Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Keşfettiğiniz Diğer Etkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/)
-   -   Enerji dusuklugu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/1860-enerji-dusuklugu.html)

tigress 08-08-2007 05:14 PM

Enerji dusuklugu

Merhaba,
Telkinleri dinledigimden beri kendimi gozlemliyorum. Tam sekiz gun oldu. Dalgalanmalar bitti ama son uc gundur cok yorgun, halsiz ve enerjisizim; huzursuz uyuyorum; ruyalarimin icinde dahi kendimi uyuklarken goruyorum ve ruyanin icinde bu uyku halinden dolayi gozlerimi acmakta zorlaniyorum. Enerji seviyem dusuk; artik cok su icmiyorum; tv seyretmelerim azalmisti derken son uc gundur normal seviyesine dondu diyebilirim. Odaklanamiyorum; hic bir sey yapmak istemiyorum. Simdiye kadar hep olumsuz etkileri anlatiyor gozuksem de olumlu seyleri de anlatacagim anlarin gelecegine inaniyorum cunku sabirliyim. Sadece nasil bir yol izlemeliyim? Atakan Bey, sizin de onceden belirttiginiz gibi sucluluk telkinini dinlemiyorum ancak blissy blissy simdi de bu enerjisizlik durumu beni rahatsiz ediyor. Ne yapmaliyim? Bana tekrar yardimci olursaniz cok sevinecegim.
Sevgiler.

hayalayaz 08-08-2007 06:23 PM

Ynt: Enerji dusuklugu

çok yakında senden muhteşem haberler alacağımıza eminim...enerji düşüklüğün için meditasyonlarımıza katıl istersen..bak bugün(innnnşşşşaaalllaaah) bi aksilik olmazsa çok güzel bir meditasyon yapacağız...hiç bir şey yapman gerekmiyor...sadece orada otur..ve dinle gerisini bilinçaltın hallediyor...kendini daha iyi hissedebilirsin..

tigress 08-08-2007 07:17 PM

Merhaba,
Beni yanitlamaniz ne guzel; ben de yakinda herseyin daha iyi bir olacagina inaniyorum, butun cabam bu yonde.
bu arada meditasyon calismalarinin bir parcasi olmak istiyorum ancak ne kadar radyo programlarini internet uzerinden dinlemeye calissam da basarili olamadim, sese bir an ulastigimi saniyorum ama sonra gerisi gelmiyor, umarim bu gece hersey yolunda gider ve dinlerim. gercekten cok merak ediyorum.
sevgiler.

hayatimdegisti 08-08-2007 08:57 PM

Alıntı:

Banu Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,
Beni yanitlamaniz ne guzel; ben de yakinda herseyin daha iyi bir olacagina inaniyorum, butun cabam bu yonde.
bu arada meditasyon calismalarinin bir parcasi olmak istiyorum ancak ne kadar radyo programlarini internet uzerinden dinlemeye calissam da basarili olamadim, sese bir an ulastigimi saniyorum ama sonra gerisi gelmiyor, umarim bu gece hersey yolunda gider ve dinlerim. gercekten cok merak ediyorum.
sevgiler.

Gece dinliyorsaniz telkinleri saatini azaltabilirsiniz.Bununda etkisi olacaktir..

tigress 08-08-2007 11:13 PM

Yeni ogrendim, dogu gununuz kutlu olsun Hayal Hanim,
iyilik, mutluluk dolu yeni yaslar dilegiyle,
sevgiler

izmirli035 14-11-2007 12:03 AM

merhaba,

bu meditasyon adyo dan mi yapiliyor?? bende yaralanmak istiyorum bu bahsettiginiz meditasyonlardan.
simdiden teekkurler ve herkese iyi geceler!

ulku s456

YAZGÜLÜ_81 14-11-2007 01:45 AM

Tek bir telkin var gece dinlediğimde ertesi gün aşırı sinirli ve yorgun oluyorum o gün gerçekten kötü geçiyor sanırım gece dinlemek iyi gelmiyor bana 4897

hayalayaz 14-11-2007 05:53 PM

sevgili izmirli
geçtiğimiz aylarda 21 gün radyodan meditasyon yaptık şu an böyle birşey yok..ama kullanmak isteyenler için çekim yasasını devreye sokan yeni bir meditasyon yazıyorum..kısmetse bu gece seslendireceğim sizde diğer arkadaşlarla birlikte indirip dinleyebilirsiniz..saygılı sevgiler..

eylulx 14-11-2007 05:58 PM

harikaisn hayal abla ben bekliyorum su yeni meditasyonu smiliyface

izmirli035 14-11-2007 11:54 PM

MERHABA,
sevgili hayalayaz cevabina cok tesekkur ederim, fakat bu aksamki verecegin meditasyonu nerden indirebilecegimi soylersen cok sevinirim!!!
bu meditasyon dediginiz nedir acaba?? muzik dinletisi mi , sozel aciklamalar mi , beni bu konuda da aydinlatirsaniz cok memnun olacagim!!!
ben merakli izmirli, gurbetteki uyeniz
hekese iyi aksamlar ve de iyi gunler cat3500

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:08 AM.