten .....ya sahibim diyip bidaha bu konuyu hiç düşünmemekmi? bende hala ara ara buna kafa yoruyorum :)))) |
Cevap: ihtiyaç duyduklarım 2 türülü olabilir ya umursamıyor gibi görüneceksin oda inadına sana doğru gelecek. Ya da çok çalışacak uğraşacaksın o konuda tüm benlğinle yaşayacaksın öle sana gelecek.Durumdan duruma değişebilir aslında :D:D |
|
min olun hayatımızda bir cok işaret alıyoruz ışıklar yanıyor önemli olan o ışıgı görmek ve hıssetmek O0 |
Cevap: ihtiyaç duyduklarım [quote=nlg;797874] Alıntı:
|
Cevap: ihtiyaç duyduklarım [COLOR="Blue"]canım berilce cok haklısın hayatta öyle şeyler yaşıyoruz ki ben artık bunlara tesadüf demiyorum işaret diyorum cünki bize cok güzel ve net olarak geliyor benim kızımı buldugum gün buldugum diyorum cünki sahibi onu o gün sokaga terk etmiş bunu da paylaşmak istemiştim fakat yazım uzun olur okuyanlar sıkılır diye düşündüm işte senin yazın yine bir işaret kızımı eski sahibi semt pazarına götürmüş ve birileri cocuklar bulur diye bırakmış canım benım üç saat orada beklemiş dükkanın önünde ayrılmamış sonra evde tekrar ne oldu gideyim bakayım duruyorsa alırım demış dönüşte evet benimle karşılaşmaları ve benim bunlar neden bu kadar asıkyüzlü diye içimden geçirmem sebeb kızım o gün cok kötü bir gün geçirmiş oysa sebebine gelince ona mama alamıcak durumda olmalarıydı ve kızım sadece tavukla beslenen bir kız ve size şünu söyleyim burası cok enteresan bizim evdede tavuktan bol hiç birşey yoktu baba 50 kadar tavuk besliyor oğlum pılasıyer olarak büyük bir tavuk fırmasın da calışıyor yanı istemediği kadar mama var kızıma hala anlatırım ona seni nasıl buldum kızım diye can kulağıyla dinle ve şımarır allaha şükürler olsun ki bana bu sevgiyi yaşattıgı için hayattımızda hıç bir şey tesadüf degil sadece görebilmeyi secelim |
Cevap: ihtiyaç duyduklarım ben kediden korkarım ama kedilere yapılşan işkenceyede çokkızarımm... ve sizin yaptığınızz bu iyilik için çok sevindimm tavukk sevip tavuk yiyen yeşill gözlüü kara kedinzz çok şanslıııı :) |
|
Cevap: ihtiyaç duyduklarım [QUOTE=Berilce;797951] Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:21 PM. |