Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kalp (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kalp/)
-   -   idiopatik intrakranial hipertansiyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kalp/2105-idiopatik-intrakranial-hipertansiyon.html)

25emel 02-09-2007 10:29 PM

Ynt: idiopatik intrakranial hipertansiyon

Alıntı:

turgay0101 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

EYLEM Nickli Üyeden Alıntı

Alıntı:

Yok yok Eylem ilk açıklamada gayet açık bi şekilde anlatılmıştı yalın ve sade Ventriküloperitoneal ya da lumboperitoneal shunt ameliyatı yapılabilir. mesale bunda anlaşılmayacak ne var ki değil mi ama aa34

Benim için açıktı sizler için kapalı olabileceğini düşünemedim işte sad456

sen kusuruma bakma bugünlerde böyle matrak takılmaya çalışıyorum mesela bende senin bizimde senin gibi anladığımızı anladığını anlayamamışım çok afedersin 44

ya sen onu boşver eylemcim 44 yeni paylaşımlarını merakla bekliyor olacagım. gulensmiley

turgay0101 02-09-2007 11:00 PM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Yok yok Eylem ilk açıklamada gayet açık bi şekilde anlatılmıştı yalın ve sade Ventriküloperitoneal ya da lumboperitoneal shunt ameliyatı yapılabilir. mesale bunda anlaşılmayacak ne var ki değil mi ama aa34

sen kusuruma bakma bugünlerde böyle matrak takılmaya çalışıyorum mesela bende senin bizimde senin gibi anladığımızı anladığını anlayamamışım çok afedersin 44

ya sen onu boşver eylemcim 44 yeni paylaşımlarını merakla bekliyor olacagım. gulensmiley

Emel hanım zatınıza beni hayal-i inkisara uğratan fiiliyatınızın müşahadesini yaparak ve hiç mübağlağa kertesine nail olmadan reva görememe mülahazasına dahil olma insiyatifimi kullanarak idefiks şahsiyetinizin narsizme meylini ve absraksiyonizm kokan düşünme şeklinizi ifadei meram olarak saklayamadım bildirdim velhasıl kelam hıııh aa34 khkh56 actionsmile bu arada Eylem sen bana gerçekten bakma faydalı paylaşımlarını bekliyoz hismiley

pakguc 03-09-2007 01:15 PM

turgay bu ne yaaa khkh56 khkh56 khkh56

turgay0101 03-09-2007 01:23 PM

Emele gıcıklık işte aa34

25emel 03-09-2007 05:48 PM

Alıntı:

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Emel hanım zatınıza beni hayal-i inkisara uğratan fiiliyatınızın müşahadesini yaparak ve hiç mübağlağa kertesine nail olmadan reva görememe mülahazasına dahil olma insiyatifimi kullanarak idefiks şahsiyetinizin narsizme meylini ve absraksiyonizm kokan düşünme şeklinizi ifadei meram olarak saklayamadım bildirdim velhasıl kelam hıııh aa34 khkh56 actionsmile bu arada Eylem sen bana gerçekten bakma faydalı paylaşımlarını bekliyoz hismiley

o dediğinden bende aynen khkh56 khkh56

PSİKO 10-09-2007 03:16 PM

sağlık köşesinin bile formatını şaşırttınız ya ne diim ben khkh56

siboson35 02-07-2010 03:21 PM

Cevap: idiopatik intrakranial hipertansiyon

selam arkadaşlar.bu hastalıktan muzdaribim,doktorum ameliyat dedi ege ünide yapılacak sıra bekliyorum şuanda.bu ameliyatın tehlikesi yan etkisi falan varmıdır acaba çok merak ediyorum.bu ameliyatı olan varmı aranızda ??

baharyılmaz 26-07-2010 04:49 PM

Cevap: idiopatik intrakranial hipertansiyon

merhaba, benimde uzun zamnadır nörolojik şikayetlerim var, yukarıda adı geçen hastalığın yakınmalarını birebir taşıyorum fakat teşhisin konulması çok zor bildiğim kadarıyla, bu hastalığı yaşayan biri varsa lütfen benimle iletişime geçebilir mi ?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:10 PM.