![]() |
Ego güçlendirici-Suçluluk Duyguları-Kendine Güven merhabalar. ben yaklaşık bir haftadır siteye sürekli gelip telkinlerle ilgili bilgiler alıyorum neyi nasıl yapmam gerektiğine dair bilgiler 5-6 gündürde Ego güçlendirici-Suçluluk Duyguları-Kendine Güven telkinlerini dinlemekteyim kafama takıldı sürekli ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerinden başlamalısınız diye yazıyor bn kendine güwen telkininide buna ekledim başlarken we sürekli bu üçünü dinliyorum 2 gündürde kendine güwen telkinini listemden çıkarmak istiyorum ama bi kere başladım böyle dewam etsin diyip silemiyorum.ne yapmalıyım böylemi dewam edeyim yoksa çıkarıp en azından 1 hafta sonramı bunu eklemeliyim.birde ne kadar sürede yeni telkinleri eklemeliyim örneğin 2 hafta geçtikten sonra yeni bir telkin eklesem diğer telkinin etkili olup olmadığını nasıl anlarım şuan ego güçlendirici we suçluluk telkinlerinin etkisinin oluştuğunu yawaş yawaş hissetmeye başladım.fakat bir sorun war bn çok sivri dilli birisiyim önceden biri bişey dediği zaman susardım içimden söylerdim söylemek istediğimi fakat telkinleri dinledikten sonramı artık ne olduysa karşımdakinin yüzüne direk söylüyorum buda karşımdakini kırıyor bnden uzaklaşmasını sağlıyor aslında bn haklıyım örneğin dün bi arkadaşım sınıfta yanıma oturdu sınıftan hiç sewmediğim birisi we bn başka yermi yoktu buraya oturdun dedim sepetledim çocuk kalktı gittiy789 aslında o umrumda değil aynı şeyi çok yakın arkadaşlarımada yapmaya başladım.korkuyorumneutrali5 bi süre sonra etrafımda kimse kalmayacak diye sizce ne yapmalıyım telkinlerdenmi oluyor acaba bu bi çözümü warmı dusun2 |
Cevap: Ego güçlendirici-Suçluluk Duyguları-Kendine Güven bugüne kadar hep alttan aldığın için herkes seni hakkını savunamayan, kimseye birşey diyemeyen biri olarak tanıyor olabilir. telkinlerle dediğin gibi insan gözünü budaktan sakınmayan biri oluyor. Başkalarının saçma sapan isteklerini kabul etmek zorunda hissetmiyorsun kendini. Daha rahat tepki koyabiliyor, istemediğin şeylerin olmasını engellemek için neredeyse herşeyi yapıyorsun :) bu ani değişim doğal olarak herkesin garibine gidiyor. . Seni tanımadıklarını düşünüyorlar, ve kim olduğunu anlayabilmek içinn miyoplu birisi gibi gözlerini kısarak seni anlamaya çalışıyorlar. Sen bu davranışından taviz vermezsen kazanan olursun. . Sabredip beklemelisin yani. Ama yine eskiye de dönebilirsin. . seçim senin sonuçta; ama eminim böyle birşey istemezsin actionsmile kal sağlıcaklaguitar |
Cevap: Ego güçlendirici-Suçluluk Duyguları-Kendine Güven o zaman böyle dewam etmek haklı olup hakkımı savunmak en doğrusu.asla eskiye dönmek gibi birşeyim yok bn böyle daha mutluyum daha huzurluyum.bilgilendirme için çok teşekkür ederim sorularım uzundu ama bir tanesi cewaplanmış oldu en azından skan67 |
Cevap: Ego güçlendirici-Suçluluk Duyguları-Kendine Güven http://www.hayatimdegisti.com/forum/...cons/icon1.gif Ego güçlendirici-Suçluluk Duyguları-Kendine Güven merhabalar. ben yaklaşık bir haftadır siteye sürekli gelip telkinlerle ilgili bilgiler alıyorum neyi nasıl yapmam gerektiğine dair bilgiler 5-6 gündürde Ego güçlendirici-Suçluluk Duyguları-Kendine Güven telkinlerini dinlemekteyim kafama takıldı sürekli ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerinden başlamalısınız diye yazıyor bn kendine güwen telkininide buna ekledim başlarken we sürekli bu üçünü dinliyorum 2 gündürde kendine güwen telkinini listemden çıkarmak istiyorum ama bi kere başladım böyle dewam etsin diyip silemiyorum.ne yapmalıyım böylemi dewam edeyim yoksa çıkarıp en azından 1 hafta sonramı bunu eklemeliyim.birde ne kadar sürede yeni telkinleri eklemeliyim örneğin 2 hafta geçtikten sonra yeni bir telkin eklesem diğer telkinin etkili olup olmadığını nasıl anlarım şuan ego güçlendirici we suçluluk telkinlerinin etkisinin oluştuğunu yawaş yawaş hissetmeye başladım. |
Cevap: Ego güçlendirici-Suçluluk Duyguları-Kendine Güven dinleyebilirsiniz 3ünü sorun olmaz |
Cevap: Ego güçlendirici-Suçluluk Duyguları-Kendine Güven teşekkür ederim wampirella.şimdilik bir haftayı geride bıraktım yeni telkini ne zaman ekleyeyim kusura bakma aslında tamamen cwp alamadığım için soruyorum.:( günde 10 saatten fazla dinliyorum yaklaşık 13-14 saat kadar ne zaman ekleyebilirim yenisini |
Cevap: Ego güçlendirici-Suçluluk Duyguları-Kendine Güven bendede aynı durum olmuştu aslına bakarsan asıl olan iiçine atmamak böylesi daha ii |
Cevap: Ego güçlendirici-Suçluluk Duyguları-Kendine Güven selam herkeze nerden mp3 indirebilirim ben yeni üye oldum yardımcı olabilirmisiniz... |
Cevap: Ego güçlendirici-Suçluluk Duyguları-Kendine Güven sitee buradan m3 ndirin ücretsiz bölümü var başta onu tıkla orada herşey var sevgiyle... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:25 PM. |