Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Keşfettiğiniz Diğer Etkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/)
-   -   Hakkaten Hayatım Değişti (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/614354-hakkaten-hayatim-degisti.html)

AdReNaL!N 29-07-2010 01:38 PM

Hakkaten Hayatım Değişti

İlk başta aslında böyle şeylere pek inanmazdım.Ne kaybederim ki diyerek başladım.Özellikle son zamanlarda sosyallik arttırıcı ve koruma kalkanını dinledikten sonra beni mutlu eden gelişmeler oldu.Hayata karşı algılarım değişti.Artık nasıl oluyor bilmiyorum ama telkinler çok başarılı.Sizlerle paylaşmak istedim.

-Her ortama sıkılmadan,düşünmeden,rahatça girebiliyorum.

-İnsanlarla daha rahat göz teması kurabiliyorum.

-İnsanlar artık düşünceleri önemser oldular ve bir ortama girdiğimde falan daha çok saygı duyuluyorum.

-Panik atak hastalığım vardı oda aşırı derece azaldı.

-Daha güzel giyinir oldum ve daha bakımlı olmaya başladım.

-Kızlarla daha rahat iletişim kurabilir oldum.

-Geçende denize gittiğimiz plajdaki iki kız benden resimlerini çekmemi rica ettiler.O arada muhabbet falanda oldu kendime inanamadım.

-Haftasonu bir tanıdığın düğünü var.Güzel bulduğum bir kız düğünde benimle dans eder misin? diye teklifte bulundu.

(Özellikle son iki maddeyi hayatımda daha önce yaşamadığım için telkinlere bağlıyorum (: )

Ayrıntılarla konuyu uzatmak istemedim.Hepinize çok şey borçluyum...smiliyface

smyrna1 29-07-2010 03:28 PM

Cevap: Hakkaten Hayatım Değişti

çok sevindim, darısı başıma, başımıza:)

AdReNaL!N 29-07-2010 03:34 PM

Alıntı:

smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759701)
çok sevindim, darısı başıma, başımıza:)

İnşallah. :)

himalayalar 29-07-2010 03:35 PM

harikasın... bende 4 ay önce dinlemeye başlamıştım... daha devrim niteliğinde değişimler olmadı gerçi. ama kökten bir değişim yaşayacağıma eminim. son zamanlarda bazı sağlık problemlerim yüzünden telkinleri dinlemeye ara verdim. bilinçaltımı sadece sağlığıma odaklamak için. ama en kısa zamanda yeniden başlayacağım...
sevgilerimle...

AdReNaL!N 29-07-2010 03:39 PM

Alıntı:

himalayalar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759704)
harikasın... bende 4 ay önce dinlemeye başlamıştım... daha devrim niteliğinde değişimler olmadı gerçi. ama kökten bir değişim yaşayacağıma eminim. son zamanlarda bazı sağlık problemlerim yüzünden telkinleri dinlemeye ara verdim. bilinçaltımı sadece sağlığıma odaklamak için. ama en kısa zamanda yeniden başlayacağım...
sevgilerimle...

Sabırlı ol eminim istediğin sonucu alacaksın.Telkinlerin etkisini yaşadıkça daha çok göreceksin.Hiç beklemediğin anda beklemediğin şeyler olabilir. :)

cadi_bm 29-07-2010 03:40 PM

Süperr yaaa çok sevindim. Bende de en hızlı etki gösteren topluluk telkini. Benzer gelişmeleri ben de yaşadım ama bırakınca azalıyo nedense heralde bilinçaltım tam temizlenmedi. Güzell gelişmeleri devamını bekliyoruz ;)))

bigokyanus 29-07-2010 03:43 PM

Çok sevindim adınıza dilerim her şey yolunda gider ve daha çok gelişirsiniz.

AdReNaL!N 29-07-2010 03:45 PM

@cadi_bm

@bigokyanus

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Darısı bütün üyelerin başına. :)

tolgaasya 29-07-2010 05:55 PM

İyi olmana sevindim. Telkin CD'lier için ayrıdığımız vakit, hayatımız için yaptığımız en ciddi yatırımdır.

inferius 29-07-2010 08:52 PM

harika olmuşş buu =)
bnde ilk yaşadığım faydalarda nasıl heycanlandığımı hatırladım
cidden işe yarıyorlar,rahatlatıyorlar
bnde değişimlerden biride başkalarının düşüncelerini önemsememe oldu(bu telkinlerde var)
uzun süredr dinlememe rağmen bir değişim görememiştim ama etkisi şimdi şimdi görülüyor..
hakikaten çok umut verici ::)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 AM.