![]() |
vücuttaki seğirme arkadaşlar telkinleri dinlerken vücudumda nasıl gözde seğirme olur onun gibi seğirme oluyor özellikle yanak kısmı :zpzp: ayrıca zaman zaman ki şu aralar sıklaştı deprem oluyormuş gibi hissediyorum bilgisayar başında sandalye en ufak titrese bile böyle hissediyorum böyle hisseden varmı gerçekten garip bir şeydusun2 |
Cevap: vücuttaki seğirme vitamin eksikliği bol meyve ye birde maden suyu ic gunde 10 saat uyu |
Cevap: vücuttaki seğirme haklısın galiba az uyumaya başladım şu aralar meyveyle falanda aram yoktu ne zamandır çok teşekkür ederim 956k sanırım biraz meyve yemem lazım |
Cevap: vücuttaki seğirme telkinlerin yan etkisi olmadığından, telkinden önce sorunu hayatımızdaki düzensizliklere dikkat edersek çözümü blur, telkinler sayesindede ilerleme sağlarız. |
Cevap: vücuttaki seğirme herşeyde öyle değilmidir,önce kendimizi kontrol etmeliyiz insan başarınında başarsızlığında iyiliğinde kötülüğünde kendinden olduğunu bilmeli, sonra sebeplere bakmalıyız teşhisi koydukmu tedavisi kolaydır. |
Cevap: vücuttaki seğirme Vucudumuzun bellı noktalarında cakraları oldugu söylensede aslında her noktamızda bır cakra var. bu cakralar sucluluk duygusu, guven yetersızlıgı vb. seylerden oturu tıkanabılıyor. ve telkınler sorunları ortadan kaldırdıgı ıcın enerjı noktalarınızda acılmalar baslamıs olabılır. ozellıklede yanak kısmı demıssınız hemen aklıma eft geldı :) bence dogru yoldasın dınlemeye devam. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:50 PM. |