![]() |
asiri yemek yeme yaklasik 1 haftadir ego guclendirici,sucluluk duygusu scriptlerini dinliyorum.kilo problemi olan birisiyim asiri yememin benim kotulugume oldugunu cok iyi bilmeme ragmen bir turlu kendime hakim olamiyordum.(gecmis zaman)su an nasil oldugunu bilmiyorum scriptleri okudum yeme ile ilgili en ufak soz gecmemesine ragmen istahim cok azaldi.her ogunde yedigim yemegin yarisini birakiyorum yemek istemiyorum daha onceden boyle yagli sagliksiz seyleri nasil istahlica yiyordum diye dusunuyorum.nasil oluyor bu ? muhtesem bir web sitesi hazirlayanlara sonsuz tesekkurler. 96 |
Ynt: asiri yemek yeme telkinlerin bütündeki asıl amacı bizlere doğru davranışları kazandırmaktır... aşırı yeme içme v.b problemlerimizin temelinde mutlaka bastırdığımız tetikleyici bir sebep yatar.. özellikle suçluluk duygularından özgürleştikçe bu tarz bağımlılıklarımızda azalmalar olur.. kendimize güven duygumuz geliştikçe daha bakımlı özenli oluruz.. bunların başkaları için değil kendimiz için ne kadar mühim olduğunun farkında oluruz.. bu güzel gelişmelerin yaşamınıza yansımış olması mutluluk verici.. super gelişmelerinizi bizlerle paylaşmaya devam ederseniz seviniriz.. thumbsanim sevgiler... hismiley |
Ynt: asiri yemek yeme cok tesekkur ederim .baska diyecek en ufak sozum yok. blissy blissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:32 PM. |