Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kekemelik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kekemelik/)
-   -   Kekemelige sebep olan diger etkenler (mutlaka okuyun) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kekemelik/625903-kekemelige-sebep-olan-diger-etkenler-mutlaka-okuyun.html)

trhn 22-09-2016 12:52 AM

Kekemelige sebep olan diger etkenler (mutlaka okuyun)
 
Merhaba arkadaslar,

Daha öncede yazmistim. Ben bir kekemeyim ve bunun sürekli psikolojik etkenlere bagli oldugunu düsünüyordum. Kimi zaman cok rahat konustugum zamanlar oldu, kimi zaman iki kelimeyi bir araya getiremedim. Bu sürec boyunca psikologlara gittim, kekemelik üzerine kitap okudum, programlar kullandim (kulaklikla sesli kitap okuma), nefes teknikleri calistim,ücretli kekemelik telkini satin aldim. Maalesef tam olarak istedigim sonucu alamadim. Artik dedim bununla yasamayi ögreneyim ve kabul edeyim diye düsünüyordum. Bundan 1 hafta önce kan verdim ve bütün degerlerime bakilmasini istedim. Sonuclar da asiri derecede demir eksikligi ve guatr oldugunu ögredim. Internette arastirma basladim sebepleri, etkiler vs.

http://i.hizliresim.com/WbX5V4.png

tiroid yetmezliginin kekemelige sebep oldugunu ögrendim. Asiri demir eksikligi ise yorgunluk,halsizlik,bitkinlik, konsantrasyon eksiklgi vs.

Suan demir hapina basladim. Kendimi daha dinc hissediyorum. Guatr icin tedavim devam ediyor. Kekemelikte baska bir alana yöneldim. InsAllah hayirlisi olur, sifa bulurum.


Bu konuda bilgisi olan veya deneyim yasamis arkadaslar yorum yazarlarsa cok iyi olur.

Janit 22-09-2016 10:54 PM

Cevap: Kekemelige sebep olan diger etkenler (mutlaka okuyun)
 
Güzel bir konu,müsait bir zamanımda bakıcam bu konuya


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:15 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.