![]() |
loggitanın içeriği emailimden öğrenebilirsiniz.teşekkürü esirgemeyelim. |
Ynt: loggitanın içeriği istediğin teşekkür olsun.ablacım..dur birde karma vereyim, hah onuda yaptım..ama e mailinden ne öğreneceğimide bir öğrenseydim dusun kelimenin anlamını öğrendim..bu kadar eş zamanılılık olabilir ya..hayret bir şey..bu konunun..her kelimesi ile, her ayrıntısı ile ilgileniyorum..sağol..dur bakayım yapabiliyorsam bi teşekkür daha edeyim sana..daha 1 saat önce araştırıcam dedim..bu kadar kıymetli bilgiler veren üyelerimize varyaaaaaaaaaa candan ciğerden saygılı sevgiler ve teşekkürler |
Ynt: loggitanın içeriği merhabalar diksiyon.. değerli bilgilerini paylaşacak olman çok güzel.. ark5 eğer mümkünse buradan anlatırsan daha çok kişiye ulaşma ve yararlanmaları imkanı olabilir.. thumbsanim teşekkürler... sevgiler.. hismiley |
Ynt: loggitanın içeriği Sitemizde program paylaşımı sorun olabileceği için Diksiyon'a bu bilgilerini foruma eklememesini ben söyledim..Bilgi almak isteyenler kendisine ulaşabilirler... |
Ynt: loggitanın içeriği Bi anlasak bu güzel bilgileri ne olduğunu ama,çaktırmadan götürüyonuz valla smiliyface |
Ynt: loggitanın içeriği loggita 1000 ytl alırsanız içeriğini görürsünüz . |
loggita içeriği loggita metodu 25 günlük bir bilgisayarlı eğitim programıdır dinleme, nefes alıp verme,okuma gibi egzersizler vardır 25 günden sonra hergün bu cd de yer alan okuma tekniğiyle farklı farklı kitaplar okunması gerekmektedir günde 2 saat. bu şekilde kekemeliğin ayakları kırılmış olur. daha geniş bir bilgi için...idea3 |
lütfen bu cd gönderır mısın bana Admin not:Program ücretli olarak sitesinden temin ediniz.Telifli paylaşımlar sitemizde yapilmamaktadır. |
kekemelik dışında güzel konuşmak içinde kullanılırmı bu program |
bu cd de yer alan okuma tekniğiyle harf yutmak imkansız hale geliyor konuşmayı tane tane yapıyor |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:47 AM. |