![]() |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Alıntı:
Sevgili jenny alınabilirsin yeni katılımcıları görmekten memnunuz biz. :)) İhitiyacı olan arkadaşlarımı cesaretlendirebilen herkesi ve kendimi takdir ediyorum. Netlerimi arttırdığım için de kendimi takdir ediyorum. |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK ideallerim olduğu için kendimi takdir ediyorum |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Kendini takdir etme meditasyonunu eğlenerek ve tam anlamıyla kendimi takdir ederek yaşadığım için kendimi takdir ediyorum :) |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK bugün insanları yargılamadığım için kendimi takdir ediyorum,kendimi sevip her halimi onayladığım için kendimi takdir ediyorum :) |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK samimi ve ictenlikle gülebildigim icin, ic huzurumu saglayabildigim icin kendimi takdir ediyorum ve basarilarimin daima devamini diliyorum *helal olsun*girlhaha |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK inat ve israrla hayata positiv bakmamaya karar almis birine bende bir o kadar inat ve israrla positiv düsüncenin salaklikla bi alakasi olmadigini aksine kendimizi daha rahat ve huzurlu hissettigimizi aktarmadaki gayretimi takdir ediyorum ve kendime tesekkür ediyorum |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK üzerime gelip hocalıklarıyla beni bezdirenlere inat bugün çok güldüm ve hala yaşamayı çok sevdiğim için kendimi taktir ediyorum. |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Kendimi seviyorum ve kendime güveniyorum bu yüzden kendimi takdir ediyorum. helal olsun :)) |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Bugün ailemle oldugundan fazla vakit gecirebilme imkani saglayabildigim icin kendimi takdir ediyorum |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Kendini bu kadar taktir eden kişileri görüp onları taktir ettiğim için kendimi taktir ediyorum :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:30 PM. |