Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

KENDİN OLMAK İSTİYORSAN....

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kendimizi Tanıyalım KENDİN OLMAK İSTİYORSAN.... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı Çok güzel bir yazı... Bana Büyü Dükkanı'nı anımsattı. Bir şey istemek için bir şeylerden vazgeçmek gerekiyor... Dileklerim için nelerden vazgeçiyorum acaba? Vazgeçilen şeyin niteliğine de bağlı biraz. O bedele sahip olmak vazgeçebileceğimiz anlamına gelir mi? ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendimizi Tanıyalım telkin cd indir izle İstanbul Kendimizi Tanıyalım nerededir kimdir Kendimizi Tanıyalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendimizi Tanıyalım hipnoz Kendimizi Tanıyalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendimizi Tanıyalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendimizi Tanıyalım kuantum düşünce kitap haberi

KENDİN OLMAK İSTİYORSAN....

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-05-2010, 06:34 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2010
Mesajlar: 50
Tesekkür: 239
62 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tülsüm will become famous soon enoughtülsüm will become famous soon enough
Standart Cevap: KENDİN OLMAK İSTİYORSAN....

Alıntı:
WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel bir yazı... Bana Büyü Dükkanı'nı anımsattı. Bir şey istemek için bir şeylerden vazgeçmek gerekiyor...

Dileklerim için nelerden vazgeçiyorum acaba? Vazgeçilen şeyin niteliğine de bağlı biraz. O bedele sahip olmak vazgeçebileceğimiz anlamına gelir mi? O nedenle kendimizle sıkı bir pazarlığa giriyoruz. Egomuz bir bedel ödemeye razı. Ama ne kadar yeterli. Bedelde anlaşamayınca dükkanı terk ediyoruz. Bunu homo economicus gibi görebiliriz. En az bedelle en çok şeye sahip olmak ve en yüksek faydayı elde etmek istiyoruz. Bunun sebebi de sahiplenme duygumuz olabilir.

Aslında en başta vazgeçmemiz gereken şey de bu sanırım. Daha özgür olmak ve özgür bırakmak için sahiplenmekten vazgeçmemiz lazım.

Bir de başarmak için herhangi bir konuda ödeyeceğimiz bedelin ne olduğunu tespit etmek lazım. Bedel ödemek neye benzer diyor. Açıklamalar var. Peki bedel ödemek nedir tam olarak? İnsan ödediği bedelin farkında mıdır her zaman? Bir konuda bedel ödediğime inanıyorum. Ama bu inancın benden mi egomdan mı geldiğini bilmiyorum.

Bir de sonradan ödemeye başlayacağımız alışverişler yapıyoruz. Bunlara aman dikkat diyorum.

Bu aralar kafamı kurcalayan bir konu. Saçmaladım mı bilmiyorum. Düşünmeye devam edicem. Paylaşım için teşekkürler...

Sevgiler...
merhabalar öncelikle güzel paylaşımınız için çok teşekkürler.bi sorum olacak tı size hayatta nedense en ağır bedelleri ben ödedim.çünkü çok anlayışsız ve bi okadarda sevgisiz bir ailem vardı.yanlış anlaşılmasın ben ailemi bütün olumsuzluklara rağmen çok seviyorum.ama bana kendimi okadar değersiz hissettirdilerki yaşamım boyunca kendimi hiç bişeye layık bulamadım işte ve şuan tamda hakettiğim hayatı yaşıyorum gene sevgisiz gene ilgisiz bomboş bi yaşam işte acaba diyorum ki ben istemeyi mi bilemedim yaşamdan kafam okadar dolu ki şu an hiçbirşey hissetmiyorum ve boşlukta gibiyim sizce kendimi bu duruma proglamladığım için mi bütün bunları yaşıyorum yoksa bu bi şanssızlık mı?

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

tülsüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2010, 06:53 PM   #2 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: KENDİN OLMAK İSTİYORSAN....

Alıntı:
tülsüm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar öncelikle güzel paylaşımınız için çok teşekkürler.bi sorum olacak tı size hayatta nedense en ağır bedelleri ben ödedim.çünkü çok anlayışsız ve bi okadarda sevgisiz bir ailem vardı.yanlış anlaşılmasın ben ailemi bütün olumsuzluklara rağmen çok seviyorum.ama bana kendimi okadar değersiz hissettirdilerki yaşamım boyunca kendimi hiç bişeye layık bulamadım işte ve şuan tamda hakettiğim hayatı yaşıyorum gene sevgisiz gene ilgisiz bomboş bi yaşam işte acaba diyorum ki ben istemeyi mi bilemedim yaşamdan kafam okadar dolu ki şu an hiçbirşey hissetmiyorum ve boşlukta gibiyim sizce kendimi bu duruma proglamladığım için mi bütün bunları yaşıyorum yoksa bu bi şanssızlık mı?
"şuan tamda hakettiğim hayatı yaşıyorum gene sevgisiz gene ilgisiz bomboş bi yaşam..." Bu nedir?

Bunu hakettiğinize inandığınız için yaşayacağınız tüm güzelliklerden vazgeçmiş olabilir misiniz? Mutluluk bir seçimdir dilerseniz sizde kapılarınızı sonuna kadar açabilirsiniz...

Değersizlik hissine gelince; size kendinizi değersiz hissettiren şey ailenizin anlayışsız olması mı? Eğer öyleyse onların size karşı anlayışsız olduklarını düşündüren şey neydi? Ya da ne yapsaydılar kendinizi değerli hissederdiniz?

Yine sevgi konusu da aynı. İnsanları kendi kalıplarımıza sokmaya çalışıyoruz. Bunu ben de yapıyorum. Beni benim istediğim gibi sevsinler diyoruz. Olmayınca sevilmediğimizi düşünüyoruz. Nedeni de şu: Herkesin sevmek ve sevilmekten anladığı şeyler birbirinden başka. Herkesin sevgisini ifade etme biçimi vardır. Bu da genellikle kendisine nasıl davranılmasını istiyorsa o şekilde oluyor. Yani eğer örneğin birisiyle sadece odaklanarak sohbet ettiğinde sevildiğini düşünüyorsan, kendini değerli hissediyorsan sende başkasını öyle seversin. Ya da ailene yemek yaparak sevgini gösterdiğin zaman çok mutlu olacaklarını düşünüyorsundur ama belki eline sağlık bile demiyorlardır.

Hiç düşündün mü ikili ilişkilerimizde yani arkadaşımız, annemiz, babamız, eşimiz veya sevgilimiz olsun yaşadığımız bir problemi zaman zaman kendimizi yakın hissettiğimiz biriyle paylaşma ihtiyacı hissederiz. Ne yapacağımız konusunda fikir sahibi olmak isteriz. Bunu yaptığımız zaman neden herkes farklı şeyler söylüyor. Çünkü herkesin sevgiden anladığı şey başka. Emin ol ailende sana sevgisini göstermiştir. Ama muhtemelen sen onlardan farklı bir dili konuşuyordun.

Ailemizi farklı alanlardan seçerek ve farklı zamanlarda bu dünyaya geldik. Yüksek bilincimiz dünyaya gelmek için en uygun zamanı bekledi ve hazır olduğumuzu hissettiğimizde dünyaya adım attık. Hayatta şanssızlık yoktur. Hepimiz şanslı insanlarız ki bu yaşamda yer bulabildik. Bunun bilincinde olarak yaşamımızı gözden geçirmeliyiz.

Sorunun cevabının kendini bu şekilde programlamandan kaynaklandığını düşünüyorum. Ama düzeltemeyeceğin bir şey değil. Her zaman istediğimiz hayatı yaşıyoruz çünkü.

Sevgiler...
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
istiyorsan...., kendin, olmak

« KARAKTERİNİZİN ŞİFRESİ RENGİNİZDE SAKLI | Beyin Testi | FWMAIL »

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


KENDİN OLMAK İSTİYORSAN....

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kendimizi Tanıyalım KENDİN OLMAK İSTİYORSAN.... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı Çok güzel bir yazı... Bana Büyü Dükkanı'nı anımsattı. Bir şey istemek için bir şeylerden vazgeçmek gerekiyor... Dileklerim için nelerden vazgeçiyorum acaba? Vazgeçilen şeyin niteliğine de bağlı biraz. O bedele sahip olmak vazgeçebileceğimiz anlamına gelir mi? ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendimizi Tanıyalım telkin cd indir izle İstanbul Kendimizi Tanıyalım nerededir kimdir Kendimizi Tanıyalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendimizi Tanıyalım hipnoz Kendimizi Tanıyalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendimizi Tanıyalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendimizi Tanıyalım kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.