Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Keşfettiğiniz Diğer Etkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/)
-   -   Bilinçaltı rüyaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/2289-bilincalti-ruyalari.html)

üç_gömlek 17-10-2007 11:11 PM

Bilinçaltı rüyaları
 
ciddi olarak ilk dinlemeye dün gece başladım.suçluluk ve ego güven güçlendiricinin klasik müzik versiyonunu bilgisayarımın hoparlöründen sabaha kadar orta seste açık bırakıp yattım.burdan direk geceleyin gördüğüm rüyalarımı anlatmak istiyorum.birinci rüyamda bir kız gördüm ve bu kız acayip ilgimi çekti.kesinlikle evlenmem gereken kişi diye düşündüm.evleneceğim kız böyle olmalı dedim kendi kendime rüyamda.ikinci rüyam da şöyleydi.bir tv kanalı bir yarışma düzenlemiş ve bu yarışmanın formatı fobileri yenmek üzerine.bir araba koymuşlar ortaya.hangi fobiniz varsa o arabanın içinde onunla kalıyorsunuz.bir kişi arabanın içinde yılana dolanıp duruyordu.sonra bir başka kişi bir kaplanla arabanın içinde kaldı.kaplan fobisini yenmek için.tabi bu bir yarışmaydı.uyanınca bu iki rüyamı net olarak hatırlıyordum ve ilginç geldi bana.bu aralar rüya falan hatırlamadığımı da göz önünde tuttum.ve ne anlama geleceğini düşündüm.şunu anladım.birinci rüyamda gördüğüm kız;benim gerçek hayatta gerçekten evlenmek istediğim kızdı.yani böyle birini bulursam evlenirim ancak.
ikinci rüyamdaki fobileri yenmek adlı yarışma rüyasından da şunu anladım.ben hayatımdeğişti sitesine fobilerimden ve korkularımdan kurtulmak için girmiştim.ve bunun için çalışıyordum.ama artık onamalarla kendimi geliştirmek için de uğraşıyorum.
gerçek hayatta neleri istiyorsam onunla ilgili rüya gördüm dün gece.ve bu gece ne rüya ile karşılaşırım diye sabırsızlıkla bekliyorum.bilinçaltını keşfe doğru...
Atakan Abi;senin hakkını zor öderiz.bunlar ücretsiz telkinler bi de.ücretliler için ne kadar ödememiz gerekse yine de azdır.
senin ve arkadaşlarının başarılarının devamını dilerim.çok sağolun.

izmirli035 30-10-2007 08:48 PM

Ynt: Bilinçaltı rüyaları
 
merhaba
bende ilk gun gordugum ruyayi anlatmak istiyorum.
bir grup olmusuz, bir dagin tepesindeyiz ve kolaylikla cikmisiz ve tam tepede metro geciyor onu bekliyoruz.beklerken metro duragindan uzaklasiyoruz ve de dagiliyoruz, (kendimi ya da baskasi bilemiyorum) ayagi kayayiyor ve uyarmamiza ragmen dusuyor ve bir kayaya carpiyor gozumun onunde.( belki de astral yolculuk bilmiyorum) Carpmanin etkisiyle aninda can veriyor ama bu kisi olurken bile gulumsuyor. ruyamdan korktum tabii ki de..

2. si ise su versiyonu dinlerken dairemde su sesini duyuyoruz ailecek ve suyun nerde oldugunu hararetli bir sekilde bulmaya calisiyoruz. nihayet buluyoruz. megerse su duvarin dibinde kendine bir yatak yapmis ve daireyi dort donup bir araliktan disari cikiyor eve zarar vermiyor yani. uyandigimda oldukca sasirmistim .
butun bunlar telkinlerin etkisi mi acaba??
iyi gunler
ulku

nike930593 24-03-2008 07:43 AM

Ynt: Bilinçaltı rüyaları
 
slmlar
ben dün dinlemeye başladım rüyalarım çok çok gerçekçi korkutucu ve bi o kadar da stresliydi
1.rüyamda bi bebek ve bi adam bana kötülük yapmak için uğraşıyorlardı ben en sonunda yakaladım ve özellikle bebeği tuttuğum gibi duvara vura vura öldürmeye çalıştım duvara değdikçe çat çat diye sesini duydum o kadar kötüydü kii kafası kırıldı ama bi türlü ölmedi diğer adamıda döve döve öldürmeye çalıştım ama sonuç olarak ikiside ölmedi hapsettim ikisinide insanlara anlatmaya çalışıyorum kurtarın beni suçlu onlar bana zarar vercekler diye ama kimse beni tınlamadığı gibi o ikisini serbest bırakıyorlardı...bütüünn gece o ikisiyle uğraştım....epeyceee uzadı böyle en sonunda sıçrayarak uyandım
2.rüyamda zincirlenmiştim ve birisiyle kaçmaya çalışıyordum zincirli olmama rağmen koşabiliyordum bi yandan da kurtulmaya çalışıyordum kurtuldukca yenisi daha sağlamı geliyodu ve sürekli birileri tarafından kovalanıyordum karanlık kasvet dolu kapılardan geciyordum fazlasıyla yorucu rüyalardı.. hala etkisindeyim...

Pamukk 31-03-2008 11:34 PM

Ynt: Bilinçaltı rüyaları
 
ben de 1 haftadır dinliyorum ve her gece film gibi rüyalar görüyorum,her rüyamda mutlaka rüyamı bana hatırlatan bende iz bırakan simgeler oluyor,hatta dun gece manolya ağaçlarının,çiçeklerinin arasından yürüdüm,yerler bile manolya kaplıydı,onun limon kokusunu rüyamda hissettim.Dün geceden aklımda kalan başka bir simge de çanta,büyük büyük çantaları koluma takıp takıp cıkardım..Daha onceki gecelerde beyaz bir pantolon vardı üstümde ayağımda da coraplar ,terlik giymişim ve sokakta oyle corapla geziyorum ama hiç utanmıyorum cok komikti cok salakca geliyor dusununce..hatırlıyorum en buyuk kabusum işe veya okula gitmek için sokağa cıkıyorum ama pijamamla cıkmışım veya corapla,ayakkabısız,yıllarca hep bunu gorur dururdum ve beni inaılmaz utandırırdı biranonce eve donmek isterdim ama donemezdim.her sabah kalkınca ruyaların tabirlerine bakyorum ınternetten ama baen kısıtlı oluyor herseyin açıklması olmuyor..Ama rüya gormeyi çok seviyorum ve kendi hayalgucume bazen inanamıyorum şoke ediyor beni sabah kalkınca ooo67

maxim 01-04-2008 12:05 AM

Ynt: Bilinçaltı rüyaları
 
Rüyada eski ve yırtık pantolon giymek acı ve üzüntüye yorumlanır. Güzel ve yün pantolon, rengi ne olursa olsun çok iyi şekilde yorumlanır.

manolya Uzun zamandır haber alamadığınız bir yakınızla tekrar buluşacaksınız, bu olay sizi çok sevindirecek demektir.

Rüyada bir çanta veya torba görmek işlerinizde başarılı olacağınızı haber verir. Eğer çanta yırtık veya delikse düşünmeden para yatıracağınız bir iş sizi hayal kırıklığına uğratacak ve para kaybettirecek demektir. Açık çanta ise, elde etmek istediğiniz para için çok uğraş emek sarf etmeniz gerekeceğini ve yakın zamanda başarılı olacağının işaretidir.



Pamukk 02-04-2008 01:16 PM

Ynt: Bilinçaltı rüyaları
 
dün gece de masal gibi bir ruya gordum :) havai gibi bir yerde denize giriyorum su cok guzel hattagunesin sıcaklığını bile hissettim,denzin içinde uzakta özgürlük anıtını goruyorum elini havaya kaldırmış :))Allah allah diyorum..sonra denizden cıktık ve tanımadıgım insanlarla amerikaya gittik özgürlük anıtının içnde dolaştık..:)
internettenbaktım denizde yuzmek ve önemli br anıt gormek guzel şeylermiş :)
ttli3

ceydaözbil 02-05-2008 12:12 PM

Ynt: Bilinçaltı rüyaları
 
bende şunu gördüm eski sevgilim bana gerçekten hata yaptım sana affet beni dedi böle olmasını istiyorum belki die bu rüyayı gördüm sanırım :) catsle

MERAGİR 22-02-2010 09:09 PM

Cevap: Bilinçaltı rüyaları
 
ben her gün bir sürü rüya görüyorum ve gün içinde sürekli aklıma geliyor, aklımı meşgul ediyor.bilim adamları aşırı rüya görmenin sağlıklı uyku alınmadığını gösteriyor diyorlar.ben rüyalarımı hatırlamak istemiyorum.

MERAGİR 22-02-2010 09:25 PM

Cevap: Bilinçaltı rüyaları
 
Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586089)
Telkin dinliyorsan görürsün...Ben telkinlerde rüyaları yaşadım ama şimdi görmüyorum uyandığımda karanlık duygusu gördüğümü hisseder gibi oluyorum:D

evet telkinleri dinliyorum bayadır. aşırı şekilde rüya görüyorumm

mavihuzur 23-02-2010 06:14 PM

Cevap: Bilinçaltı rüyaları
 
ben her gece sadece 1 tane ve huzurlu rüya görmeyi seçiyorummmm.. y789


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:00 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.