![]() |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK kendimi cözdügüm icin kendimi takdir ediyorum. |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK farkındalık yaşayıp hayata güzel bakabildigim için, çevremdeki insanları teşvik edip başarılarını gördügüm için, valla takdir ediyorum kendimi .sevgiyle... |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Hiç bir kimseye ve hiç bir nesneye en küçük bir zerre kadar kötülük düşünemediğim için benliğimi ve benimle ilgili herkesi takdir ediyorum. uy897 |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK az evvel şükür defteri fikrini şükür ile ilgili konuda hatırladığım ve hatırlattığım için kendimi takdir ediyorum. |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Bende kişisel gelişmeme ilk kez bu kadar zaman ayırıp yılmadan usanmadan zaman ayırdığım için kendimi takdir ediryorum. İlk kez sıkılmadan bu eylemi gerçekleştiriyorum. Burdaki herkesi seviyorum, herkese teşekkür ediyorum ve herkesi takdir ediyorum |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Beni üzmeye çalışan tüm şeylerin üstesinden gelmeyi başarabilme yeteneğimden dolayı Takdir ediyorum kendimi956k25889art56art56alk78 |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK ne güzel tebrik ederim |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Alıntı:
|
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Alıntı:
|
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK olumlu düsünebildigim icin kendimi takdir ediyorum.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:09 AM. |