Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kilo Verme (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-verme/)
-   -   EFT ile Fazla Kilolardan Kurtulma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-verme/623286-eft-ile-fazla-kilolardan-kurtulma.html)

dnztskn 23-08-2013 03:40 PM

EFT ile Fazla Kilolardan Kurtulma
 
"Küçük kız birazcık ilgi ve sevgi görmek için annesinin eteğini çekiştirip durmaktadır. Kendi annesini henüz kaybetmiş olan anne , kızıyla ilgilenecek gücü kendinde bulamaz ve oyalansın diye ısrarla ilgi isteyen kıza şeker , çikolata verip durur.

Küçük kız büyür ve ne zaman ilgi sevgi gibi ihtiyaçları karşılanmayacak olsa , tatlıya çikolataya saldıran bir kadın olur.

Siz de bu kadın gibi yemek yemeyi kaygı, stres, can sıkıntısı, gelecek kaygısı, ilgi, sevgi ihtiyacı gibi baş edemediğiniz ya da tatmin edilmeyen duygularınızı yatıştırmak , bastırmak için kullanıyorsanız dünyanın hiçbir diyeti sorununuzu kalıcı olarak çözemeyecektir.Diyetlerle kilo verseniz bile bir süre sonra yeniden alırsınız.

En kötüsü de böyle defalarca kilo alıp verdikten sonra umutsuzluğa kapılıp iradesiz olduğunuzu düşünmeniz ve zamanla özsaygınızı yitirmeye başlamanızdır.Aslında kilo daha derinlerdeki başka bir sorunun kendini gösterme biçimidir.

EFT ile öncelikle kilo almaya yol açan bilinçaltı faktörler , yeme ihtiyacını tetikleyen duygular gün ışığına çıkarılarak temizlenir. Böylece hem kilo verirsiniz hem de bu vesileyle kilo almaya yol açan sorunu yani 'asıl sorunu' çözmüş olursunuz."


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.