![]() |
Ynt: Korkunc Sesler Duyma!!!! s45apk artik ben ney sesi dinliyorum artik öyle tuhaf seslerde falan duymuoyrum ama ara sira baska yerde belirttigim gibide bazen disarda falan ney sesi kulgaima gelioyr hafiften ama galiba buda gecti simdi |
Ynt: Korkunc Sesler Duyma!!!! Arkadaşlar,bu güzel siteyle dün karşılaştım.Ve sizlerle karşılaşmamı saglayan sonsuz enerjiye teşekkür ettim.Bugün işten fırsat buldugum bir kaç saatte ve evde dinledim. inanılmaz bir sevinç,beni yoran yıpratan düşüncelere ,kişlere karşı umarsızlık ya da üzerinde durmama,varlıgımdan mutlu olma gibi güzelliklerle karşılaştım.Daha önceki duyumlarımdan dolayı telkine pozitif,mantıklı bakışım hızlandırma yapmış olabilir. Ama bu gece bu müzikle uyumayı düşünüyorumve az önce okuduklarımdan dolayı KORKUYORUUUMM..Sevgiler ,selamlar emegi geçen her arkadaşıma teşakkürler :) |
Ynt: Korkunc Sesler Duyma!!!! merhabalar nurcan hoşgeldin yanımıza.. ark5 kişisel tavsiyem başkalarının yaşadığı etkilenmelere yoğunlaşmaman.. b456 ben telkinleri dinlerken neredeyse hiç bir olumsuz etki ile karşılaşmadım... onayi belkide karşılaşsam bile çok fazla üzerinde durmadım çünkü hedefim ulaşacağım mutlu sondu.. blissy korkunç sesler duymaya gelince hiç böyle birşeyle karşılaşmadım.. hy789 umarım huzurlu geceler geçirirsin ve güzel haberlerini bizlerle paylaşırsın.. sevgiler.. ttli3 |
Ynt: Korkunc Sesler Duyma!!!! önce ne dediğini anlamadım ama önceki mesajları okuyunca anladım..sana tek kelimeyle söyliyeyim yok böyle bir şey..telkinlerle halusinasyon vs gördüğünü söyleyenin başka bir problemi vardır..ben telkinlere paldır küldür başladım..ve her gün yaklaşık 22 saat dinledim..dinlemeye başadığım zamanda çok sağlıklı bir ruhsal durumda değildim..şaman gibi bende iyileşmeye odaklandım...ve ne dalgalanma ne başağrısı..nede başka bir olumsuzlu yaşamadım..ve beni üzen toplumdan uzaklaştıran herşeyden 41 günde uzaklaştım..aslında daha öncede, 41 i ci gün benim gerçekten iyi olduğuma kanaat getirdiğim gündü..telkinleri dinlerken iyi olmaya odaklanırsanız hiç bir şey olmaz..saygılı sevgiler |
Ynt: Korkunc Sesler Duyma!!!! ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar. o gece bir türlü uyuyamadım,korkularımın ayaga kalkacagımı düşüncesi ile.... zaten zor yok etmişim onları...hatta suçluluk telkinini dinleyemedim bir türlü... ama herşeyin beynimde benimle var ve yok oldugu düşüncesi beni rahatlattı... yani panik boşunaymış...sizlerle olmak çok güzel... sevgiler.. |
Cevap: Korkunc Sesler Duyma!!!! bende duyuyorum bişilerama öle korkunç sesler değil sanki biri bana arada höööddd diyor bir sıçrıyorum yerimden :) diyorum gene neye kızdırdım biliçaltımı bilmem:) ama bunu halletmenin bir yolu varsa çok sevinirim tabii ki. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:57 PM. |