![]() |
elim ayağım titriyor 6 gündür suçluluk + ego dinliyorum. dün akşam ve bu akşam oldu 2 gündür, elim ayağım titriyor, kan şekerim düştü galiba derler ya hani onun gibi bir şey. yemek yemişim yememişim, tuz almışım almamışım farketmiyor, şekeri de fazlasıyla alıyorum. telkinlerden midir acaba? anksiyete hariç başka sağlık sorunum yok. |
Cevap: elim ayağım titriyor endişe durumlarında tansiyon düşebiliyor,yemeklerden sonra da bünyende yorgunluk hissediyor musun? ben bi ara şeker hastası mıyım yemeklerden sonra neden yorgunlaşıyorum diye düşünüyordum ama biliyorum ki çok şükür birşeyim yok.sadece fazla hassasiyetin var ve bünyendeki değişimleri algılıyorsun bence |
Cevap: elim ayağım titriyor yemeklerden sonra yorgunluk yok, tansion düşüklüğü de değil gibi bayılacak gibi hissetmedim. ya bir de şeker hastalığına yakalandıysam bu yaşta artık çıkayım balkona... ha bu arada sürekli olmuyor şuan yok mesela. akşamları başlayıp bir süre devam edip geçiyor. |
Cevap: elim ayağım titriyor şeker hastalığında sadece titreme olmaz ama, çok su içme,ağız kuruluğu,sık idrara çıkma,sürekli yemek yeme ihtiyacı olur..ben sanmıyorum öyle birşey olduğunu ama içinin rahat etmesini istersen şeker ölçüm cihazlarıyla ölçtürebilirsin,eczanelerde bile ölçülüyor..açlık şekerine baktırabilirsin sabahtan |
Cevap: elim ayağım titriyor dün gece yatarken düşündüm de evvelki gün ben yaklaşık 22 saat dinlemişim telkinleri, yaptığım hesap neticesinde buna karar verdim. önceki günlerde ne kadar dinlemişimdir dersen 17, 18 saat kadar dinlemişimdir. 22 saat dinlemek de beyni çok yoruyodur herhalde |
Cevap: elim ayağım titriyor Günde en fazla 8 saat dinlemen daha faydalı olur. |
Cevap: elim ayağım titriyor bundan sonra bir plan yapıp plan dahilinde dinleyeceğim. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:30 AM. |