Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Karizma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/karizma/)
-   -   Aldığım karizma telkini (http://www.hayatimdegisti.com/forum/karizma/618901-aldigim-karizma-telkini.html)

YESHAPPY 14-06-2011 03:18 PM

Aldığım karizma telkini

Sanıyorum karizma telkinini alalı 1 hafta falan oldu. Bu sefer tek başına işe yaradı mı onunla ilgili birşey diyemeyeceğim. Çünkü bu telkinden önce etkisini gördüğüm dualar okuyordum sürekli bir şekilde. Sanırım bu telkin, dualar ve 3 yıldır pozitif olma çalışmalarım yine yeniden güzel etkilerini yaşamama sebep oldu. Üçü bir arada yani:)
Şöyle söyleyeyim telkinleri ilk dinlemeye başladığımdan bu yana gerçekten görüntümde de içimde de köklü değişimler yaşadım ve yaşamaya da devam ediyorum. Dış görünüşümü zaten iyi bulurdum;ama bugün dışarı çıktığımda o telkinlerin bendeki eski güzel etisini tekrar yakaladım. Demekki karizma takviyesi gerekliymiş:)
Markete giderken çok özen göstermeyiz genelde görünüşümüze. Yani sıradan giyiniriz. Bugün bende öyle gittim markete. Uykusuzdum, saçlarım kendi halindeydi. Üstümde bi hırka t-shirt jean vardı;ama sanırsın dünyanın en karizmatik insanıyım. Öyle bir havada yürüdüm :) Hoşuma da gitti :) Heyt be açılın ben geliyorum :) Omuzlar dik, düşünceler kesin ve berrak. Bu durumlar telkin etkisi;ama bak buna eminim.

kuzusu 15-06-2011 09:36 PM

Cevap: Aldığım karizma telkini

hangi duaları okuyosun ve ne için okuyosun tam olarak

YESHAPPY 15-06-2011 11:46 PM

Gezindiğim sitelerden alıp okuduğum dualardı.Her işimin düzgün gitmesi vs gibi durumlar için okunan dualardan.

kuzusu 17-06-2011 03:15 PM

bende dua okumayı cok seviyorum benimde sürekli okudugum dualarım var okudugun duaların adını paylaşırsan sevinirim

YESHAPPY 20-06-2011 01:14 AM

Ya Bais ve Ya Vedud İsm-i celilinin duaları

seromoni 20-06-2011 05:08 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800943)
Ya Bais ve Ya Vedud İsm-i celilinin duaları

Belli sayıda mı okuyorsun? Neden bu isimler?

Ben tevazumu Ya aziz le dengelemiştim, sanırım o da heybet veriyor. Sayısı 94. Bu da benden ;)

YESHAPPY 20-06-2011 06:14 PM

Bütün işlerin düzene girmesi için Ya Bais ism-i celili duasını okuyorum. Diğer duanın da anlamı; ismi celilin anlamında zaten.
Her vakit okumaya çalışıyorum. 1 kere.

(Ek bilgi:Abdestli okunması gereken dualar)

Allah kabul etsin dualarını hayırlarla ;)

DiL_RU_BA 29-07-2011 04:44 AM

ne güzel paylaşımlar

YESHAPPY 21-08-2011 03:53 PM

Bu telkinle birlikte kendimi gittiğim her yerin sahibi gibi hissediyorum, o kadar kendimdem eminim yani :)

beautysea 23-08-2011 08:03 PM

çok iyimişş..::)

Meursault 29-08-2011 02:37 PM

Telkinin metnine nasıl ulaşabiliriz?

YESHAPPY 29-08-2011 06:18 PM

Alıntı:

Meursault Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805765)
Telkinin metnine nasıl ulaşabiliriz?

Telkin metninin tamamı gösterilmiyor. telkincd.com sitesinden telkinle ilgili bilgilere ve edinmk istediğin telkinle alakalı birkaç telkin cümlesine ulaşabilirsin.

Meursault 31-08-2011 02:22 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805769)
Telkin metninin tamamı gösterilmiyor. telkincd.com sitesinden telkinle ilgili bilgilere ve edinmk istediğin telkinle alakalı birkaç telkin cümlesine ulaşabilirsin.

Metni görmeden telkini dinlemeniz sakıncalı olmalı. Zira telkinler yabancı sitelerden çeviri yapılıyor ve gözden kaçan dinimize aykırı çeviriler yapılabiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam bir çeviride -tanrının oğluyum- gibi çok absürt çeviri görmüştüm.

**

Ah ben telkin metnini kendim .mp3 yapmak için istiyorum. Tam metne ulaşma şansım yok mu?

Bu arada ilginiz için teşekkür ederim ve hayırlı bayramlar.

müjde&müjde 05-01-2012 10:58 PM

... bende karizma isimli telkini almıştım ama.. uyurken filan piyano sesi çok rahatsız ettiği için sıkıldım bıraktım.. okyanus sesi olsaydı daha ii olurdu:) aslında biz İSLAM ı gerçek anlamda yaşasak.. zaten telkinin kralını yaşamış oluruz... her duanın her harfi ayrı bir huzur ayrı bir mutluluk... ama nerde!! herşeyi uç noktalarda yaşarız biz.. hayırlısı bakalım...

Empelyalist 20-06-2012 12:54 AM

Özel mesaj gönderdim YESHAPPY cevap verirsen sevinirim :)

Alimelih 12-12-2015 08:42 AM

Karizma telkinini bende dinledim.İnsanda bir etkileyicilik oluyor kesinlikle.Ama telkinlerin o ilk hissettirdiği etkiler zamanla alışılıp hissedilmiyor.Buda beni üzüyor.Değiştiğini biliyorsun ama o hislerinde kaybolmasını istemiyorsun.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:02 PM.