![]() |
Az uyumak Arkadaşlar bu telkinleri dinlediğimden beri uykum çok azaldı ama buna rağmen dinç kalkıyorum..ve telkinin olumlu etkisinden olduğunu biliyorum.. ama şöyle bir durumum var...gece 3 lere kadar oturmaya başladım..3 de yatıp sabaha karşı 5.30 da uyanıp kalktım...yani sadece 2,5 saat uyumuşum.. ve yatar yatmaz da uyuyamıyorum..uyumaya karşı tedirginlik ve korku var gibi..hele ki gece el ayak çekilip heryer sessizleştiğinde... gündüzçok kolay uykuya dalıyorum da ..gece uyumak için kendimi zorluyorum biraz... |
Ynt: Az uyumak bende uyuyamıyorum açıkcası .önceden çok uyurdum.telkinlere başlamadan önce şimdi 15. gündeyim ve bugün nerdeyse hiç uyumadım en fazla 2-3 saat fln ilginç bu yeni duruma zamanla alışıcam sanırım ama şartlamışım kendimi sanki fazla uyumaya nedne fazla uyuyim ki?bnm gibi çok az uyuyanlar varsa paylaşırlarsa sevinirim teşekkürler |
Cevap: Az uyumak bi süre telkinleri dinlemeyi bırakmıştım...başka işlere dalmaktan ötürü.. şimdi yeniden başladım ve baştan başladım..yaklaşık 2 haftadır dinliyorum...ve yine az uyuma etkisiyle karşılaştım..gece 3 lere kadar uykum geldi ve derken sabah ezanının sesiyle uyandım..sonra tekrar uyumuşum ve 8 e doğru temelli uyandım... ama burada dikkati çekmek istediğim nokta...telkinlere ilk başladığımdada az uyuma etkisinin olması..ve şimdi 2. denemedede aynı şeyin olması...yani zaman ve deneme sayısı farkı olmadan her denemede her zaman aynı sonucu alıcam demektir |
Cevap: Az uyumak aynı durum bendede oluştu telkinleri dinlediğimden beli ki çok olmadı 3 defa dinledim fazla uyuyamaz oldum geç saate kadar oturuyorum dinç uyanıyorum ama uyumak isteğim varmış gibi oluyorum gün boyu karanlıktan geceden korkmak gibi bir durum oluştu ve sanki beni gözeten biri var gibi hissetmeye başladım bana bu konuda fikir verin bu korkuyu nasıl yenmeliyim |
Cevap: Az uyumak bende uykumu 6 saate kadar düşürebildim bide şu cdyi mi alsam acabay789skan67smileydance |
Cevap: Az uyumak bugün benim ilk günümdü telkinde ve aynı saatte uyanmama rağmen daha rahat uykum açıldı bide ben sadece gece dinledim uyurken doğru yapıyorum dimi diğer telkinler gibi gündüz dinlemiyorum hy789dusun2 |
Cevap: Az uyumak ben hayatım değiştiye bu gün üye oldum. Merak ediyorum ne dinliyorsunuz ve neden az uyuyorsunuz. Bana bu konuda bilgi verebilirseniz bende kendimde test edebilirim. İyi günler :) |
Cevap: Az uyumak bu etkiye en sevinen ben olurum heralde. bıraksalar 18 saat uyuyabilen biri olarak uykumun 7 saat e inmesine ne kadar sevindim anlatamam.. eskiden 18 saat uyurum üstüne uyanık oldugum zaman işlerimi yetiştiremem ve devamlı uykululuk hali olurdu. şimdi daha dinç uyanıyorum "5 dk daha uyuyummlarım" kalmadı gibi bişi. hedefim 5 saat e indirmek bu zamanı ama önce bir 7 saat e alışayım. buarada yaklaşık bir hafta önce başladım telkinleri dinlemeye ve ego-suçluluk ve ertelemeyi bırak telkinlerini dinliyorum. |
Cevap: Az uyumak ay yok ayol bende olmuyor böyle az uyuma. keşke olsa var ya hiç uyumam. az uykuyla sürekli zinde ve enerjik yapan bir telkin yok mu ki ? :) |
Cevap: Az uyumak Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:12 PM. |