Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kilo Verme(Güven) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-vermeguven/)
-   -   Kilo Verme Güven Telkin İçeriği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-vermeguven/1018-kilo-verme-guven-telkin-icerigi.html)

hayalayaz 21-11-2007 07:57 PM

Ynt: Kilo Verme Güven Telkin İçeriği

şamanım şimdi gördüm ne güzel olmuş mesaj harikasın..galiba resim eklemeyi öğrensem iyi olacak..bayıldım..çok teşekkür ederim.. kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

shamanic 21-11-2007 08:26 PM

[color=teal][i][b]rica ederim hayal ablacım sen ne zaman istersen öğretiriz resim işini kolay o canım benim... öğrenen kadar sen söyle ben yaparım canım
sen ki bu güne bu gün bilgisayar kurdu olan bir evlat yetiştirmiş anasın... 2 resim eklemeyimi halletmicen canım ablam... kiss3

silviya cım telkinlerin amacı doğru alışkanlıkları kazabilmemiz ve devamlılığını sağlayabilmemiz içindir...
doğru ve sağlıklı alışkanlıkları elde ettiğimizde telkinleri dinlemeyi bırakabiliriz zaten...
tıpkı bir çocuğa yürümeyi öğretirken ders vermek gibi.. emin olduktan sonra artık bebişin derse ve desteğe ihtiyacı olmaz...

telkin içeriğimizi okursanız eğer.. zayıfla eri bit sakın ha yeme falan demiyo...
doğru ve gerektiği kadar beslenmemiz gerektiğinden bunun için yeni alışkanlık sistemi oluşturmamız gerektiğinden bahsetmekte...

düzgün beslendiğimizde kilo almayacağımız gibi fazla olanlarından kurtulamamızda gayet kolay hale gelecektir...

sevgiler... actionsmile

silviya 21-11-2007 10:21 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
[color=teal][i][b]rica ederim hayal ablacım sen ne zaman istersen öğretiriz resim işini kolay o canım benim... öğrenen kadar sen söyle ben yaparım canım
sen ki bu güne bu gün bilgisayar kurdu olan bir evlat yetiştirmiş anasın... 2 resim eklemeyimi halletmicen canım ablam... kiss3

silviya cım telkinlerin amacı doğru alışkanlıkları kazabilmemiz ve devamlılığını sağlayabilmemiz içindir...
doğru ve sağlıklı alışkanlıkları elde ettiğimizde telkinleri dinlemeyi bırakabiliriz zaten...
tıpkı bir çocuğa yürümeyi öğretirken ders vermek gibi.. emin olduktan sonra artık bebişin derse ve desteğe ihtiyacı olmaz...

telkin içeriğimizi okursanız eğer.. zayıfla eri bit sakın ha yeme falan demiyo...
doğru ve gerektiği kadar beslenmemiz gerektiğinden bunun için yeni alışkanlık sistemi oluşturmamız gerektiğinden bahsetmekte...

düzgün beslendiğimizde kilo almayacağımız gibi fazla olanlarından kurtulamamızda gayet kolay hale gelecektir...

sevgiler... actionsmile

cevap için teşekkürler burda daha çok yeni olduğumdan ve henüz yorumları okuma fırsatı tam bulamadığımdan kaygılanmakta haklı olduğumu düşünüyorum ama sizler bazı şeyleri denemiş yaşamış olarak tecürbelisiniz ve bizleri aydınlatıyosunuz.bende pozitif olmaya geldim aranıza...sevgiler...

hayalayaz 21-11-2007 11:13 PM

silviyacığım
pozitifliğin yansıyor zaten...hepimizin özünde var bu güzellik..çok şükür...ben yine kendimden bahsedeyim..dudak bükerek geldiğim bu sitede..önce tırnaklarımı tamamen açık tuttum..sonra yaaa buradakiler iyi galiba diye biraz içeri çektim ...zaman içerisinde tırnaklarıma ihtiyacım olmadığını gördüm...ve o zamandan beri daima pozitif enerjimi özgürce yansıttım.burada..arkadaşlar her yaraya merhem olan ilaç gibiler....aynı şeyi..seninde yapacağına eminim..senin tırnaklarını algılamadık..enerjin bana son derece yumuşak ve pozitif geldi..yanılmam beeeen..burada tevellütü en eski olan benim..hatta anneanneyim...anlarım güzellikleri antenlerim hassastır..bu kadar övünmek yeter ..kusura bakma...yıllardır bastırdıklarımın patlamasını yaşıyorum..bir iki güne kadar durulurum..

silviya 21-11-2007 11:41 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
silviyacığım
pozitifliğin yansıyor zaten...hepimizin özünde var bu güzellik..çok şükür...ben yine kendimden bahsedeyim..dudak bükerek geldiğim bu sitede..önce tırnaklarımı tamamen açık tuttum..sonra yaaa buradakiler iyi galiba diye biraz içeri çektim ...zaman içerisinde tırnaklarıma ihtiyacım olmadığını gördüm...ve o zamandan beri daima pozitif enerjimi özgürce yansıttım.burada..arkadaşlar her yaraya merhem olan ilaç gibiler....aynı şeyi..seninde yapacağına eminim..senin tırnaklarını algılamadık..enerjin bana son derece yumuşak ve pozitif geldi..yanılmam beeeen..burada tevellütü en eski olan benim..hatta anneanneyim...anlarım güzellikleri antenlerim hassastır..bu kadar övünmek yeter ..kusura bakma...yıllardır bastırdıklarımın patlamasını yaşıyorum..bir iki güne kadar durulurum..

çok tatlısın ya :) sanırm burayı sevicem 6-7 yıllık internet hayatımda bu yıl ağustos ayında bir forumla tanıştım ve oranın müdavimi oldum orasının benim hayatımdaki yeri ayrı çünki bende çok şey değiştirdi ve bana çok şey kattı sanırım buranında müdavimi olucam.bu sanal alemde sıcak şeylerle karşılaşmak insanı mutlu ediyo.senin farkına vardığın gibi önyargıyla gelmedim buraya zaten pek önyargılı biri dilimdir ve kendim geldiğim gibi arkada buraya sürükleyeceklerimde var şimdiden 3 kişi geldik bile :)

shamanic 22-11-2007 11:47 AM

http://hayatimdegisti.com/forum/onyargi-t2851.0.html girlhaha

burada önyargı ile ilgili bir yazı var umarım daha önce okumamışsındır...
ufak testi bir yap bakalım... önyargılı mısın değil misin öğrenelim... khkh56
söz var ama okumadıysan daha önceden kopya çekmek yok silviya ark5

silviya 22-11-2007 05:35 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
http://hayatimdegisti.com/forum/onyargi-t2851.0.html girlhaha

burada önyargı ile ilgili bir yazı var umarım daha önce okumamışsındır...
ufak testi bir yap bakalım... önyargılı mısın değil misin öğrenelim... khkh56
söz var ama okumadıysan daha önceden kopya çekmek yok silviya ark5

söz canım okumadım linki açtım şimdi!birazdan bakıcam.bugün sitede dolaşma vaktım omadı umarım testin sonucu beni utandırmaz :)

silviya 22-11-2007 06:12 PM

üzgünüm testi yapamadım!çünki ben bunu daha önce başka biyerde okumuştum ozaman verdiğim cevabı ise hatırlamıyorum.varsa başka bilmediğim bişey deneyebilrim ama :)

zehirli_yosun 22-11-2007 06:17 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
silviya, ysmdmr hoşgeldiniz..
sevgili zehirli_yosun benimki sadece bir öneriydi..negatif olduğun yönünde bir önyargı değil..özünde pozitiflik olmasa zaten burda olmazdın..diye düşünüyordum hala aynı fikirdeyim..hayatım değişti sitesi pozitif insanların, veya pozitif yönlerini açığa çıkarmak isteyen insanların buluştuğu bir yer.. yanlış anlaşıldıysam özüüüüür ve bir kiss3..

tşk hayalayazcım yanlış anlamadım canım özür dilemene gerek yok sevgiler mlk34

ysmndmr 22-11-2007 10:57 PM

testı bende yapamadım kızlarr ama yarın ilk iş denıyecegım bende duymustum hatta vaktı zmanında yapmıştım ama hatırlamıyorum yaa

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 AM.