Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kendine Güven (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kendine-guven/)
-   -   Arkadaşlar lütfen yardım!.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kendine-guven/615923-arkadaslar-lutfen-yardim.html)

denizyıldızı 21-10-2010 07:46 PM

Arkadaşlar lütfen yardım!..

Slm hepinize benim kendine güven telkiniyle ilgili bir sorunum var..
Bu telkini dinlediğim zaman tuhaf ama hissettiğim şeyler çok farklı bilmiyorum size de oluyor mu?.
Bu telkini dinlerken tuhaf; korkuyla karşık ama hafif bir korkuyla karışık tuhaf hisler duyuyorum... Ego ve suçluluğu dinlerken böyle şeyler hiç olmadı ama bu telkin de oluyor..
Sanki olmak istediğim o insan oluyorum ama inanın çok dha değişik bir his; bilinçaltım ya da bilinç üstümle ilgili birşeyler sanki...
Galiba bir blokaj oluşmuş diyorum kendime tam güvenmemle ilgili.. Yoksa niye böyle olayım ki dğl mi?.. Peki ben bu engel i nasıl kırabilirim?.. Kendine güven telkinin fayda etmesini isityorum... :(

denizyıldızı 21-10-2010 09:03 PM

Cevap: Arkadaşlar lütfen yardım!..

Bende sf de var; bna yardım etmeyecek misiniz?..

denizyıldızı 21-10-2010 09:42 PM

Anlaşılan bu sitede bu telkini dinleyen hiç kimse yok!..

denizyıldızı 21-10-2010 09:51 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774757)
Kendine güven telkini dinlerken korku hissini hissedebilirsin..Ama geçici bir his, çünkü bu hissi bende yaşamıştım..Listenize Sf için sosyallik artırıcı,başkalarınının düşüncelerini önemsememe ,sosyal fobi ,topluluk karşısında konuşma telkinleri dinleyebilirsin.

Evet ama ozaman da telkinlerin etkisini çok zor görüyorum, çok oldukları için... Zaren çok erken de kalmıyorum herzaman.. bilimyorum... Geçici bir his mi gerçekten?..

denizyıldızı 21-10-2010 09:58 PM

Peki denemeye çalışacağım, teşekkür ederimmm... :)

neseli ceni 25-10-2010 12:14 PM

ben de dinlediğimde aynı duyguları yaşıyorum canım. sadece suçluluk'u dinledğimde büyük bir rahatlama hissediyorum. önce hangi telkinden kaynaklandığını anlamamıştım zinde uyanmadan oluyor diye düşünmüştüm lakin kendine güvendenmiş :(
ben de faydasını görmek istiyorum ama bu ruh hali ne kadar sürer, geçici demişsiniz ne kadar sürede geçer?
dün gece dinledim hem de 3yada4 kere uyandığımda tarifsiz sıkıntılar içindeydim, strese girmiştim sanki mide bulantısı vs
şimdi geçti :) rahatım..ama bi daha dinlemeye korkuyorum..

neseli ceni 25-10-2010 01:05 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775329)
Dinlemeye korkuyorum yazmışsınız korku duyacak bir durum yok ki ortada yaşadığınız etkiler geçicidir.Sadece biraz sabırlı olmak gerekir..Kendine güven dinlediğimde 2 gün bulantı hissi hissetmiştim daha sonra geçmişti.Telkinleri dinlemeye alıştıkça bu etkiler ortadan kalkıyor..

evet sabretmeliyim galiba..umarım herşey daha güzel olacaky789

Neptün 25-10-2010 01:07 PM

evet Ezeli_Nur bende de olmuştu mide bulantısı. Hatta bir gün mutluluk dinledim gece boyunca. Sabah kalktığımda deli gibi başım dönüyordu. Ve tabii mide bulantısı ile beraber.

Ama bu durum korku gerektirecek bir durum değil hatta daha olumlu, bilinçaltınla savaşıyorsun ve bilinçaltın bu şekilde tepki gösteriyor. Eğer böyle bir durumda bırakırsan dinlemeyi bilinçaltının savaşı yenmesine sebep olacaksın. Ama devam edip üstüne gidersen kazanan SEN olacaksın.

neseli ceni 25-10-2010 01:10 PM

yalnız değilim desenize birilerinin daha yaşamış olmasına çok sevindim..umarım ben de atlatırım sizin gibi..iyi ki varsınız

Neptün 25-10-2010 01:31 PM

iyi ki sen de varsın canımın içi :) evet atlatacağına eminim. başarılar sana :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:24 PM.