![]() |
suçlulu,ego güven etkisi midir? arkadaşlar.son birkaç gündür gece winampı açık bırakıp dalıyorum uykuya.sabaha kadar bir ego güven bir suçluluk klasik müzik versiyonuyla dinliyorum.dinlemeye başladığımdan beri alnımda küçük küçük sivilceler çıkmaya başladı.yediğim yemekler normal her zamankiler.anadolu yemekleri :) ergenlik sivilcelerimden kurtulalı 4-5 sene oluyor.bunlar yeni çıktı ve daha önce de yoktu böyle şeyler. suçluluk ve ego güven dinleyenlerde acaba böyle etkilerle karşılaşanlar oldu mu? |
Ynt: suçlulu,ego güven etkisi midir? ben once farkli telkinlerden baslamistim. biraz dinledikten sonra soz dinliyim herkesin gittigi yoldan gideyim dedim. basladim ego ve sucluluga. o zamandan beri ben de cok sivilcelendim. sirtim boynum her yerim sivilce doldu. sonra kendine guvene gectim. Ama hala devam ediyor. .. ki gayet dengeli beslenmeye baslamistim. neden oldu, muziklerle alakasi var mi bilemiyorum artik. Icimizdeki canavar disari cikiyodur belki smil56 |
Ynt: suçlulu,ego güven etkisi midir? ben de sizi arıyordum neseli56 telkinlerden sonra sivilce çıkaranlar derneği hismiley bugün bir baktım bir iki üç derken tüm vücudumu kabarcıklar ve sivilceler kaplamış ergenlikte bile sivilcem olmadı benim. çok kuru bir cildim var. bronzlaştım biraz da farkedilmiyor dışardan. çabuk geçer mi acaba atakan bey? dusun |
Ynt: suçlulu,ego güven etkisi midir? aynı şey bendede var 2 ay ı geçti telkinleri dinleyeli.vücudun verdiği bi dışa vurum bi tepki gibi bişey mi acaba die düşünüyorum utananadam |
Ynt: suçlulu,ego güven etkisi midir? yalnız olmadığıma sevindim hpm1 |
evet ayni olayi bende yasadim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:57 PM. |