Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kişisel Gelişim Siteleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kisisel-gelisim-siteleri/)
-   -   Destek Olur musunuz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kisisel-gelisim-siteleri/599725-destek-olur-musunuz.html)

Merto 07-05-2010 01:48 PM

Cevap: Destek Olur musunuz?

Yaşamın her gününün özel olduğuna ve yaşayan her forma aynı özeni göstermek gerektiğine inanırım.
Özel günleri seven ve kutlamaları yapan kişilerede saygım olmakla birlikte, bu günlerin ticari yada duygusal olarak kullanılmasınıda onaylamıyorum kendi adıma.

Ruhsal açıdan baktığımızda herşey bize bir şeyleri farkettirmek için olageliyor, bu farkındalığı yaratmaya çalışan arkadaşımızında içinden gele sese kulak vermesinde ve eyleme geçmesinde hayırlı bir neden vardır elbette...

Üye olup tanıtımına katkıda bulunmak isterim... Sevgiyle.

maviinci 07-05-2010 09:19 PM

Tüm tanıdıklarımı davet ettim :) Teşekkürler =)

blue jaloon 20-06-2010 06:44 PM

Alıntı:

güneş1304 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 732964)
Arkadaşlar bu konunun yerini burası olduğundan pek emin değilim4897
Facebook da,naçizane bir grup kurdum Özel Günler Kime Özel? | Facebook
"Tüketimi körüklemek için bizlere aşılanan Anneler Günü, Babalar Günü gibi sahte coşkulara kapılarak,, pekçok öksüzü, yetimi ve çocuk sahibi olamayanları günlerce incittiğimizin farkında mısınız?
Toplumumuzda bu duyarlılığı oluşturalım,, lütfen arkadaşlarınızı davet edin,siz de bir katkıda bulunun,,şimdiden teşekkürler hepinize :-) "
açıklamasıyla kurulan grubumuz sevinirken, kutlama yaparken,hatta kazanırken bile diğerlerini incitmeme bilincini yaymayı amaçlıyor.
Forumumuzun sevgi dolu üyelerini bu gruba üye olarak bu bilinci yaymaya davet ediyorum,desteklerinizi bekiyorum, SEVGİLERİMLE...actionsmileactionsmileactionsmile

ne kadar ince bir düsünce mükemmel..

gulumser 20-06-2010 10:34 PM

iyi düşünmüşsünüz,teşekkürler..

Nefti_ 23-06-2010 11:33 AM

Asıl biz size teşekkür ederiz böyle bir konuyu paylaştığınız için.Özel günlerde hediye almadım, kendi çapımda protesto ettim her zaman.Gitgide tüketim toplumu oluyoruz.Batının adetlerini kendi gelenklerimizmiş gibi benimsemeye karşıyım.Ve evet bu konularda hassasiyeti olanlara bir darbede bizler vuruyoruz.Bir çoğumuz farkında değiliz malesef(ben dahil).Ama kendi adıma herkeze karşı empati kurdum ama bu konuda böyle düşünemedim.Özür diliyorum.

bigokyanus 01-07-2010 05:42 PM

Alıntı:

Belgin ∞ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733861)
Çok ince düşünceli bir paylaşım olmuş :)

Ben de yanınızdayım. Çocukluğumda arkadaşlarım Babalar Günü'nü kutlarken ne kadar üzülüp ağladığımı hatırladım birden.

Bir şeyi kutlarken bile düşünmek gerek evet.

Çok üzüldüm birden ... Acını paylaşıyorum...( sarılan ikon :) )

AZARRATH 07-07-2010 11:33 PM

Hediye vermeyi severim, çarşıda pazarda gezerken gözüme birşey takılır aa bunu A arkadaşım sever, bak bu da B arkadaşımın tam tarzıymış der alırım, cicili bicili paketler yapar, veririm.. Hiç bir zaman doğumgünlerinde hediye almamışımdır, bir mesaj çekerim o da varya zorla yani bıdı bıdı yapmasınlar diye.. Yani ben böyle şeyleri sevmiyorum bir kalıba sokuluyormuşum, birşey yapmaya zorlanıyormuşum gibi gelir...Bugün anneler günü kapitalist amca der ki "olmaz annen darılır git ona hediye al, gönlünü al" yok yaaa...:P Doğumgünlerini bile unuturum(önem vermedğim için :)) ama zor zamanlarında onları yanlız bırakmamaya, elimdne geleni yapmaya çalışırım...

Arkadaşım grubu ne kadar zarif ve düşünceli bir hareket. Birgün depremde tüm ailesini kaybetmiş bir kızla tanıştıktan sonra ben de bu boyutuyla bakmaya başladım.. Bir yerde güle oynaya kutlayanlar varken başka yerlerde geceleri gizli gizli ağlayan insanlar var(mış)... :( Face grubunuza tam destek veriyorum...

FeedBacQ 02-09-2010 04:31 AM

Helal olsun diyorum tam destek....

scouter 14-09-2010 12:54 AM

Alıntı:

Belgin ∞ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733861)
Çok ince düşünceli bir paylaşım olmuş :)

Ben de yanınızdayım. Çocukluğumda arkadaşlarım Babalar Günü'nü kutlarken ne kadar üzülüp ağladığımı hatırladım birden.

Bir şeyi kutlarken bile düşünmek gerek evet.

Sevgili Belgin;

Benim annem de kardeşimin eşi de babalarını 7 yaşındayken kaybetmişler. hep aynı şeyi söyler. Babalar Günü ve Bayram Sabahlarının ne kadar zor geçtiğini bilirim onlar için. Bu nedenle seni çok iyi anlıyorum.

Sevgiyle kal...O0

belkız 14-09-2010 11:15 AM

Alıntı:

scouter Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768261)
Sevgili Belgin;

Benim annem de kardeşimin eşi de babalarını 7 yaşındayken kaybetmişler. hep aynı şeyi söyler. Babalar Günü ve Bayram Sabahlarının ne kadar zor geçtiğini bilirim onlar için. Bu nedenle seni çok iyi anlıyorum.

Sevgiyle kal...O0

babalar günü ve bayram sabahları gerçekten çok zor geçiyor...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:53 AM.