Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kekemelik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kekemelik/)
-   -   hangi telkin cdsinden başlamalıyım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kekemelik/371654-hangi-telkin-cdsinden-baslamaliyim.html)

suskunx 11-05-2009 07:29 PM

hangi telkin cdsinden başlamalıyım

merhaba arkadaşlar ben 23 yaşındayım sizlerin yorumlarınızı bekliyorum ayrıca site görevlilerinde yardımlarını bekliyorum. bundan 1 ay önce bir konuşma tedavi merkezine gittim loggita yöntemiydi ,bazısı düzelip gidiyodu bazısıda düzelmiyodu yani şunu demek istiyorum kekemeliğin farklı türleri var her tedavi her kekemeyi düzeltmiyo loggitanın yöntemi 15 gün susmak 15. günden sonra çok yavaş konuşmak örneğin beeeenim adım suskun gibi... her kekemlik farklı olduğu içinde bu yöntem her kekemede olumlu sonuç vermiyor mesala ben 1 ay gittim bütün uygulamaları eksiksiz yerine getirdim bende hiç bir değişiklik yok

yalnız başımayken bazen konuşuyorum kekelicekmiyim diye süper konuşuyorum hemde hiç takılmadan, arkadaşlarımın yanında konuşurken takılıyorum özelliklede ailemin yada akrabalarımın yanında konuşurken çok fazla kekeliyorum telefonda zaten hiç konuşamıyorum tutuluyorum

hangi telkin cden başlamam gerekiyo ve hangileriyle devam etmem gerekiyo bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

yasal06 11-05-2009 10:35 PM

Cevap: hangi telkin cdsinden başlamalıyım

önecelikle aramıza hoşgeldiniz. öncelikle ego+suçluluk telkinlerini 15 gün süreyle günde ortalama 7-8 saat dinlemeniz gerekiyor. daha sonra başka telkinleri dinleyebilirsiniz. rehber bölümünü inceleyerek daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

kekemelik için de forumlarımızda yazılar var..sevgilerle..

hakikat1990 13-05-2009 10:58 AM

sevgil, suskun eğer evde tek başına çok rahat bi şekilde konuşuyorsan bunu dışarıdada yapabikirsin bende loggita metodunu evde uygulamıştım 15 günden sonraki ilk gün kekelemiştim bütün morolim çökmüştü sonra bunu yapabilirim dedim kendi kendime evde çok rahat bi şekilde konuşuyorum dışarıda neden olmuyo diye bendeki sorun yavaş konuştuğum zaman insanlar dikkatini bana çeviriyorlardı bu olduğu için konuşmadada gerilme ve takılmalar yaşanıyordu sonra bakkaldan almam gereken bir şey vardı tüm inancımı toplayıp girdim ve çok sakin bir şekilde alacağım şeyi aldım sevinçten havalara uçmuştumsmileydance bence sende öyle yapmalısın kendine güven. insanları gözümüzde büyüte büyüte hayatımızı karartıyormuşuz, bunu anladım birde 2 yıl boyunca asitli içeceklerden uzak dur demli çay falan da içme ben içmiştim takılıyodum saygılar

suskunx 23-05-2009 02:48 PM

sevgili hakikat kardeşim zaten bütün kekemeler yalnızken hiç kekelemeden konuşur.. sorun şu kekemelik yanlış konuşma alışlanlığı bir insan 20 yıl boyunca kekeleyerek konuşursa bu konuşmaya beyin alışıyo ve kekelicem korkusu oluyo günlük hayatta
senin söylediğin gibi okadarda basit değil bunu yenmek
cd siparişi verdim birde interneten araştırıyorum bir kekeme tedavi merkezi buldum farklı bir yöntem uyguluyorlar orayla görüşeceğim
loggita yöntemini kullandım sadece yüzde 60 bir düzelme oldu benim isteiğim yüzde yüz düzelmek

avahap 04-07-2009 03:00 PM

Bende kekeleyen alemindenim.Ben de araştırıyorum.Arkadaşın dedeğil gibi her kekeme için uygulanacak yöntem farklıdır.Çok yönlü ve de uzun bir program gerekli.loggita gibi sadece cd den uygulayacak yöntem bana çok tuhaf geliyor.Ben mesela şu anki konuşma şeklimi değiştirmek istemiyorum.Konuşma şeklimde akıcılığı yakalamak istiyorum.Eskişehir ,Anadolu üniversitesine bağlı konuşma bozukluğu eğitim merkezi var.Ben gitmedim ama telefonla ve interntten araştırdım.DİLCOM.aylık 4 seans 100 lira olduğu öğrendim.Bana uzak olduğu için gidemedim.İlgi duyanlara duyrulur.

hakikat1990 06-07-2009 08:46 PM

aslında loggita metodunu uygulamalısın hakikaten sonuca inanamıyacaksın bir süre yavaş konuşmak şartı ileactionsmile

suskunx 17-07-2009 02:11 AM

Alıntı:

avahap Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469595)
Bende kekeleyen alemindenim.Ben de araştırıyorum.Arkadaşın dedeğil gibi her kekeme için uygulanacak yöntem farklıdır.Çok yönlü ve de uzun bir program gerekli.loggita gibi sadece cd den uygulayacak yöntem bana çok tuhaf geliyor.Ben mesela şu anki konuşma şeklimi değiştirmek istemiyorum.Konuşma şeklimde akıcılığı yakalamak istiyorum.Eskişehir ,Anadolu üniversitesine bağlı konuşma bozukluğu eğitim merkezi var.Ben gitmedim ama telefonla ve interntten araştırdım.DİLCOM.aylık 4 seans 100 lira olduğu öğrendim.Bana uzak olduğu için gidemedim.İlgi duyanlara duyrulur.

arkadaşlar sonumut diye bir yer varmış internetten araştırdım oraya gidipte tedavi göreniniz varmı sonuç nasıl olumlu mu ?bunu merak ediyorum... yorumlarınızı bekliyorum

sevgiler

denizkonyali_75 30-09-2009 05:30 PM

kardeşler ben deniz kekeleyenler aleminden(dim).ama loggitaya bu yaz gittim ve ciddi oranda bir rahatlama oldu
dediğiniz gibi yavaş konuşup bu konuşma alışkanlığını benimsemek gerekir.yardım almak
isteyenlere bu yötemle yardımcı olabilirim ben 20 yaşındayım gerçekten acayip ızdıraplar
çektim bu sorundan ama işallah yavaş yavaş aşmamız gerekiyor.bu yıl(öss) için istanbula gelseydim daha rahat olurdu benim için ama seneye işallah gelicem çok çalışıp ltfen moralinizi bozmayın aşarız bu sorunu konuşmak isteyenlerle konuşabilirim
denizkonyali_75@hotmail.com

karaagac 15-07-2010 05:44 PM

slm arkadaslar loggita metodunu ogretsenize bana cevaplarinizi bekliyorumm bnde kekemeyim artk bu sorundan mutlaka kurtulmak istiyom

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:22 AM.