![]() |
SİGMATİSMUS (S harfi bozukluğu) SİGMATİSMUS (S harfi bozukluğu) Halk arasında pelteklik denilen s harfini söyleyememek tamamen fonksiyonel bir bozukluktur. Dil ve damak egzersizleri yaptırılır. S harfi ile egzersizler yaptırılır. Çağnur GÜRSAN |
Cevap: SİGMATİSMUS (S harfi bozukluğu) offf yaw s harfini söyleyemiyorum ne yapmalıyım diyarbakırda oturuyorumm.. ve alay konusu oluyorum ama ailem benim böyle daha sempatik olduğumu söylüyor yardım edin!!:S |
Cevap: SİGMATİSMUS (S harfi bozukluğu) yazdığınız bölüm içerisinde bu konuyla ilgili egzersizler önermiş arkadaşlarımız...bu linklerden araştırabilirsiniz...ayrıca internette dil egzersizleri ile ilgili oldukça bilgi bulunmakta...sevgiler..actionsmile http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ersizleri.html |
Cevap: SİGMATİSMUS (S harfi bozukluğu) tmm tesekkürler..ins gecer ama benim abimde r yi söyleyemiomus 15 yasında felan gecmis babamda s leri söyleyemiormsn o da 15 16 yasında gecmis insallah benimde bir an önce gecer:) |
Cevap: SİGMATİSMUS (S harfi bozukluğu) dilimede büyük diyorlar ondanda olabilirmi ?? |
Cevap: SİGMATİSMUS (S harfi bozukluğu) Bu konuda biraz daha bilgi vermeniz mümkün mü? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:30 AM. |