| ||||||||||
|
Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Karar Verme Becerisi ALDIĞIM KARARLARDAN HEP PİŞMANLIK DUYUYORUM Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: -EGE- Nickli Üyeden Alıntı Merhaba atakan bey, Hayatım boyunca hep aldığım kararlardan pişmanlık duydum ve işin kötü yanı düzeltmeye çalıştıkça herşey dahada kötü oldu birkaç aydır sitedeki Mp 3 leri dinleyerek hayatımda oldukça güzel gelişmeler oldu ancak aldığım kararlardan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Karar Verme Becerisi telkin cd indir izle İstanbul Karar Verme Becerisi nerededir kimdir Karar Verme Becerisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Karar Verme Becerisi hipnoz Karar Verme Becerisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Karar Verme Becerisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Karar Verme Becerisi kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 (permalink) | |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Karar verme konusunda bir çok kişisel gelişim kitabı yazılmış.Ancak sorun sadece belli metodları uygulamanın dışında bilinçaltı ile ilgili.. Bu konu ile ilgili güzel bir hikaye vardı.Bir baba oğlunu yüksek bir binanın tepesine çıkarıyor ve ne gördüğünü soruyor... Ana yollar ve ona bağlı patika yollar var.. Bu demek oluyor ki zaman zaman patika yollardan gidebilir o yollar da ana yola çıkar.İlle bir karar vermek tüm hayatımızı etkilemez.. Bunun dışında önerebileceğim kişiye özel karar verme telkin cd miz vardır.Bu telkini sipariş verebilirsiniz..
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Karar Verme Becerisi ALDIĞIM KARARLARDAN HEP PİŞMANLIK DUYUYORUM Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: -EGE- Nickli Üyeden Alıntı Merhaba atakan bey, Hayatım boyunca hep aldığım kararlardan pişmanlık duydum ve işin kötü yanı düzeltmeye çalıştıkça herşey dahada kötü oldu birkaç aydır sitedeki Mp 3 leri dinleyerek hayatımda oldukça güzel gelişmeler oldu ancak aldığım kararlardan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Karar Verme Becerisi telkin cd indir izle İstanbul Karar Verme Becerisi nerededir kimdir Karar Verme Becerisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Karar Verme Becerisi hipnoz Karar Verme Becerisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Karar Verme Becerisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Karar Verme Becerisi kuantum düşünce kitap haberi