![]() |
Lucid Ruya Forumu Lucid Ruya Görmenizde Size Yardımı Dokunacak Güzel Bir Forum Lucid Rüya Forumu Nette Bulamazsınız Arama Motorlarında Kayıtlı Degil Ama İçerikleri Güzel Ve Hergün Bir Yenisi Ekleniyor ;) |
Cevap: Lucid Ruya Forumu benim geçmişte rüyada olduğumu anladığım olmuştu. Ama rüyada olduğumu anladığım anda rüya bitiyor ve uyanıyordum... |
Cevap: Lucid Ruya Forumu o olayı yaşıyan birçok arkadaş var bende anlıyınca biri beni uyandırmıyana kadar uyanmıyorum |
Cevap: Lucid Ruya Forumu Lucid rüya ne demek ? |
Cevap: Lucid Ruya Forumu rüya esnasında rüyada olduğunu anlamak. ve rüyayı bilinçli olarak yönlendirmek. |
Cevap: Lucid Ruya Forumu Peki bunu yapabilmenin önemi nedir? |
Cevap: Lucid Ruya Forumu bu sitede hayatımdeğişti.com'un yaptığı telkinlerin aynısı var.bence çakmasıdır.bütün açıklamar bile aynı. |
Cevap: Lucid Ruya Forumu lusid rüyada olduğumu anladığm zmn hemen uçmayı deniyorum ve oluyor süzülüyorum odadan odaya sevinclisevincli birde yöntem okumuştum araştrrken bi yerde çok susayarak yat ve 1 bardak suyu mutfğa koy uykunda o bardağa ulaştığında rüyada olduğunu anlıyorsun ve tebrikler lusid desin fakat korktum bn nedense koyamadım bardağı bi türlüy789 teşekkürler çok gzl bir paylaşım956k |
Cevap: Lucid Ruya Forumu şu susama olayını hiç beceremedim saten nasıl susıyacamki ben |
Cevap: Lucid Ruya Forumu Alıntı:
susuzluktan uyuyablrsen harika bn susuz yattım susuz kalktım..rüya felanda göremedim ona yanıyorum bardağı koymamıştım belkide ondany789 |
Cevap: Lucid Ruya Forumu teşekkürler.ben hep lucid rüya yaşıyorum ama fazla kontrol edemiyorum |
Cevap: Lucid Ruya Forumu Bunun çok kolay bir yolu var Adres: http://ruyamakinesi.ace.st |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:38 AM. |