| ||||||||||
|
Alternatif Kişisel Gelişim ve Kendimizi Tanıyalım Işığı Arayanların Karanlık Yanı Kitabından Alıntılar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 7/7 son Benim bu olayda seçtiğim yeni yorum şuydu: Babam beni çok seviyor ve gerçek dünyaya hazırlamak istiyordu. O güzelliğimi hafife alarak beni koruyabileceğini düşünüyordu. Ben bu yorumu seçtim, çünkü o beni güldürmüştü. Onu yazdığımda bana biraz gülünç görünmüştü, ama ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendimizi Tanıyalım telkin cd indir izle İstanbul Kendimizi Tanıyalım nerededir kimdir Kendimizi Tanıyalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendimizi Tanıyalım hipnoz Kendimizi Tanıyalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendimizi Tanıyalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendimizi Tanıyalım kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #22 (permalink) |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() 7/7 son Benim bu olayda seçtiğim yeni yorum şuydu: Babam beni çok seviyor ve gerçek dünyaya hazırlamak istiyordu. O güzelliğimi hafife alarak beni koruyabileceğini düşünüyordu. Ben bu yorumu seçtim, çünkü o beni güldürmüştü. Onu yazdığımda bana biraz gülünç görünmüştü, ama gözlerimi kapatıp kendime hangi yorumun ruhumu beslediğini sorduğumda yanıt bu yorum oldu. Ben bir kes eski yorumu yenisiyle değiştirmeyi seçtiğimde, geçmiş acıyı hissetmeden ‘çirkin’i kucaklayabildim. Şimdi içsel başvuru noktam değişmiş bulunuyor. Şimdi babamın eski alışkanlığı neredeyse hafif ve tatlı bir şey gibi görünüyor. Onun gerçek güdüsü her ne olursa olsun, ben artık bu deneyimle barıştım. Artık birilerinin benim çirkin olduğumu düşüneceklerinden korkarak dolaşmıyorum. Ayrıca kendi hakkımda hissettiğim bu çirkinliği başka insanlara da projekte etmiyorum. Çirkinlik armağanı evden saçımı taramadan ya da makyaj yapmadan çıkıp, ama kendimi yine de çok iyi hissetme özgürlüğüdür. Siz de bu alıştırmayı ne kadar önemsiz ya da önemli olsun, sorun yaşadığınız her olay ya da sözcük için kullanabilirsiniz. Siz bunun daha çok bilincine vardıkça, güçlendirici yorumları seçmenin sizin sorumluluğunuz olduğu da giderek daha aşikar hale gelecektir. Bazen bir kurban olmak daha kolaydır, ama olumsuz bir perspektif sizi sürekli kurban olmaya götürecektir. Siz hayatın armağanlarının daha çok farkına vardıkça, başınıza gelen her şeyle ilgili kendi perspektifinizi daha hızlı seçeceksiniz. Trajik olaylar birçoğumuzun başına gelir. Bu yaşamın bir parçasıdır. Kendinizi bu olaylar yoluyla güçlendirmek cesaret gerektirir. Ama böyle zamanları gelişmek için kullandığınızda onlar birer nimet haline gelirler. ALIŞTIRMALAR 1. Birkaç dakika ayırıp gevşeyin. Şimdi gözlerinizi kapatıp beş derin nefes alın. İçsel asansörünüze binip yedi kat aşağıya indiğinizi hayal edin. Kapı açıldığında kutsal bahçenizde olacaksınız. Bahçenizin güzelliğine bakarak meditasyon koltuğunuza doğru yürüyün. Oraya oturduktan sonra kendinize şu soruyu sorun: Hayatımı yöneten çekirdek inançlar nelerdir? Birkaç dakika düşünüp, sonra çekirdek inançlarınızın bir listesini yapın. Sonra gözlerinizi kapatıp listenizdeki ilk inancı hayal edin. Kendinize aşağıdaki soruları sorun. Yeterli zaman ayırıp içinizin derinliklerinden gelen yanıtları dinleyin.
Tüm soruları yanıtladığınızda bunarı günlüğünüze yazın. 2. Listenizdeki her bir inanca kısa bir mektup yazarak size hizmet ettiği için ona teşekkür edin. Şimdi eski inancın yerini alacak yeni bir inanç yaratın. Bu yeni inancı onurlandırmaya söz verin. Sonra gözlerinizi açın ve yeni, güçlendirici inancınızı yazın. 3. Hala tam olarak benimseyemediğiniz ya da sevemediğiniz bir sözcüğü yazın. Gözlerinizi kapatın ve çocukluğunuzda yaşadığınız ve bu niteliği rahatsız edici kılacak şekilde sizi etkilemiş olan bir olayı bulun. Şimdi, bu olayla ilgili yorumunuzu yazın. Bu yorumun altına bu olayla ilgili beş yeni yorum yazın. Bunlardan üçü olumlu, ikisi olumsuz olsun. Eğer hiçbir yorum düşünemiyorsanız, arkadaşlarınıza ya da ailenize sorun. Yeni yorumlar düşünmek uygulama gerektiren yaratıcı bir iştir. Tek bir yoruma saplanıp kalmak yerine, birçok yorumu deneyin. Siz size acı veren yorumu bırakmak isteyeceksinizdir. Bu sizin en iyi halinize ulaşmanız için çıkılacak basamaktır.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
alintilar, arayanlarin, isigi, karanlik, kitabindan, yani |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Kendimizi Tanıyalım Işığı Arayanların Karanlık Yanı Kitabından Alıntılar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 7/7 son Benim bu olayda seçtiğim yeni yorum şuydu: Babam beni çok seviyor ve gerçek dünyaya hazırlamak istiyordu. O güzelliğimi hafife alarak beni koruyabileceğini düşünüyordu. Ben bu yorumu seçtim, çünkü o beni güldürmüştü. Onu yazdığımda bana biraz gülünç görünmüştü, ama ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendimizi Tanıyalım telkin cd indir izle İstanbul Kendimizi Tanıyalım nerededir kimdir Kendimizi Tanıyalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendimizi Tanıyalım hipnoz Kendimizi Tanıyalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendimizi Tanıyalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendimizi Tanıyalım kuantum düşünce kitap haberi