![]() |
Cevap: neden bana yardim eden yok Alıntı:
İyi baktınız mı sayın ny10? |
Cevap: neden bana yardim eden yok vallahi yok.olsaydi indirerdim senide rahatsız etmezdik.altyapi isleriniz ne zaman bitecek |
Cevap: neden bana yardim eden yok |
Cevap: neden bana yardim eden yok resimleri neden gosterdin hiç bir şey anlamadim.ALTYAPİ İŞLERİNİZ NE ZAMAN BİTECEK? |
Cevap: neden bana yardim eden yok Mumin bey sabriniza gipta ettim.bende sakinlik istiyorum. Alt yapi isleriniz ne zaman bitcek ona cevsp vermemissiniz arkadasim saka misin |
Cevap: neden bana yardim eden yok Bakın sayın ny10. Tüm sakinliğimle Size yardımcı olmaya çalışıyorum. Ben elimdeki tüm telkinleri paylaştım bulamıyor olmanız sizi ilgilendirir. Tüm arkadaşlarımız ulaşıyor. Rahatsız olduğum bir konu var, şöyle ki, tavrınız ve imlanız sizi tanımıyor olmama rağmen sanki 40 yıllık arkadaşmışız gibi. Buna dikkat edin. |
Cevap: neden bana yardim eden yok Son soru.verdiyin linkde tum telkinler varsa neden bulamıyorum? |
Cevap: neden bana yardim eden yok Bilmiyorum. Bu size son cevabım iyice araştırın okuyun vs vs yapın bişeyler. |
Cevap: neden bana yardim eden yok https://yadi.sk/d/lcvu3z5udjkTU burdan indir ve format dönustutrmek icin bir cok pogram bulabilirsin internete simdiden kolay gelsin... |
Cevap: neden bana yardim eden yok Yazışmaları okuyunca koptum vallahi moral oldu :) :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:42 PM. |