Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/)
-   -   İstanbul Halı Ve Koltuk Yıkama Hizmetleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/627089-istanbul-hali-ve-koltuk-yikama-hizmetleri.html)

lesonya 27-01-2020 06:22 PM

İstanbul Halı Ve Koltuk Yıkama Hizmetleri
 
Bir evin en çok kullanılan ve kirlenen eşyası şüphesiz ki halılardır. Siz de halılarınızı elde yıkamak yerine Kağıthane halı yıkama aracılığı ile yıkatmak istiyorsanız sitemizi ziyaret edin. Metre kare hesabına göre en düşük fiyatlandırma politikası ve teknolojik donanımı ile halılarınızın ilk günkü kadar parlak olmasını sağlama garantisi veriyoruz. Randevu talep ederek halılarınızın evinizden alınmasını sağlayabilirsiniz. 3 iş günü içinde halılarınızı kurutma derdi olmadan teslim alacaksınız.

Halılarınızı yıkatın
Oldukça ağır olan ve ıslandığı zaman daha da ağırlaşan halılar temizlenmesi zor ve külfetli eşyalardır. Tonlarca su harcayarak yarım bir temizlik sağlamak yerine doğru bir tercih ile halılarınızı yıkatın. Siz de halılarınızı elde yıkamak yerine Şişli halı yıkama aracılığı ile yıkatmak istiyorsanız sitemizi ziyaret edin. Metre kare hesabına göre en düşük fiyatlandırma politikası ve teknolojik donanımı ile halılarınızın ilk günkü kadar parlak olmasını sağlama garantisi veriyoruz. Randevu talep ederek halılarınızın evinizden alınmasını sağlayabilirsiniz.

Halılar basınçla temizlenmelidir
İnsan sağlığını yakından etkileyen bakteriler barındıran halıların gerekli sıcaklığa ulaşan suda ve basınçlı bir şekilde temizlenmesi gerekir. Siz de halılarınızı elde yıkamak yerine Kağıthane halı yıkama aracılığı ile yıkatmak istiyorsanız sitemizi ziyaret edin. Metre kare hesabına göre en düşük fiyatlandırma politikası ve teknolojik donanımı ile halılarınızın ilk günkü kadar parlak olmasını sağlama garantisi veriyoruz.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:27 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.