Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Keşfettiğiniz Diğer Etkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/)
-   -   Diğer çalışmalarınızın yansımaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/2218-diger-calismalarinizin-yansimalari.html)

siyah 01-10-2007 11:07 AM

Diğer çalışmalarınızın yansımaları

Bugüne kadar genellikle ücretsiz çalışmalarınızın yansımalarını paylaştıştık. Ücretli olanlardan ençok yarar sağlayan çalışmanız hangisidir. Size bu konuda mutlaka yansımalar olmuştur. Burda yararını gördüğümüz bir çalışmanızın ikinci adımı ücretli olan çalışmalarınız arasında olabilir. Bu konuda da bir bilgilendirme yapabilirmisiniz.

mustinet1900 01-10-2007 04:41 PM

Ynt: Diğer çalışmalarınızın yansımaları

evet bende mesela karizma telkinin etkilerini cok merak ediyorum
kullanin kiside ne gibi degisikler oldu

izmirli035 14-11-2007 12:14 AM

merhaba,

gercekten cok guzel bir konuya deginilmis. benimde merak ettigim ozel cd skriptleri var ozellikle de kilo verdirtenleri hakkinda olukca ilgiliyim. sanirim boyle bir deneyimi geciren kisiler olmustur, bizimle paylasmakta ne dersiniz???bnde ozel cd yaptirmayi dusunuyorum da!!!

sayin Atakan Bey ,
boyle deneyimleri olankisilr olmustur belki sizlere izlenimlerini anlatmislardir, bir bilginz varsa bildirir misniz??
simdiden tesekkurler
herkese iyi geceler
ulku cat3500

YAZGÜLÜ_81 14-11-2007 01:50 AM

Evet özel cd scriptlerini alan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa burda çok iyi olucağını düşünüyorum neler yaşadınız neler değişti,ne gibi farkler hissetiniz vb.Atakan ben bana tek bir özel script hazırladı onu dinleyince ben biraz agresif oluyorum bilhassa gece dinleyince ertesi gün yorgun ve sinirli hissediyorum kendimi sanırım değişime direnç gösteriyorum 4897

siyah 14-11-2007 10:13 AM

Ben bugün dinlediğim araba kullanma korkusu ile ilgili çalışmanın sonucunu aldım. Bu gün işe kendi arabamla geldim. Çoook Mutluyum. Hepimize iyi günler

fallingforever2005 12-06-2009 12:56 PM

Cevap: Diğer çalışmalarınızın yansımaları

2007 sonlarında özel 4 telkin almıştım
1- sigarayı bırak
2 -evlilik
3- ruh ikizini kendine çek
4 refaha ulaşma ve zenginlik

2008 sonlarında mumla arasam bulamayacağım sevgili eşimle evlendim
telkinlerden önce evlenebileceğim bir kişinin karşıma çıkacağı inancı yoktu ..
sigara dönem dönem telkinleri dinlerken aklıma bile gelmiyor ..

ve etkisini çok az gördüğüm tek telkin refaha ulaşma ve zenginlik .. maddi ve manevi bolluk ve bereket ..
en çok bu telkini dinledim 1 yılı aşkın bir süredir listemden çıkarmadım ,dönem dönem değil sürekli dinledim ..eskiden maddi zorluklar yaşayan bir insan değildim,hayatımda son 1 yıldır her zamankinin dışında maddi sıkıntılar yaşıyorum , telkinlerle iyileşme sürecine geçmesi gereken bilinçaltı temizliği tam tersi bir durumla karşılaşması mümkün değil .. telkinleri yanlış anlayıp ters etkiler yaratması gibi :)
Atakan beyden telkinlerin arşivde bulunabilirliğini bilerek kontrol etmesini rica etmiştim dönmedi daha tabii bende maddi sıkıntı çekmeye devam ediyorum
rahatsız edici .

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:58 AM.