![]() |
cildime bir şeyler oluyoo arkadaslar cildinizde bir degısme gözlemlıyor musunuz? gecen persembeden bu yana hergun dınlıyorum. hergun derken 24 saat acık arabada evde orda burda. cıldımde sivilce benzerı şeyler cıkıyor 2 gündür. sivilce benzeri diyorum çünkü tam sivilce degıl, tatlı tatlı kasınan kabartılar. telkınlerı dınlemem dısında hayatımda bır degısıklık yok. deneyımerınızı beklıyorum boyle bı sey yasayan var mı? |
Cevap: cildime bir şeyler oluyoo benimde vücudumda cıkmıstı aynen sivilce gibi ufak ufak bir sürü vücut ısım yükselince batarmış gibi kaşıntı oluyordu. doktora gittim kafanı neye takıyorsun dedi. aşk mı dedi ? sevincli bi süre sonra geçti ama arada tekrarlıyor yine. Alerjik olabilir sucluluk telkini olumsuzlukları attığı için bi süre strese dalgalanmaya sokuyor bu yüzden olabilir. bekle bi süre geçer eğer abartılıysa git bi doktora. |
Cevap: cildime bir şeyler oluyoo ya kafama takılan bır sey yok kendımı uzun zamandır cok ıyı hıssedıyorum yemek duzenımde degısme olmadı. cok abartılı degıllersımdılık beklemedeyım. cevabın ıcın tesekkur edıyorum |
Cevap: cildime bir şeyler oluyoo bende de sivilce var ama onlar önceden kaynaklanıyor ancak yeni yeni kollarımda ben kadar ama pembe şeyler çıkmaya başladı bir iki tane dediğiniz gibi sivilce değil. bende suçluluk dinliyorum bu şekildemi atıyoruz olumsuzlukları vücudumuzdan acaba :/ |
Cevap: cildime bir şeyler oluyoo Vücuttaki negatif duygular ve bilinaçltında gizli kalmış duygular çıkıyor olabilir. Bende de hava soğuk olduğu halde terleme oluyor. Normal olmayan bir durum bu. Bugünlerde yoğun bir şekilde dinliyorum telkinleri. Bundan kaynaklanıyor diye düşnüyorum. Çünkü daha önce de buna benzer şeyler yaşadım telkin dinlerken. Ama sivilce çıkmadı hiç. Ya da o küçük pembe şeylerden... |
Cevap: cildime bir şeyler oluyoo Alıntı:
sevindim senin adına cliviafcım olmasınlar zaten cilt sorununun hertürlüsü;) birde o terlemeden bende olsa çok güzel olcak ben yaz kış üşürüm manayla ısınırdım azcık:) |
sıcakladığımdan terlemiyorum ben. vücudum atmak istiyor bir şekilde. Bu yüzde oluyor diye düşünüyorum. manayla ısınırdım dedin? ne demek istedin? |
dediğin gibi sıcaklıkla birlikte geliyor terlemen sandım bende öyle bir belirti düşledim.. çünkü ben yaz kış üşürüm ve ellerim buz gibidir. 3-4 kat giyinmediğim sürece terlediğimi bilmem hani dedim bendede öyle etki etse sıcaklasamda üşümesem terlemeye razıyım diyodum ki hayallerim suya düştü terli345 iyiki de yüzme öğretmişim onlara :) bütün bu belirtilerin kalıcı olacagınıda düşünmüyorum. değişim aşamalarımız bunlar:) geçecektir yüreğini ferah tut cliviafcım. herşeyin gönlünce olmasını diliyorum. |
evet bu durum geçici. hem ben bundan pek bir hoşnutum çünkü vücudumun arındığını hissediyorum bu şekilde. harika bir duygu bu da :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:39 PM. |