Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Keşfettiğiniz Diğer Etkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/)
-   -   Çok İlginç (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/7123-cok-ilginc.html)

hadiya 22-05-2008 03:56 PM

Ynt: Çok İlginç

bu arada erteleme olayı sadece odamın dağınıklığında hemen etkisini gösterdi Acaba annemin şu odanı topla yoksa seni evden kovarım... tehtidi etkisi olmuş olabilir mi? smil56

Not: Mahallede bir çocuk var hep içimden gidip dövesim gelirdi ha bire ertelerdim acaba daha fazla ertelemesem mi ki hazır telkinide dinliyorum smil56

hadiya 22-05-2008 03:58 PM

yok ben asla çıkartmam önceden günde 4 saat dinlerdim ama şimdi 45 dk indirdim ama yinede çıkartmam çünkü çok geç kalkıyorum diğerlerini dinlerken ...

burcu-tkn8 22-05-2008 04:08 PM

merhaba ..öncelikle rüya kısmı gerçekten benide tedirgin etti ...gerçekleşen rüyalar kişiye ister istemnez sorumluluk yükler ve aslında sen ne yaprsan yap olacak olan gene olur..sende belki böyle düşünerek rahatlatabılırsın kendini.buarada bana da telkinler çok erken denılebılecek bir zamnda etki gösterdi.3.günden sonra bende ruhsal açıdan bir mutluluk hali hissetim daha derli toplu olma ve sabah dinç uyanma..vs.gibi. ama suçluluğu listemden çıkartp 4gün sonra tekrar eklediğimde ve aralarda ekleyip çıkardığımda şöyle bir etkiylede karşılaştım.şuçluluğu dinlediğim günün ertesi günü üst bacak kaslarım agrıyor..tam olarak ağrı kelimesi yanlış olabilir.hani hamlık hissi vardır uzun süre spor yapmazsanız sonra yaptıgınızın ertesi günü hamlamışsınızdır ve adalelerınızı hısseder ve gergın hıssdersınız.ben suclulugu listeme koydugum gunun ertesı bu bacak kasılmalarını yaşıyorum..buda bana çok ilginç gelmişti..yeni dinleyenler geldikçe kişiye göre etilerini yeniden keşfediyoruz.size etkiside ilginç..

hadiya 22-05-2008 04:18 PM

Evet burcu haklısın hani her ne kadar x vs.. tek bir telkini herkes dinlesede belki düşüncelerimiz farklı olduğu için doğal olarak beyin kendisi için hangisi öncelikli ise onu sıraya koyuyor olabilir mi ki ? blook portal doktoruna ve buradaki forum yöneticilerininde fikrini almak isterdim ..... ama dünya tıp birliği bir araya gelse ve dese ki bu telkinlerin hiç bir faydası yok tam bir saçmalık deseler umrumda değil ben kendimde değişimi azıcıkta olsa yavaş yavaş hissediyorum benim için önemli olanda bu herkesin düşüncesine saygılıyız değilmi ? Kendisi gibi düşünmeyenlerin düşüncel ve uğraşları ile alay edenler dışında tabi ? Paylaşımın için saol hoşçakal hismiley

shamanic 26-05-2008 06:41 PM

merhabalar biraz geç oldu ama yeni okudum yazdıklarınızı.. utananadam

yeryüzünde kaç milyar insan varsa telkinlerin etkileri konusunda da okadar farklı yorumlar ortaya çıkar..
her birimziin bilinçaltı bileşeni farklıdır çünkü..

hatta aynı ailede yetişen ikiz kardeşlerin bile hiç ayrılmadıklarını varsayarsak onlarda telkinleri dinlediklerinde
yorumları farklı olacaktır..

her birimizin yaşadığımız olaylar karşısında çıkardığımız sonuçlar farklıdır çünkü..

a kişisi b kişisini ve c kişisini dolandırırsa;
b kişisi bu olayda en çok güven problemi yaşarken..

c kişisi bundan dolayı suçluluk duyabilir..

buna enerji beneni üzerinden bakarsak yaşadığımız her olay bilinçaltıyla bağlantılı olarak vücudumuzda da bir yerlere etki eder..
mutlulukların yada üzüntülerin ifade edilememesi sonucu enerji bedenimiz üzerinde blokajlar oluşur..

telkinler ile bilinçaltındaki ana blokajlar açılmaya başladıkça konuyla ilgili tüm enerji bedeninde bir akım başlar..
bedenin hangi noktası en çok bu enerjinin geçişine izin vermekte zorlanmakataysa o noktalada baskı hissederiz..

genel olarak çok hassas olduğumuz baş.. mide karın bölgelerinde ki sıkışmalarla ilgili olarak bilgi almaktayız..
ama kendimizi yeterince dinleyebilecek olduğumuzda ve enerjiyi hissedebilir olduğumuzda eklemlerimizde kaslarımızda da
benzer durumları yaşayarak farkında olabiliriz..

serkan senin sorularına gelince;

ertelem ilgili olarak çok fazla biriktirdiklerin olabilir.. bunlardan kaçış için uykuyu tercih ediyor olabilirsin.. uykulusmile
çünkü uyuyakalırsan yapamadıkların yetiştiremediklerin için kendini suçlu hissetmezsin.. wave

ama suçluluk telkini işin içine katınca bu sefer kendini suçlu hissetmemek.. ertelediklerini de yapmak adına..
daha erken kalkarak hayatını daha çabuk düzene sokma çabası içinde olabilirsin..

rüyana gelince;
ben rüyalara ve rehberliklerine inanırım..

görmüş olduğun rüyada haberci bir rüya..
bunun sorumluluğuna seni hazırlamak için basit haberlerle sana gösteriliyor olabilir.
vereceğin tepkilerle ya bu noktada kalır ya da daha ileriye taşınır..

her birimizin bu özelliği vardır..
sadece kendimizi dinlemekten o kadar uzağızdır ve dış seslerle o kadar mücadele içindeyizdirki
ne kendi sesimizi duyarız ne kendi vizyonlarımızın haberciliğinden yararlanırız..

telkinlerin bir diğer etkisi farkında olmak anda olmak olduğundan bu noktada da gelişmeler bu yönde olabilir..

sevgiler.. hismiley

hadiya 26-05-2008 07:58 PM

alk78 ya **shmanic** öğle güzel cevaplar veriyorsun ki insan bildiği şeyi bile sorası geliyor acaba bu konuda ne düşünüyorsun diye blissy ama yok kendime söz verdim sürekli soru sormucam önce formdan arıcam hismiley harbiden sustum heeeeerkeze iyi akşamlar hismiley

heal 27-05-2008 03:30 PM

Farklı bir yerden bakmamızı sağladın yine ; Ufkumuzu aydınlattın şaman

http://www.kesfetmekicinbak.com/kult...lex_0_10_0.jpg

cansunur 31-10-2008 10:55 PM

umarım ii bşiydr kardeş ama (kzma sakn) çnkü ben de inanmadım yrl78

realbluesky 17-05-2009 11:55 PM

Cevap: Ynt: Çok İlginç

merh aynı şey banada oldu yani kaslarımın ağrıması kollarım bacaklarım el kaslarım bile sanki spor yapmışım gbi ben telkinlerden olablir mi diye düşünmüştüm ama tam karar verememiştim bende 3 gündr dinliyorum ve vücudum hamlanmış gibi bunu neden böyle oluyor fiziklsel bu etki hangi düşüncelerin açığa çıkmasından kaynaklanıyor çk merak ediyorum yetkili arkdşlr cvp verirmisinizz.. senliginizde kalınn...

realbluesky 17-05-2009 11:58 PM

Cevap: Çok İlginç

pardon bütün yazıları okumadan sormuşummm sorum zaten cvplanmışşş sevgiyle kalınnn

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:11 PM.