Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/)
-   -   Namaz Duaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/626818-namaz-dualari.html)

thecreeper 17-03-2019 12:42 AM

Namaz Duaları
 
Amentü Duası Anlamı, Amentü Okunuşu, Türkçe Meali: Amentü Duası okunuşu, yazılışı, meali (anlamı). Amentü Duası namaz duası mp3 dinle ve takip ederek öğren. Amentü Duası türkçe ve arapça okunuşu. Amentü tekrarlı ezberleme ve takipli dinleme ile hızlı öğren. Namazda okunması gereken dualardan bir çoğuna nedirbilgiler de ulaşabilirsin. Salih müslümanlar Allah'a kendilerini yakın hissettirdikleri her zaman Sübhaneke duasını okur. Subhaneke duası okunduğu zaman Allah ile iletişime geçeriz. Sübhaneke Namaz duasının okunuşu ve anlamını bu adres üzerinden sizlere sunuyoruz. Yüce Allah meleklerine arşı kaldırmalarını emrini verdiği zaman melekler arşı kaldıramaz. Daha sonra Allah Sübhaneke duasını okumalarını emreder ve melekler arşı kaldırmayı başarır. Sübhaneke Duası bütün güç ve iradenin yalnızca Allah üzerinde toplanmış olduğunu kabul ederiz. Yatsı namazından sonra okunan Kunut Duaları okunuşu ve anlamını buradan ücretsiz olarak paylaşıyoruz.

Amentü Ve Ettahıyyatü Duası
Kelime anlamı olarak inandım, iman ettim anlamına gelen Amentü Duası okunuşu hakkında tüm detayları burada bulabilirsiniz. Amentü imanın 6 şartına inandığımız ve Peygamber Efendimiz'in Allah'ın kulu ve elçisini olduğunu kabul ettiğimizi anlatır. Şahitlik istemek anlamına gelen Tahiyyat duası namazda oturduğumuz zaman okunur. Ettahıyyatü Duası okunuşu ve Türkçe mealini buradan bulabilirsiniz.
Duaların Arapça ve Türkçe okunuşu ve yazılışını adresimiz kolayca bulabilirsiniz. Adresimiz namazın yaygınlaşmasına gönül veren insanlar tarafından kurulmuştur. Bizim Allah'ın rızasını kazanmaktan başka bir gayemiz yoktur. Sitemizde namaza yeni başlayan ya da namaz duaları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlere yardımcı olur. Sizde adresimiz ziyaret ederek zorlanmadan namaz kılmayı öğrenebilirsiniz. Sitemizde bulunan tüm duaların okunuşu ve anlamları sizlere ücretsiz olarak sunuluyor. İstediğiniz duayı sadece birkaç tıklamayla kolayca bulabilirsiniz.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:17 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.