Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Keşfettiğiniz Diğer Etkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/)
-   -   HANGİ TELKİN AÇIK? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/621291-hangi-telkin-acik.html)

cansuyu 18-07-2012 05:32 PM

HANGİ TELKİN AÇIK?
 
sizde hiç benzeri oluyor mu bilmiyorum?

bende su bazlı telkinler kayıtlı. yani hepsi birbirinin aynı. ve gündüz odaya girip çıkarken de açık hep gece uyur uyanırken de. ve o anda hangisini dinlediğimi bilmeye olanak yok. buna kafa da yormuyorum.

ama gerek meşguliyetimin.. gerek uykumun arasında..bazen telkinin değil ama düşüncelerimin ayrımına varıyorum.. örneğin bir anda aklıma düşüyor. birkaç ay önce den öyle farklıyım ki. kendimi o zaman tanımladığım kalıplar vardı. şimdi aynı şeylerle tanımlayamam kendimi diyorum. hüzün yapışmış değil duruşuma örneğin sanki.. ve aklıma gelip bakıyorum hangi telkin açık..tahmin ediyorum.. ve evet.. depresyon dünde kaldı..
ah diyorum.. kızım şunu söylediğinde nasıl da çaresiz hissederdim.. oysa.. dur bakayım.. a gerçekten koruma kalkanı...
o an düşüncelerimi yakaladığımda hangi telkinin beynimde gezindiğini anlıyorum.. bu telkini tahminetmekle ilgili değil.. telkini bilinç düzeyimde de hissedebilmekle ilgili sanırım...
hiçbir anlamı yok belki.. ama şaşırtıyor işte beni..

Işıldayan Safir 18-07-2012 05:53 PM

Cevap: HANGİ TELKİN AÇIK?
 
Keşfettiğin etkiyle ilgili olarak değil ancak başka bir noktaya değineceğim. Yazdıklarından anladığım kadarıyla telkinleri sürekli açık bırakıyorsun. Tüm gün dinliyorsan eğer bu önerdiğimiz bir şey değil. Günde 10 saatin üzerine çıkmazsan bilinçaltının aldığı telkinleri işlemesi için zaman bırakmış olursun ve etki açısından daha verimli olur.

Farkıdalıklarının çoğalması dileklerimle.

Sevgiler.

cansuyu 18-07-2012 08:33 PM

Cevap: HANGİ TELKİN AÇIK?
 
Teşekkür ederim açıklamalarınız için..

başlangıçta gerçekten de 24 saat neredeyse dinliyordum ben telkinleri. öyle ihtiyacım vardı ki bir an önce işe yaramasına..sandım ki böyle başarırım..forumda açıklamaları okudukça 10 saatle sınırladım. şimdi ya gündüz ya gece dinliyorum..ancak hala şöyle bir uygulama yapıyorum. acaba bu da yanlış mı?
rutin telkinlerimi dinleme saatimin dışında.. gereksinim duyduğum her an.. enerjimi motivasyonumu moralimi yükseltmek için.. saatten bağımsız mutluluk telkini dinliyorum.. onu ayrı tutuyorum nedense..bunu da sınırlamalıyım mı ki?


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:29 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.