![]() |
Ynt: Kilo Verme Güven Telkin İçeriği şamanım şimdi gördüm ne güzel olmuş mesaj harikasın..galiba resim eklemeyi öğrensem iyi olacak..bayıldım..çok teşekkür ederim.. kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Kilo Verme Güven Telkin İçeriği [color=teal][i][b]rica ederim hayal ablacım sen ne zaman istersen öğretiriz resim işini kolay o canım benim... öğrenen kadar sen söyle ben yaparım canım sen ki bu güne bu gün bilgisayar kurdu olan bir evlat yetiştirmiş anasın... 2 resim eklemeyimi halletmicen canım ablam... kiss3 ******************* silviya cım telkinlerin amacı doğru alışkanlıkları kazabilmemiz ve devamlılığını sağlayabilmemiz içindir... doğru ve sağlıklı alışkanlıkları elde ettiğimizde telkinleri dinlemeyi bırakabiliriz zaten... tıpkı bir çocuğa yürümeyi öğretirken ders vermek gibi.. emin olduktan sonra artık bebişin derse ve desteğe ihtiyacı olmaz... telkin içeriğimizi okursanız eğer.. zayıfla eri bit sakın ha yeme falan demiyo... doğru ve gerektiği kadar beslenmemiz gerektiğinden bunun için yeni alışkanlık sistemi oluşturmamız gerektiğinden bahsetmekte... düzgün beslendiğimizde kilo almayacağımız gibi fazla olanlarından kurtulamamızda gayet kolay hale gelecektir... sevgiler... actionsmile |
Ynt: Kilo Verme Güven Telkin İçeriği Alıntı:
|
Ynt: Kilo Verme Güven Telkin İçeriği silviyacığım pozitifliğin yansıyor zaten...hepimizin özünde var bu güzellik..çok şükür...ben yine kendimden bahsedeyim..dudak bükerek geldiğim bu sitede..önce tırnaklarımı tamamen açık tuttum..sonra yaaa buradakiler iyi galiba diye biraz içeri çektim ...zaman içerisinde tırnaklarıma ihtiyacım olmadığını gördüm...ve o zamandan beri daima pozitif enerjimi özgürce yansıttım.burada..arkadaşlar her yaraya merhem olan ilaç gibiler....aynı şeyi..seninde yapacağına eminim..senin tırnaklarını algılamadık..enerjin bana son derece yumuşak ve pozitif geldi..yanılmam beeeen..burada tevellütü en eski olan benim..hatta anneanneyim...anlarım güzellikleri antenlerim hassastır..bu kadar övünmek yeter ..kusura bakma...yıllardır bastırdıklarımın patlamasını yaşıyorum..bir iki güne kadar durulurum.. |
|
Ynt: Kilo Verme Güven Telkin İçeriği http://hayatimdegisti.com/forum/onyargi-t2851.0.html girlhaha burada önyargı ile ilgili bir yazı var umarım daha önce okumamışsındır... ufak testi bir yap bakalım... önyargılı mısın değil misin öğrenelim... khkh56 söz var ama okumadıysan daha önceden kopya çekmek yok silviya ark5 |
|
Ynt: Kilo Verme Güven Telkin İçeriği üzgünüm testi yapamadım!çünki ben bunu daha önce başka biyerde okumuştum ozaman verdiğim cevabı ise hatırlamıyorum.varsa başka bilmediğim bişey deneyebilrim ama :) |
|
Ynt: Kilo Verme Güven Telkin İçeriği testı bende yapamadım kızlarr ama yarın ilk iş denıyecegım bende duymustum hatta vaktı zmanında yapmıştım ama hatırlamıyorum yaa |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 AM. |