![]() |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK kendimle barisik olup kendimi sevdigim ve güvendigim icin kendimi takdir ediyorum. |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK iyileştiğim için şükürler olsun...... |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Adeletli ve dürüst olduğum için kendimi takdir ediyorum... |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK 1 buçuk aydır içime attığım dertlerimi sevdiklerimle paylaşma cesareti gösterdiğim için kendimi takdir ediyorum.. Allah'a şükrediyorum.. |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmediğim için kendimi takdir ediyorum. |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Aramıza katılan ve sessiz kalmak yerine paylaşımda bulunan yeni arkadaşlarımızı takdir ediyorum. :) |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Alıntı:
üstüme alındım bunu hehe |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Bugün olumlu düsünmeyi ihmal etmedigim icin kendimi takdir ediyorum. |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Mukemmel bir insan HENUZ olamasamda bu konudaki azmimi takdir ediyorum... |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK kararlı ve hırslı oluşumu takdir ediyorum |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Alıntı:
Sevgili jenny alınabilirsin yeni katılımcıları görmekten memnunuz biz. :)) İhitiyacı olan arkadaşlarımı cesaretlendirebilen herkesi ve kendimi takdir ediyorum. Netlerimi arttırdığım için de kendimi takdir ediyorum. |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK ideallerim olduğu için kendimi takdir ediyorum |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Kendini takdir etme meditasyonunu eğlenerek ve tam anlamıyla kendimi takdir ederek yaşadığım için kendimi takdir ediyorum :) |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK bugün insanları yargılamadığım için kendimi takdir ediyorum,kendimi sevip her halimi onayladığım için kendimi takdir ediyorum :) |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK samimi ve ictenlikle gülebildigim icin, ic huzurumu saglayabildigim icin kendimi takdir ediyorum ve basarilarimin daima devamini diliyorum *helal olsun*girlhaha |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK inat ve israrla hayata positiv bakmamaya karar almis birine bende bir o kadar inat ve israrla positiv düsüncenin salaklikla bi alakasi olmadigini aksine kendimizi daha rahat ve huzurlu hissettigimizi aktarmadaki gayretimi takdir ediyorum ve kendime tesekkür ediyorum |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK üzerime gelip hocalıklarıyla beni bezdirenlere inat bugün çok güldüm ve hala yaşamayı çok sevdiğim için kendimi taktir ediyorum. |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Kendimi seviyorum ve kendime güveniyorum bu yüzden kendimi takdir ediyorum. helal olsun :)) |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Bugün ailemle oldugundan fazla vakit gecirebilme imkani saglayabildigim icin kendimi takdir ediyorum |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Kendini bu kadar taktir eden kişileri görüp onları taktir ettiğim için kendimi taktir ediyorum :) |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK bizi takdir ettiğini gördüğüm için seni daha çok takdir ediyorum :D |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK bugün haketmeyen birine karşı davranışlarımı değiştirip gerçek hak edene değer verdiğim için kendimi inanılmaz taktir ediyorum şuan afferin bana :))) |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Ortaokul ögretmenimi aradim, zamaninda yaptiklarimiz hakkinda konustuk, dertlestik bana sevindigini söyledi. Onu sevindirdigim icin kendimi takdir ediyorum.. |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK slm arkadaşlar evet her ilişki bize bir tecrüme oluyor |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Anne babamla cekinmeden konusabildigime onlari ne kadar sevdigimi söyleyebildigime ve onlarin bana olan sevgilerinin samimiyetini hissettigim ve farkedebildigim icin öncelikle onlari sonra kendimi takdir ediyorum. |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK överinizden ötürü anlayış ve koşulsuz desteğinizi benden esirgemeyen sanalda ve gerçekteki dostalarıma teşekkür ediyorum özür diliyorum afediyorum bağışlıyorum. dahası hepimizi takdir ediyorum. |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Kendimi, sevenleri, positiv yönde etki yapanlari, olumlu düsünen herkesi takdir ediyorum.. |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Gül receli yapmayi sectigim ve gül recelini yapip sevdiklerime dagitmak istedigim icin kendimi takdir ediyorum... |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK interneti ilk defa hayırlı bir iş için kullandığım için kendimi takdir ediyorum :) |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Kendimle barisik oldugum icin, kendimi saydigim icin, kendime deger verdigim icin, kendimi takdir ediyorum.. |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Birşeyleri değiştirebileceğini bilen,bunu yapmayı denemeye cesareti olan ve başarıyı mucize değil matematiksel bir denklem olarak görebilen herkesi ve kendimi takdir ediyorum.. |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Yaratıcılığım ve ani gelen fikirlerim için kendimi takdir ediyorum. Hafızamda yer alan bilgileri bugün ihtimal vermediğim halde hatırladığım için kendimi takdir ediyorum. Soğuk ortama rağmen yılmadan çalışmayı tamamlayabildiğim için kendimi takdir ediyorum. Kelimeleri iyi kullanabildiğim zaman kendimi takdir ediyorum. Kendime inandığım için kendimi takdir ediyorum. |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Kendimce belli bir dönemde yapmam gerekenleri sanki bir sözleşme gibi bir kağıda yazıp, belli bir plan ve strateji dahilinde başarabilme ve bunun sonucunda oluşan o mutluluktan ve sabrımdan dolayı kendimi taktir ediyorum. |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Ben de son zamanlarda kendımı takdır edıyorum.yakın zamana kadar dılım varmıyo ama bu dunyadan gıdesım vardı,sımdı gun be gun daha ıyı hıssedıyorum.bu cabalarım ıcın Allaha sukredıyorum,kendımı de cabalarımda gosterdıgım sebat ıcın takdır edıyorum.ben kendımı sevıyorum,deger verıyorum,kendımle barısıgım,ozguvenlıyım,sosyalım,mutluyum... |
Cevap: KENDİNİ TAKDİR ETMEK Duygularımı kontrol edebildiğim için kendimi takdir ediyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:05 PM. |