Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kendine Güven (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kendine-guven/)
-   -   endiseliyim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kendine-guven/625543-endiseliyim.html)

ny10 13-01-2016 01:15 PM

endiseliyim
 
Çekirdek inanç çalıştırması yaptırmadan kendi istedigim telkinleri dinleyerek istedigim sonuca vara bilirmiyim.birde hooponopono nedir ne ise yarar

KıpçakBeyi 13-01-2016 02:41 PM

Cevap: endiseliyim
 
İstediğin sonuç ne?Bunu bilebiliyorsan eğer zaten başarma yolunda adım atabilirsin.İnsan zihni ya da bilinçaltı çöplük gibidir.En azından benimki öyle. Ben beyni bir bilgisayara benzetiyorum.Bu bilgisayara kodlar yazıyoruz.Bu yazdığımız kodlarda beynimizi ve beynimiz vücudumuza yönetiyor.Aslında içinde gömülü yazılım olan bir çipe benzetilebilir.

Virüslerde bu kodlarla yazılıyor.Çekirdek inanç ise senin bilgisayara yüklediğin en eski kodlarındır.Çöp tenekesinin dibindedir.Öyle bir çubukla karıştırıp ulaşamazsın komple o kovayı ters yüz edip boşaltman gerekir.Belki yine çöp kovası gibi biraz daha alabilsin diye üstten iyice bastırılmıştır ve dibe doğru sıkıştırılmıştır.

Kabaca herkesin kendine yüklediği kodlar ve çevresinden yüklenen kodlar var.Paspal eli ayağı çok az düzgün bir çoçuk devamlı sen iyisin , yakışıklısın , kızlar sana hayır diyemez gibi kodlamalarla büyümüşse ve etrafındaki insanlarda ona bu kodu doğrulayacak şekilde davranmışsa hiç reddedilmemiş veya yanaştığı kızlar hep kendisine olumlu yaklaşmışsa ilişkilerde aşırı öz güvenli olabiliyor.Tabiri caizse Adriana Lima'yı görse şehrimizde meşhur bir kafemiz var dibek kahvesi meşhurdur denemeye ne dersin moduna girebiliyor.

Yerli yabancı izlediğim videolarda neden çirkin elemanlar hep güzel kızlarla takılır sorusunun cevabı bu yönde.Benim gibi yakışıklı delikanlılarda yalnız kalır. :)Hayat farklı bir denklem.Kimi insan Odtü'yü sonuncu bitirerek mutlu olur kimi insan Anadolu ünv. derece yapar mutlu olur.

Michael Gladwell'in Davit ve Golyat kitabında çok güzel kısımlar var tavsiye ederim.ABD'de mezuniyet ortalaması en düşük olan tanınmış ve eğitim standardı yüksek olan ünv. fen fakülteleri (fizik , mat vs) imiş.Hep birinici oarak bu okula yerleşen insanlar vasat bir öğrenci durumuna düşünce depresyona girermiş(Sen birincisin , ilksin telkini ile büyüdükleri için)Hocalar zorlarmış ve bir kısım öğrenci günde 16 saat inekleyerek başarır çoğu da daha fazla çalışsa bile " vasat olma " durumunu yediremezmiş ve yapamıyorum diyerek okulu bırakırmış.Bilim adamı/kadını olamayan bu zümre muhasebe bölümünü dakikaya bitirip çok başarılı mali müşavirler olurmuş.

Basitçe benim anlatabileceğim bu kadar.

ny10 13-01-2016 05:32 PM

Cevap: endiseliyim
 
Aslında benim beynim bir okadarda çöplük yok.ben sadece özgüven kazanmak istiyorum 1 haftadir suçluluk duyguları ve ego güçlendiricini dinliyorum.etkileri cok iyi.kendimi suclamiyorum rahatim.hatta Kendine güven telkini dinlemesem bile birazcik olsun artdi.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:48 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.